FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: The AlphaMale Po február 05, 2007 1:16 pm | |
| "Vážení debilové, vážené **** hahaha:D přišel jsem sem, abych už ve druhé, DRUHÉ organizaci ukázal, jak to chodí u nás v Serengeti!!! Vyzívám kohokoli kdo nemá strach poznat jakou sílu má ...... POOOOOOOUUUUUUNCEE!!!!PERIOD!!!! mimochodem doufám že nikomu nevadí že mu dám takovejhle gimmick který měl v TNA..... | |
|
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: The AlphaMale Po február 05, 2007 1:33 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- "Vážení debilové, vážené **** hahaha:D přišel jsem sem, abych už ve druhé, DRUHÉ organizaci ukázal, jak to chodí u nás v Serengeti!!! Vyzívám kohokoli kdo nemá strach poznat jakou sílu má ...... POOOOOOOUUUUUUNCEE!!!!PERIOD!!!!
mimochodem doufám že nikomu nevadí že mu dám takovejhle gimmick který měl v TNA..... Do ringu vchadza s mikrofonom Bobby Lashley!!"Ty sa tu hras na drsnaka?? 2x som porazil Sandmana,ktory bol ovela tazsi super nez budes ty!! Tvoju vyzvu prijmam! Are you ready for some pain??? | |
|
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: The AlphaMale Ut február 06, 2007 3:58 am | |
| - krupy6555 napísal:
- FallenAngel napísal:
- "Vážení debilové, vážené **** hahaha:D přišel jsem sem, abych už ve druhé, DRUHÉ organizaci ukázal, jak to chodí u nás v Serengeti!!! Vyzívám kohokoli kdo nemá strach poznat jakou sílu má ...... POOOOOOOUUUUUUNCEE!!!!PERIOD!!!!
mimochodem doufám že nikomu nevadí že mu dám takovejhle gimmick který měl v TNA..... Do ringu vchadza s mikrofonom Bobby Lashley!!"Ty sa tu hras na drsnaka?? 2x som porazil Sandmana,ktory bol ovela tazsi super nez budes ty!! Tvoju vyzvu prijmam! Are you ready for some pain??? Alright...step into the Serengeti you little bastard!!! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: The AlphaMale | |
| |
|