| JBL se dozaduje zapasu... | |
|
|
Autor | Správa |
---|
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: JBL se dozaduje zapasu... Ut február 20, 2007 12:21 pm | |
| JBL: "Tak jsem se konecne zbavil toho sileneho imigranta!!!.....Vsichni by jste se meli klanit. I am Wrestling God!!! Uz mnohokrat jsem v minulosti prokazal ze patrim k tomu nejlepsimu co v tehle spolecnosti je. Co k nejlepsimu??...Ja jsem ten nejlepsi!!!!....Tohle je zprava pro Teddyho Longa: Zaslouzim si svuj zapas o titul!!!" | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... Ut február 20, 2007 1:53 pm | |
| prichadza Teddy Long: "Holla JBL. Tvoj cas na titul este neprisiel playa, este nie. Najprv tu mam pre teba este jeden zapas proti Super Crazymu. A bude to Cage match, kde neni uniku a tam sa v skutocnosti ukaze kto je lepsi wrestler. A potom dostanes aj svoj zapas o titul. Holla, holla, holla." Teddy Long odchadza | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... St február 21, 2007 5:50 am | |
| jde slyset hlasity zvuk sekacky a pote mexicke kytary...prichazi Super Crazy a rika:"tak hele ja ho porazil vickrat a myslim teda ze mam stejne tak velke pravo na title match ne-li vetsi jak on....jestli vyhraju tak chci taky title match...jo a co to trochu zpestrit zbranemi??ze by na kazdem rohu byla privazana nejaka zbran...co ty na to??" | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... St február 21, 2007 8:02 am | |
| JBL:" Jenomze ty si podvodnik, kterej me neporazil, ale dvakrat okradl!!!!..Mezi tim je rozdil!!! Takze ty zadnej title shot nedostanes!!! Budes rad si muset vystacit s Clothesline from Hell!!!! A co se tyce tech tvejch vytouzenejch zbrani tak rikam, pojdme do toho!!!!" | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... St február 21, 2007 9:10 am | |
| Teddy: "Ok chcete zbrane? mate ich! A co sa tyka toho title shotu o tom tu rozhodujem ja. a hovorim ze vitaz tohoto zapasu dostane title shot! Holla, holla,holla" | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... St február 21, 2007 12:02 pm | |
| Crazy:"jsem pro....JBL...prohrajes..." | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... St február 21, 2007 2:03 pm | |
| Teddy: "Ok takze tu mam pre vas podmienky zapasu. Vitaz je ten kto unikne ako prvy z klietky, pin ani submission neplati. V klietke budu v kazdom rohu jedna zbran. Stolicka, stôl, barbed wire 2x4 a smetiak. Vitaz dostane title shot na jeden z troch world titulov (World Heavywegiht, WWE alebo ECW) Prijemnu zabavu. Holla" | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JBL se dozaduje zapasu... | |
| |
|
| |
| JBL se dozaduje zapasu... | |
|