| WRESTLEMANIA 23 | |
|
+12evil Kami Kadze Mattitude Eddie Guerrero RUSSELLxxx The Phenomenal Sid.rs Batista Popkiller krupy6555 BabylonSix 3ukv1c4 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Taker666 Hardcore Icon
Počet príspevkov : 346 Age : 37 Registration date : 10.03.2007
| |
| |
evil Brawler
Počet príspevkov : 127 Age : 34 Registration date : 01.04.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 2:21 am | |
| | |
|
| |
evil Brawler
| Predmet: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 2:25 am | |
| neviete ci sa da z dakadial stiahnut wm 23 | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 2:36 am | |
| | |
|
| |
evil Brawler
| |
| |
wuzzy25 Newbie
Počet príspevkov : 2 Registration date : 31.03.2007
| |
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 11:21 am | |
| Wrestlemania naprooooooostttoooo skvělá!!! jsem hrooozně rád že MITB vyhrál Kennedy.. byl to fakt jeden z nej ladder matchu co jsem kdy viděl.. všichni dělali skvělé věci.. B. of the B. taky super hlavně SCSA.. WH Championship taky výborný.. jen WWE championship mě zklamal.. fakt říkám nečekal jsem že to bude dobré ale WM 23 byla fakt skvěěěěěěěěěělllllllláááááááááá | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 1:52 pm | |
| Byla bombasticka, super matche, až na ty tři....super segment (hlavne ta pařba) a ohnostroje, proste super show.... | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Po apríl 02, 2007 7:03 pm | |
| K WM - Čekal jsem docela propadák,ale naopak byl sem velmi potěšen.... MITB - Naprosto skvělí match,všichni se docela ukázali i Finlay! Jeffovo legdrop byl naprosto nejlepší moment wrestlemanie a bylo to fakt šílené,jen škoda,že musel Edge a i Jeff odstoupit... pořád sem věřil že se tam vrátěj,ale bylo to fakt oškilvé,takže se nedivim,že se nevrátili... líbilo se mi jak Kennedy dal Little Bastardovi jinak,že vyhrál Kennedy sem docela rád,tipoval sem Edge,ale hned předtim než vůbec začala kvalifikace pro MITB sem si řikal,že by moch letos Kennedy... takže spokojenost Khali vs Kane - Děs běs zápas byl fakt děsný,už jen to dát Khaliho na WM bylo šlápnutí vedle! a to,že ho nechali vyhrát nad Kanem a ještě k tomu na WM to je fakt příšerný,nevim,jak je to napadlo,každopádně udělali s Kana pěknýho vola! MVP vs. Benoit - nebylo to nic extra,ale dalo se na to koukat,celkem pohlednej zápas sem rád,že nenechali Chrise 2x za sebou stratit na WM titul... ECW vs. NB - Tohle byl docela krátkej match,taky to nebylo ale zase tak hrozný,Originals ukázali prakticky všechno Segmenty byly fakt povedený,ta pařba se mi hodně líbila a to jak mluvil Vince ke Stephanie dceři bylo taky zajímavé Battle of the Billionaires - zápas se mi velmi líbil,vše okolo něj bylo také dobré... myslel sem,že tohle bude taky fraška,ale opravdu se mi to líbilo a i sem se docela zasmál... chtěl sem aby prohrál Trump,ale nakonec sem rád,že sem moch vidět jak McMahon přichází o vlasy... Ashley vs. Melina - Krátký a docela nezáživný zápas... obě prakticky nic nepředvedli...ale aspon sem se podíval na dost pěknejch div v jednom ringu Batista vs. Taker - když nepočítám MITB,tak byl tohle pro mě nej zápas večera... jak nemám rád Batistu,tak ted neodvedl vůbec špatný výkon..Taker se taky velmi ukázal...zápas byl fakt parádní a ke všemu vyhrál Taker DEADMAN - 15:0!!!!!!!!!!!!!!!!! John Cena vs. HBK - Zápas to byl v celku dobrý,líbil se mi HBKovo moonsault a swin chiny byly taky dobrý...trošku mě mrzelo,že HBK se nedočkal po dlouhý době titulu sem zvědav,jestli ho vůbec někdy dostane... Takže celkově z WM celkem spokojenost!! | |
|
| |
evil Brawler
| Predmet: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 12:44 am | |
| Bola fakt super najviac sa my pacili zapasy Taker vs Batista a Cena vs Michaels v zapase ECW Originals vs New Breed bol najlepsi RVD, ostatny , asi najnudnejsi zapas bol Kane vs Khali .....uz len dat Khaliho do wrestlemanie o nieco mozno lepsi bol zapas Womens Championship, dobry bol aj MITB v ktorom sa mi najviac pacil Jeff Hardy a Kennedy v zapase Hair vs Hair som sy myslel ze to bude dost nezazivne ale bol tiez dobry a ktomu sme mohli vidiet McMehona na kolenach a Trampa v ktorom sa prebudil duch bojovnika a bolo tam este vela pozitiv ako napr. to ze MVP nevyhral a neziskal titul alebo to ze pre Shawna Michaelsa bolo priatelstvo viac ako titul a nakoniec snaha tej pani na zaciatku zaspievat nieco pekne ale zaklad je tam 15-0 | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 3:54 am | |
| zatial som si stiahol len CD1 a vypada to super....uz sa tesim ako si dostahujem vsetky 3 cd | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 7:51 am | |
| no tak WRESTLEMANIA.....co dodat už jen ten název....WRESTLEMANIA už je sama o sobě velká a skvělá věc a u toho vůbec nezáleží co tam jsou za zápasy....je to prostě svátek wrestlingu...svátek všech svátků...nic většiho není... no tak teda ty zápasy... MITB....skvělý zápas a dost se mi líbilo to že každý dostal svůj prostor třeba jak dal Edge každému spear a Orton RKO... škoda že Edge a Jeff pak odešli ale vypadalo to dost brutálně...až jsem si myslel že se mu fakt něco stalo...ale šlo dost vidět že Edge nemohl na plno...i ty Spear se mi zdáli takové dost přihrané... každopádně jsem rád že to vyhrál Kennedy i když jsem to přál Edgeovi... teď tři nejhorší zápasy které tam v podstatě nemuseli ani být kdyby místo toho dali rači nějaký Crushieweight Challange nebo tak taj by to asi bylo lepší... Benoit vs MVP...nejlepší z těch nudných zápasů...doufal jsem že by Benoit titul ztratil a pak šel na něco většího ale toho se asi nedočkám... Kane vs Khali...jeden velký TRAPAS....nemám slov Ashley vs Melina zápas kde Melina neměla prostor a Ashley to prostě neumí.... NB vs ECW originals... dobrý zápas líbil se mi ale skončilo to nějak brzo...čekal jsem to trochu delší a nějaké drsnější akce když už to je ECW Hair vs Hair Skvělý zápas asi nejlepší...no vlastně zápas samotný mezi Lashleym a Umagou ani ne ale to okolo byl jsem strašně rád že tam přišel Shane McMahon už mi chyběl a pak jak to Stone Cold pročistil Stunnerama prostě skvělé...McMahon bez vlasů...zajímavé už se těším na RAW Undertaker vs Batista dobrý zápas skvělé akce a supr výsledek...Batista nezápasil tak špatně jako vždy a Taker předvedl jeden z životních výkonů dle mě Cena vs HBK vůbec sem nečekal že to skončí takhle...každopádně se musím přiznat že se mi Cenův výkon líbil a hlavně Entrance... no a HBK škoda že to nevyhrál ale ten Moon Sault skvělé... trošku mě štvaly Michaelsovy Heel sklony(to kopání do toho kolena furt a furt) ten Piledriver byl tež dost dobrý.... ani tak moc mi nevadí to že vyhrál Cena jak to že na konec nepřišel Kennedy a necashnul si MITB že by hned přišel rozdrtil Cenu a byl WWE champ doufal jsem v to...škoda s WM jsem spokojený...nebyla nejlepší ani nejhorší...něco takového jsem čekal.... | |
|
| |
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 7:59 am | |
| - The Phenomenal napísal:
ani tak moc mi nevadí to že vyhrál Cena jak to že na konec nepřišel Kennedy a necashnul si MITB že by hned přišel rozdrtil Cenu a byl WWE champ doufal jsem v to...škoda tak tohle mě ani nenapadlo,každopádně by to byla velká haluz tohle kdyby udělali,ty woe,to by bylo něco!! | |
|
| |
evil Brawler
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 8:04 am | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 8:12 am | |
| | |
|
| |
evil Brawler
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 8:15 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 8:27 am | |
| no tak uz som videl aj ja tu je hodnotenie: MITB - super, najlepsi zapas z WM bolo tam vela dobrych momentov, RKO z rebrika, Book End z rebrika, Jeffov skok, Green Bay Plunge na Hornswoggla ... prekvapilo ma ze vyhral Kennedy ale to je dobre Kane vs. Khali - kratky, nudny, trapny zapas rovnako ako cely feud Benoit vs. MVP - taky normalny zapas prekvapil ma MVPho vykon som rad ze Benoit vyhral New Breed vs. ECW Originals - celkom v pohode mohlo to byt dlhsie aj viac extreme ale dalo sa Batista vs. Taker - dobry zapas bolo tam vela akcie chvilu som si myslel ze vyhra Batista, ale nakoniec nastastie vyhral Taker takze som spokojny , som si este myslel ze tento zapas bude posledny, ved vacsinou byva vitaz RR v poslednom, ale sak Cena dostal prednost samozrejme Lashley vs. Umaga - tiez dobry zapas, prisiel aj Shane, Stone Cold rozdaval stunnery, celkovo v pohode Melina vs. Ashley - neviem, Divas zapasy nepozeravam Cena vs. HBK - podla mna to moc nafukli, hlavne to dramaticke promo pred zapasom akoby islo o zivot ... a potom jak Cena prisiel na tom aute to bolo dost trapne, nabuduce doleti na vrtulniku ... ale zapas celkom v pohode len ma hrozne sere ze Cena vyhral inak WM celkovo taka normalna, segmenty boli fajn, ten Trump s Boogeymanom, ale ta pařba .... DAMN! .... ale mohlo byt aj lepsie podla mna | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 9:03 am | |
| ja jsem s WM celkove spokojen.... MITB - nejlepsi zapas vecera...spousta akce a paradnich momentu...je dobre ze to vyhral Kennedy...ja jsem to pral vsem krome Bookera a Finlayho.... ...takze jsem spokojen Kane vs. Khali - alespon ze to bylo kratky....mohlo to bejt dlouhy a nudny...takhle se to celkem dalo...ale Khali na WM uz nikdy vice...ani na zadnym jinym PPV... MVP vs. Benoit - tenhle zapas se mi libil...tak pekne odsejpal...prekvapive dobry vykon MVPho a tradicni Benoit.... New Breed vs. ECW Originals - tak me prislo ze tenhle zapas moc lidi nebral a tak skoncil tak rychle, jinak si to nedokazu predstavit....prisel mi opravdu jako utnuty ve prostred z niceho nic.... Batista vs. Taker - pro me prekvapive velmi dobry zapas.....na Batistu slusny vykon...Taker jako je posledni dobu u nej zvykem velice povedeny vykon....zastinil zapas Cena vs. HBK......a nastesti Taker vyhral.....fakt bych byl nastvanej kdyby to tak nebylo.... Lashley vs. Umaga - jak rikal Popkiller, Shane se ukazal, z cehoz jsem mel radost, Stone Cold rozdaval jeden Stunner za druhym...v pohode zapas....zeptat se me pred WM at reknu jednoho cloveka z BoB komu SCSA neda Stunner tak bych bez vahani rekl Trump, to jsem spis ocekaval ze da Stunner Lashleymu Melina vs. Ashley - tak tenhle zapas jsem tak proskakal...holky hezky....zapas nevim....cekal jsem vitezstvi Ashley... Cena vs. HBK - hmmm....co rict....FUCK YOU CENA!!!!! a jeste ten clovek kdo vymyslel ze HBK prohraje stejne jako HHH minulej rok...... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 12:17 pm | |
| Cerstve dojmy z MITB matchu: skurvene,vyjebane,pojebane,skurvene...zajebane KOKOTSKE WWE!!!§ DO PICE S TAKOU FEDERACIOU....AKO JE MOZNE ZE TO EDGOVI POKAZILI???? KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOTO MA BUDE JEBAT VELMI DLHO!!!!!!§ DO PICE....KURVA | |
|
| |
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 12:34 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- Cerstve dojmy z MITB matchu: skurvene,vyjebane,pojebane,skurvene...zajebane KOKOTSKE WWE!!!§ DO PICE S TAKOU FEDERACIOU....AKO JE MOZNE ZE TO EDGOVI POKAZILI???? KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOTO MA BUDE JEBAT VELMI DLHO!!!!!!§ DO PICE....KURVA
Je jasné,že si budeš stěžovat,protože si Edgeovo zapřísáhlí fanda,ale prostě někdo to schytat musel,mě taky docela štvalo že zrovna Edge,přál bych to Ortonovi ale holt to bylo takhle!!! | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 12:34 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- Cerstve dojmy z MITB matchu: skurvene,vyjebane,pojebane,skurvene...zajebane KOKOTSKE WWE!!!§ DO PICE S TAKOU FEDERACIOU....AKO JE MOZNE ZE TO EDGOVI POKAZILI???? KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOTO MA BUDE JEBAT VELMI DLHO!!!!!!§ DO PICE....KURVA
já jsem rád že to vyhrál Kennedy.. a kdyby Edge zas vyhrál tak by to mnoha lidem (i mě) připadalo jako u Takera.. neporazitelný na WM.. a stejně by to zas byl feud Cena vs Edge a ten už jsme viděli a mě osobně teda fakt nebavil.. | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 12:50 pm | |
| tak mohli nehat vyhrat Shawna a Edge by mal feud s nim alebo by si pockal ... ale aj tak Edgeovi prerusili seriu a Cenovi nechali a ten vyhral na WM tusim len 4x ... ci uz viac ? | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 1:25 pm | |
| | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WRESTLEMANIA 23 Ut apríl 03, 2007 1:31 pm | |
| | |