Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Ake hravate hry na PC?

Goto down 
+9
RUSSELLxxx
BabylonSix
The Phenomenal
3ukv1c4
Mattitude
FallenAngel
krupy6555
Popkiller
Taker666
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 7:01 am

krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Hrate niekto Pokemon FireRed?
ono je to myslím uplně stejné jako LEaf Green..

jj,a to hravas???
jo dyt jsem to tady do toho topicu asi 10 psal..

ozaj daj mi ICQ
619 316 666 lol! nedělám si prdel ale takové icq bych chtěl mít.. moje pravé je 272696614
Návrat hore Goto down
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

Počet príspevkov : 638
Registration date : 22.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 7:22 am

Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???

ozaj daj mi ICQ
619 316 666 lol! nedělám si prdel ale takové icq bych chtěl mít.. moje pravé je 272696614
ty vole jej sem skoro dal pokéligu....akorát ten posraný drak s těma malýma křídlama mě porazil...upe ten poslední...
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 8:00 am

tak ten trailer vypadá fakt šíleně... Smile
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 8:07 am

The Phenomenal napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???

ozaj daj mi ICQ
ty vole jej sem skoro dal pokéligu....akorát ten posraný drak s těma malýma křídlama mě porazil...upe ten poslední...

ja som tych styroch smejdov vybuchal....len este potom je GARY,,,,kurva arabska ma dodrbal...tak trenujem este raz
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 9:25 am

krupy6555 napísal:
The Phenomenal napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???

ozaj daj mi ICQ

ja som tych styroch smejdov vybuchal....len este potom je GARY,,,,kurva arabska ma dodrbal...tak trenujem este raz
kua tak to už je moc to už snad nedám nikdy... Very Happy
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 10:17 am

The Phenomenal napísal:
krupy6555 napísal:
The Phenomenal napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

jj,a to hravas???

ozaj daj mi ICQ

ako bolo by to lahke,keby mozem pokemonov vzdy po bitke vyliecit....ale porazit 4-och trenerov a Garyho bez liecenia je dost.....prosim o radu: JE TAM PLNO TRENEROV KTORYCH SOM UZ POBIL,ALE TERAZ TRENUJEM NA GARYHO A S TYMI TRENERMI SA NEDA BOJOVAT.......CIZE VELA NEPOTRENUJEM.....DA SA NEJAKO SPRAVIT ABY SOM S NIMI ZAPASIL ESTE RAZ???

kua tak to už je moc to už snad nedám nikdy... Very Happy
Návrat hore Goto down
evil
Brawler
Brawler
evil

Počet príspevkov : 127
Registration date : 01.04.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 11:18 am

hral tu z vas niekto S.T.A.L.K.E.R - shadow of chernobyl ?????
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 11:32 am

evil napísal:

ja to momentalne hram ... ako je to super vsetko ale uz mi ramka moc nestiha a obcas to dost seka ... ale uz setrim na novu Smile
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
evil
Brawler
Brawler
evil

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 11:33 am

Popkiller napísal:
evil napísal:

ja to momentalne hram ... ako je to super vsetko ale uz mi ramka moc nestiha a obcas to dost seka ... ale uz setrim na novu Smile
aku mas ja mam 512 a my to nejak nejde ??
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 11:35 am

ja mam tiez 512 a aj nejaky kamarati hovorili ze to na 512 nespustili ale mne to ide sice to nacitava hrozne dlho a aj to seka ale ide Very Happy
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
evil
Brawler
Brawler
evil

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 11:38 am

tak idem skudit spustit Ghost Recon - Advanced Warfighter
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 12:15 pm

Pocuvaj Kami Kadze:ty v tom Leaf Green sa mozes pohybovat len v svete Kanto?
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 12:17 pm

krupy6555 napísal:
lol! nevím neznám svět Kanto Very Happy. prostě začínáš tam v tom Obláskovém městě kde se pam Ash narodil a pak tam jsou města která byla v prvních seriich v serialu..
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 12:22 pm

Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
lol! nevím neznám svět Kanto Very Happy. prostě začínáš tam v tom Obláskovém městě kde se pam Ash narodil a pak tam jsou města která byla v prvních seriich v serialu..

