| Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? | |
|
+7FallenAngel Taker666 BabylonSix RUSSELLxxx Popkiller Mattitude krupy6555 11 posters |
Autor | Správa |
---|
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Pi marec 30, 2007 1:21 pm | |
| Koho neznasate??? Ja urcite Cenu a Batistu.Ale Cena u mna vedie.....v poslednej dobe mi na nervy liezol HBK ale tym sweet chinom do Cenu si to u mna vykompenzoval...a dalej nemam rad šašov typu Murdoch,Cade,Eugene atd.....a takze je to vlastne cely sucastny roster WWE.....a taky Thorn,Burke ci Striker....proste skoro vsetci z WWE...az na par wrestlerov. | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Pi marec 30, 2007 1:26 pm | |
| Nesnášim Cenu a taky Batistu, ale Batista ma přednost...dále Khali, Snitsky...z minulosti Goldberg. | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Pi marec 30, 2007 1:33 pm | |
| tak sucastny WWE roster je dost hrozny je tam vela wrestlerov ktory za nic nestoja ... Striker, Cade, Murdoch, Khali, Burke, atd ale hlavne Cena, Batista a v poslednom case nemam rad ani Lashleyho | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Pi marec 30, 2007 1:36 pm | |
| - Popkiller napísal:
- tak sucastny WWE roster je dost hrozny je tam vela wrestlerov ktory za nic nestoja ... Striker, Cade, Murdoch, Khali, Burke, atd ale hlavne Cena, Batista a v poslednom case nemam rad ani Lashleyho
no jo,toho Bobbyho mi skazili....svine hnusne.......ale este stale ho beriem....aj ked tie jeho vyhry ma uz riadne seru.....v kuse vyhrava...uz je to trapne....dokonca aj handicap proti Ortonovi a Kennedymu vyhral....jednym slovom:TRAPERSTVO | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Pi marec 30, 2007 2:20 pm | |
| Já úplně nesnášim Batistu a Khaliho... pak ty stupidyty typu : Eugene,Cade,Murdoch,Striker a Snitsky..
Taky ještě nemusim Scotta Steinera a Roberta Rooda!
Jinak asi u mě nejnenáviděnější wrestler je Goldberg ! | |
|
| |
BabylonSix Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 697 Age : 34 Registration date : 20.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Pi marec 30, 2007 2:32 pm | |
| no ja nemam vobec rad Batistu Cenu a Khaliho....tych vobec nemozem...potom murdoch a spol | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
Počet príspevkov : 346 Age : 37 Registration date : 10.03.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 1:27 am | |
| aj ja sa pridavam do klubu,Tiez CENU a BATISTU len tak tak..dal to je MURDOCH, DEUCE A DOMINO ci jak sa to pise. a dalsi..... | |
|
| |
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 1:54 am | |
| já nemám rád z WWE Johna Cenu, HHH a Vince ikdyž to není wrestler a taky spoustu dalších ale tihle tři sou nejvýš, a z TNA nemám rád Jamese Mitchella ikdyž to taky není wrestler a pak Roberta Rooda, Ms. Brooks, Jackie Moore, Bráchu Runta, Douglase a jeho Naturals a v poslední době nemusím Trutha kvůli debilnímu gimmicku | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 5:42 am | |
| BATISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CENAAAAAAAAAAAAAAA a ten zbytek... no ne já nevím hodně nemusím třeba poslední dobou určitě Lashleyho... připadá mi dost trapné že on bez větších problému porazí v handicap table matchy Ortona a Kennedy přičemž UNDERTAKER v normal Handicapu neporazí Finlayho a Bookera... jinak moc nemusím Rhina...nevím proč...ale nikdy mi moc neseděl... | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 6:43 am | |
| tak stejne jako vsichni ostatni tak Batista a Cena.......dale potom Khali, Eugene, Kevin Thorn, Striker a jeste by se nejaky nasli.....a z TNA je to stoprocentne Steiner, Robert Roode a Runta..... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 7:30 am | |
| ja mam z TNA rad vsetkych | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 11:54 am | |
| no tak já se na 100% shodnu s ostatníma nesnáším CENU a hlavně BATISTU.. ten mě tedka fakt strašně štve.. potom nemám rád Mize, Rooda a nevim proc ale fakt nemám rád A.Shelleyho a Johnyho Devina.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 12:50 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- no tak já se na 100% shodnu s ostatníma nesnáším CENU a hlavně BATISTU.. ten mě tedka fakt strašně štve.. potom nemám rád Mize, Rooda a nevim proc ale fakt nemám rád A.Shelleyho a Johnyho Devina..
Devina taky moc nemusim... vlastně celej Serotonin nemám moc rád,nějak se mi moc nepáčí,ale zase uznávám Ravena a taky Kazariana,ty mám rád,ale toho Devina a taky Mavericka nemusim.... Jinak Alex Shelley patří k mým nej v tna | |
|
| |
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 12:57 pm | |
| njn. každý má rád někoho jiného. psals že nemáš rád Steinera a toho mám zase já rád.. jinak ze Serotonin mám rád kromě Devina asi všecky.. Raven - o tem nemusím ani mluvit, Kazarian - no tak vlastně ho taky moc nemusím ale v ringu je no repektive byl fakt skvělý a Matta Bentleyho mám hodně rád.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 1:23 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- njn. každý má rád někoho jiného. psals že nemáš rád Steinera a toho mám zase já rád.. jinak ze Serotonin mám rád kromě Devina asi všecky.. Raven - o tem nemusím ani mluvit, Kazarian - no tak vlastně ho taky moc nemusím ale v ringu je no repektive byl fakt skvělý a Matta Bentleyho mám hodně rád..
Jasné no! ale apson se všichni schodnem na Bastistovi | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 1:37 pm | |
| Jasne,este nenavidim MIZA!!!!! kua co taky pablb robi vo WWE? A to jeho NO.30 na Royale tym hajzlom nezabudnem!!!! Z TNA MAM rad Cagea(predsa je to nas maly Christian ) a samozrejme VKM! | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 2:35 pm | |
| pockat nebol Miz 29 ? a Taker 30 ? lebo ked tam Miz dosiel tak ho Khali hned vyhodil a potom dosiel Taker a vyhodil Khaliho nie ? | |
|
| |
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 2:39 pm | |
| - Popkiller napísal:
- pockat nebol Miz 29 ? a Taker 30 ? lebo ked tam Miz dosiel tak ho Khali hned vyhodil a potom dosiel Taker a vyhodil Khaliho nie ?
jj Taker měl 30.. taky mi to bylo divne tak jsem tedka zapl RR a ujistil se.. ale na tom příspěvku to nic nemění at už 30 nebo 29 to je skoro jedno | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 2:52 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- Popkiller napísal:
- pockat nebol Miz 29 ? a Taker 30 ? lebo ked tam Miz dosiel tak ho Khali hned vyhodil a potom dosiel Taker a vyhodil Khaliho nie ?
jj Taker měl 30.. taky mi to bylo divne tak jsem tedka zapl RR a ujistil se.. ale na tom příspěvku to nic nemění at už 30 nebo 29 to je skoro jedno a sakra......tak 29.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 3:15 pm | |
| já mám Big Puppa Pumpa rád...vysloužil si můj respect působením jak ve WWE tak v TNA... no a Matt Bentley nebo Mavrick Matt nebo Micheal Shane nebo já nevím jak se to teď jmenuje je dost velký borec...teď ale nemá ten prostor...fakt byl týpek jen se koukněte na první zápasy Ultimate X... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? So marec 31, 2007 3:17 pm | |
| - The Phenomenal napísal:
- já mám Big Puppa Pumpa rád...vysloužil si můj respect působením jak ve WWE tak v TNA...
no a Matt Bentley nebo Mavrick Matt nebo Micheal Shane nebo já nevím jak se to teď jmenuje je dost velký borec...teď ale nemá ten prostor...fakt byl týpek jen se koukněte na první zápasy Ultimate X... si sa netrafil ani raz ... Martyr | |
|
| |
evil Brawler
Počet príspevkov : 127 Age : 34 Registration date : 01.04.2007
| Predmet: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Po apríl 02, 2007 6:41 am | |
| ako u vacsiny Batista a Great Khali a este z minulosti Austin s HHH | |
|
| |
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Po apríl 02, 2007 11:23 am | |
| - evil napísal:
- ako u vacsiny Batista a Great Khali a este z minulosti Austin s HHH
nechápu proč nemáš rád Stone Colda a HHH každý má rád někoho jiného no... | |
|
| |
evil Brawler
Počet príspevkov : 127 Age : 34 Registration date : 01.04.2007
| |
| |
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? Ut apríl 03, 2007 7:54 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? | |
| |
|
| |
| Kto je váš najNEobľúbenejší wrestler? | |
|