| Chris Benoit vs ???... | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 5:11 am | |
| Do ringu za velkeho ohlasu diváku přichází Chris Benoit a praví:
"Na kontě už mam jednu výhru a nebude mi dělat problém mít druhou, je tu někdo kdo se mi postaví v normal single matchi? | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 5:23 am | |
| zacina jezdit sekacka konkretne jde slyset jen jeji zvuk a ano je to on... on je super...on je sileny...on je super sileny.... Super sileny prichazi do areny a pravi...:"I am super...I am crazy...T am Super Crazy...ja te porazim co ty na ladder match na nachazejicim PPV plus este 2 bojovnici co se pridaj???" | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 5:45 am | |
| - The Phenomenal napísal:
- zacina jezdit sekacka konkretne jde slyset jen jeji zvuk a ano je to on...
on je super...on je sileny...on je super sileny.... Super sileny prichazi do areny a pravi...:"I am super...I am crazy...T am Super Crazy...ja te porazim co ty na ladder match na nachazejicim PPV plus este 2 bojovnici co se pridaj???" Do areny vchazda Kenny Dykstra: mam na konte 2 porazky,a velmi to chcem zmenit!!!Preto sa pridavam aj ja k tomuto zapasu!! | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 5:50 am | |
| Krupy asi byses mel nejdřív podivat jestli mas zapas a pak psát. Máš zápas s v Tag Teamu s Kanem! UŽ TO ŘÍKÁM PO NĚKOLIKÁTÉ! JEDEN BOREC NEBUDE MIT VIC ZAPASU V SHOW ! A TOBĚ SE TO STAVA NĚJAK ČASTO TOHLE! | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 5:53 am | |
| A ještě jedna věc, vyzival jsem na WWE Show. Ne na PPV!! Zápasy na PPV budou překvapení a budou ohlášeny předem v threadu E-FED WWE No Way Out PPV preview | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:02 am | |
| ano ziadny ladder sa nekona zatial ... ani Kenny neni v zapase ... ostava Chris Benoit vs. Super Crazy - single | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:03 am | |
| - Mattitude napísal:
- Krupy asi byses mel nejdřív podivat jestli mas zapas a pak psát. Máš zápas s v Tag Teamu s Kanem! UŽ TO ŘÍKÁM PO NĚKOLIKÁTÉ! JEDEN BOREC NEBUDE MIT VIC ZAPASU V SHOW ! A TOBĚ SE TO STAVA NĚJAK ČASTO TOHLE!
ty si asi geroj....vsak tato vyzva bola na PPV a nie na Show!!! boze...uz si niekedy precitaj nieco aj ty poriadne a potom ma zdrb! | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:07 am | |
| no ale povodne bola vyzva na Show lebo sak Mattitude by urcite nepisal vyzvu na PPV a potom povedal ze sa to nemoze | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:08 am | |
| - krupy6555 napísal:
- Mattitude napísal:
- Krupy asi byses mel nejdřív podivat jestli mas zapas a pak psát. Máš zápas s v Tag Teamu s Kanem! UŽ TO ŘÍKÁM PO NĚKOLIKÁTÉ! JEDEN BOREC NEBUDE MIT VIC ZAPASU V SHOW ! A TOBĚ SE TO STAVA NĚJAK ČASTO TOHLE!
ty si asi geroj....vsak tato vyzva bola na PPV a nie na Show!!! boze...uz si niekedy precitaj nieco aj ty poriadne a potom ma zdrb! Já jsem nic o PPV nepsal... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:10 am | |
| - Mattitude napísal:
- krupy6555 napísal:
- Mattitude napísal:
ty si asi geroj....vsak tato vyzva bola na PPV a nie na Show!!! boze...uz si niekedy precitaj nieco aj ty poriadne a potom ma zdrb! Já jsem nic o PPV nepsal... Bolo tam napisane na NADCHADZEJICIM PPV!!! A zo znamena ze na nadchadzajucom PPV!!! a nie na show!!! | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:13 am | |
| Tak hele, přečetl sis vubec kdo vyzyvá? Vyzival jsem já a nic o NADCHAZEJICIM PPV sem neřekl, tak se tady nerozčiluj, zápas už máš tak nevim co řešiš? | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:16 am | |
| - Mattitude napísal:
- Tak hele, přečetl sis vubec kdo vyzyvá? Vyzival jsem já a nic o NADCHAZEJICIM PPV sem neřekl, tak se tady nerozčiluj, zápas už máš tak nevim co řešiš?
ale Phenomenal spominal PPV, | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:18 am | |
| Myslim že writeři by o tomto meli rozhodovat víc. A už to neřeš, tohoto zápasu se to netýká tak už konec. At tu není bordel. | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: ... Ne február 04, 2007 6:31 am | |
| ok sorrry sorry moje chyba ja jsem sem zapletl to PPV takze super crazy vs chris benoit single na pristi WWe show?? | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... Ne február 04, 2007 6:35 am | |
| jj, jestli někdo chce tak se muže klidně přidat do triple thread matche. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Chris Benoit vs ???... | |
| |
|