no jasne to je Kanto....len na wikipedii som cital ze su tam aj novi Pokemoni(dokopy okolo 300) a take miesta som cital ze su tam,o ktorych vobec neviem....a pritom mam celu mapu objavenu
Návrat hore Goto down
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 1:18 pm

krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

no jasne to je Kanto....len na wikipedii som cital ze su tam aj novi Pokemoni(dokopy okolo 300) a take miesta som cital ze su tam,o ktorych vobec neviem....a pritom mam celu mapu objavenu
to je pravda Fire Red a Leaf Green jsou předělávky původních her Red a Blue....ale prý se to tam odemkne po tom co chytíš MewTwoa...a hlavně dáš pokéligu aj s Garym...
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 1:49 pm

The Phenomenal napísal:
krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:

to je pravda Fire Red a Leaf Green jsou předělávky původních her Red a Blue....ale prý se to tam odemkne po tom co chytíš MewTwoa...a hlavně dáš pokéligu aj s Garym...

Master Ball uz mam,,takze chytit toho Mewtwo-a nebude problem..............
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 2:35 pm

OMG lol! lol!

ted vzpominam na stary časy kdy jsem tyhle hry hral každodenne na game boyi....hral jsem tu žlutou verzi a stříbrnou...nic víc :-)
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 2:04 am

já ten Mater Ball v Emeraldu nemůžu najít, měl by být v elektrárně ale tam byl jen Ultra Ball...
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 3:10 am

FallenAngel napísal:
já ten Mater Ball v Emeraldu nemůžu najít, měl by být v elektrárně ale tam byl jen Ultra Ball...

ja som ho na tom FireRede nasiel,teda dal mi ho prezident Silph.SCO ked som porazil Raketakov
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 8:16 am

krupy6555 napísal:
FallenAngel napísal:

ja som ho na tom FireRede nasiel,teda dal mi ho prezident Silph.SCO ked som porazil Raketakov
jo mě tam taky.. to asi každému no Very Happy.. tam musíš tuším nejdřív zajít do 5 poschodí najít tam cardkey pak do třetího patra otevřít dveře tam se popereš s tím tvojim rivalem a pak už tam je ten Giovani a když ho porazíš tak dostaneš master ball od toho prezidenta co tam sedí...
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 8:30 am

Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
FallenAngel napísal:

jo mě tam taky.. to asi každému no Very Happy.. tam musíš tuším nejdřív zajít do 5 poschodí najít tam cardkey pak do třetího patra otevřít dveře tam se popereš s tím tvojim rivalem a pak už tam je ten Giovani a když ho porazíš tak dostaneš master ball od toho prezidenta co tam sedí...

inak moji pokemoni su: Charizard(63) ,Jolteon(60),Lapras(54),Pidgeot(51),Zapdos(54),Moltres(54) ale vsetkych dam do 60. levelu..a vy mate akych??
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 8:38 am

krupy6555 napísal:
Kami Kadze napísal:
krupy6555 napísal:
FallenAngel napísal:

inak moji pokemoni su: Charizard(63) ,Jolteon(60),Lapras(54),Pidgeot(51),Zapdos(54),Moltres(54) ale vsetkych dam do 60. levelu..a vy mate akych??
bože takových levelů... Laughing já mám Sceptile na 54. a zbytek sotva 30 a stejně všechno vyhrávám....konkrétně mám ještě Raichu, Xatu, Sableye, Swellow a to poslední místo střídám, někdy tam mám Aron protože jako jediný z mých umí pohybopvat balvanama, někdy Villeplume, někdy Girafarig, Zubat, Azumarill, Linoone a plno dalších podle potřeby ale teď se chystám lapit Groudona ale bez Masterballu asi zmůžu hovno... elephant
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

Počet príspevkov : 213

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 12:20 pm

Hele je to na PC můžu to někde stáhnout ???????????
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 12:24 pm

WWE BEKY napísal:
Hele je to na PC můžu to někde stáhnout ???????????

je to na GBA...ale funguje to cez emulator
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 12:36 pm

Hej co vubec hrajete za verze? ja mam pouze silver version a gold....vy už mate asi nejake mnohem novejsi ne? lol!
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ake hravate hry na PC?   Ake hravate hry na PC? - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ake hravate hry na PC?
Návrat hore 
Strana 4 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Off-Topic :: Off-Topic Diskusia-
Prejdi na: