Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Ake hravate hry na PC?

Goto down 
+9
RUSSELLxxx
BabylonSix
The Phenomenal
3ukv1c4
Mattitude
FallenAngel
krupy6555
Popkiller
Taker666
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699
Registration date : 14.01.2007

Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 4:34 am

Kami Kadze napísal:
už taky smažím pokemony.,.. rendeer
jakou verzi? já sem projel zatím všechny co byly kromě posledních dvou sérií lol!
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 4:37 am

BabylonSix napísal:
FallenAngel napísal:
neví někdo jak se vb No Mercy dělá finisher? já na to nemůžu přijít, vím že v tom měřiči musím dosáhnout Special, dát silný Grapple ale nevím co pak...

aj ja by som to chcel vediet....nikde som to nenasiel
a já už to mám, šikovný kluk lol! až budeš mít special tak dej najednou taunt a silný grapple a když ho držíš tak zase najednou taunt a to tlačítko kterým se dělá grapple(u mě to je X) a pak už stačí jen slavit, Unprettier je fakt drsný a X Factor jakbysmet
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 5:39 am

FallenAngel napísal:
Kami Kadze napísal:
jakou verzi? já sem projel zatím všechny co byly kromě posledních dvou sérií lol!
leaf green edici Very Happy.. kurna hoši to je smažba jak cip.. už jsem porazil Brocka a mám jeden odznak!!
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 5:42 am

FallenAngel napísal:
BabylonSix napísal:
FallenAngel napísal:
neví někdo jak se vb No Mercy dělá finisher? já na to nemůžu přijít, vím že v tom měřiči musím dosáhnout Special, dát silný Grapple ale nevím co pak...

a já už to mám, šikovný kluk lol! až budeš mít special tak dej najednou taunt a silný grapple a když ho držíš tak zase najednou taunt a to tlačítko kterým se dělá grapple(u mě to je X) a pak už stačí jen slavit, Unprettier je fakt drsný a X Factor jakbysmet

kurna to je nejake zlozite Very Happy ... idem skusit
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 6:08 am

FallenAngel napísal:
Kami Kadze napísal:

ja som presiel FIRERED.....
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
evil
Brawler
Brawler
evil

Počet príspevkov : 127
Registration date : 01.04.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 6:11 am

nemate nejaky wrestling na pc ??, ja mam iba na ps1 a dost ma to uz nudi lol!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 7:33 am

evil napísal:
na komp nejsou skoro žádné wrestlingové hry.. WWF RAW, Wrestling Encore, WWF Wrestlemania (asi z roku 1995) a pak hry ppřes emulátory..
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 9:18 am

Popkiller napísal:
FallenAngel napísal:
BabylonSix napísal:
FallenAngel napísal:

kurna to je nejake zlozite Very Happy ... idem skusit
já sem to splet, na začátku nemusíš dávat taunt takže je to takhle - silný grapple a pak najednou zmáčkni kteroukoli šipku(teda pokud máš taunty na šipkách) a X(pokud máš jiné nastavení tak místo X dej prostě tlačítko pro grapple)a je to...v Royal Rumble sem porozdával tuším 11 nebo 12 Unprettierů Very Happy ale stejně sem nevyhrál Smile
Návrat hore Goto down
evil
Brawler
Brawler
evil

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePi apríl 06, 2007 11:23 am

Kami Kadze napísal:
evil napísal:
na komp nejsou skoro žádné wrestlingové hry.. WWF RAW, Wrestling Encore, WWF Wrestlemania (asi z roku 1995) a pak hry ppřes emulátory..
welmi si ma potesil
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 1:28 am

kde můžu sehnat ty nejnovější Pokemon hry? já sem vždycky byl zvyklý že sem napsal pokemon hry a našlo mi to 20 stránek s hrama a teď nic.... Shocked
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 2:09 am

FallenAngel napísal:
kde můžu sehnat ty nejnovější Pokemon hry? já sem vždycky byl zvyklý že sem napsal pokemon hry a našlo mi to 20 stránek s hrama a teď nic.... Shocked
na pikachu.cz lol! lol! přesně tady http://www.pikachu.cz/download/index.php?parent=5 a leaf green nebo fire red je na Game Boy advance.. jinak už mám všecky odznaky, už jsem velký kluk afro
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 2:30 am

Kami Kadze napísal:
FallenAngel napísal:
na pikachu.cz lol! lol! přesně tady http://www.pikachu.cz/download/index.php?parent=5 a leaf green nebo fire red je na Game Boy advance.. jinak už mám všecky odznaky, už jsem velký kluk afro

LOL ja teraz hravam to FIRERED......trenujem na tych poslednych styroch(trocha recesie nezaskodi) lol!
Návrat hore Goto down
evil
Brawler
Brawler
evil

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 9:35 am

hrajem UEFA champions league 06/07 a je to STRASNA chujovina affraid
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 12:44 pm

Kami Kadze napísal:
FallenAngel napísal:
jo já už sem to našel a stáhl a hraju Emerald(vzpomínám na Ruby Laughing ) a zatím mám 4 odznaky a až to dohraju tak se vrhnu na Leaf Green asi...zkoušel sem i ten úplně nový Dungeon Red Edition a je to stráááááášná blbost....
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 2:02 pm

FallenAngel napísal:
Kami Kadze napísal:
FallenAngel napísal:
jo já už sem to našel a stáhl a hraju Emerald(vzpomínám na Ruby Laughing ) a zatím mám 4 odznaky a až to dohraju tak se vrhnu na Leaf Green asi...zkoušel sem i ten úplně nový Dungeon Red Edition a je to stráááááášná blbost....
jo jo tak jsem dneska ten dungeon zkoušel. lol! pry jsem povahou (polde toho dotazníku) Bulbasaur lol! taková blbost každý totiž ví že já jsem jasný Kofing lol!
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeSo apríl 21, 2007 11:00 pm

Kami Kadze napísal:
FallenAngel napísal:
Kami Kadze napísal:
FallenAngel napísal:
jo jo tak jsem dneska ten dungeon zkoušel. lol! pry jsem povahou (polde toho dotazníku) Bulbasaur lol! taková blbost každý totiž ví že já jsem jasný Kofing lol!
lol! já sem Totodile(prý naivní nebo co...) lol!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeNe apríl 22, 2007 7:57 am

jdu si zahrát SD! Shut your Mouth na plejáčku2 Smile (nej hra ever)
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeNe apríl 22, 2007 8:00 am

Kami Kadze napísal:
Zavnadil si mě Very Happy za hodku a půl jedu do Boleslavi,tak aby mi to rychle uběhlo než pojedu tak si zapařim taky... mám rozehranou sezonu za RVD a mám feud z Anglem Hop
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeNe apríl 22, 2007 9:32 am

RUSSELLxxx napísal:
Kami Kadze napísal:
Zavnadil si mě Very Happy za hodku a půl jedu do Boleslavi,tak aby mi to rychle uběhlo než pojedu tak si zapařim taky... mám rozehranou sezonu za RVD a mám feud z Anglem Hop
já jsem měl sezonu s Mattem.. a tedka jsem si rozehral za Stone Colda Exclamation (mohli bychom sehnat nějaký smajlík Stone Colda)
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimePo apríl 23, 2007 2:38 pm

Hrate niekto Pokemon FireRed?
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 2:54 am

krupy6555 napísal:
ono je to myslím uplně stejné jako LEaf Green..
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 3:31 am

Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 3:34 am

krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???
jo dyt jsem to tady do toho topicu asi 10 psal..
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 3:59 am

Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???
jo dyt jsem to tady do toho topicu asi 10 psal..

ozaj daj mi ICQ
Návrat hore Goto down
evil
Brawler
Brawler
evil

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 6:27 am

hrajem RESIDENT EVIL 4
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ake hravate hry na PC?
Návrat hore 
Strana 3 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Off-Topic :: Off-Topic Diskusia-
Prejdi na: