| WWE Heat | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: WWE Heat Po apríl 09, 2007 5:01 am | |
| Sledujete někdo Heat?? Nemusíte ho ani stahovat, zadarmo se na něj mužete podivat na wwe.com... Doufám, že nejsem jediny kdo se na něj kouká Jinak musim říct, že Heat už neni to co bývalo...z dřívejších dob tam byli i proma, trochu te storyline atd...ted už tam jsou jen nějaké nezáživné zápasy nedoceněných wrestleru jako je Venis a tak podobně....dřívější Heat byl skoro na urovni dnešního zakašlaneho SmackDownu!... co vy na to? | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: WWE Heat Po apríl 09, 2007 5:15 am | |
| určitě je to skvělá věc pač tam jsou ti "nedocenění" jak ty říkáš wrestleři a maj tam svůj prostor...ale i tam někdy Jobbujou což mě sere upe nejvíc...poslední díly jsem teď nestíhal...jo a jaký byl ten Velocity nebo jak se to menovalo?? | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Heat Po apríl 09, 2007 5:55 am | |
| - The Phenomenal napísal:
- určitě je to skvělá věc pač tam jsou ti "nedocenění" jak ty říkáš wrestleři a maj tam svůj prostor...ale i tam někdy Jobbujou což mě sere upe nejvíc...poslední díly jsem teď nestíhal...jo a jaký byl ten Velocity nebo jak se to menovalo??
Velocity už davno neexistuje, bylo to nahrazeno ECW...ikdyž me se Velocity celkem páčilo, tam bylo take dost kvalitních zápasu od jobberu, např. od meho oblibence Stevena Richardse jak mel ten zápas proti Hollymu (kdo ma zajem, pošlu) no a ten byl dost dobrej, všude se to psalo...jinak ve Velocity byla i jednou zmena titulu, a to CW championa. | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WWE Heat Po apríl 09, 2007 10:01 am | |
| - Mattitude napísal:
- The Phenomenal napísal:
- určitě je to skvělá věc pač tam jsou ti "nedocenění" jak ty říkáš wrestleři a maj tam svůj prostor...ale i tam někdy Jobbujou což mě sere upe nejvíc...poslední díly jsem teď nestíhal...jo a jaký byl ten Velocity nebo jak se to menovalo??
Velocity už davno neexistuje, bylo to nahrazeno ECW...ikdyž me se Velocity celkem páčilo, tam bylo take dost kvalitních zápasu od jobberu, např. od meho oblibence Stevena Richardse jak mel ten zápas proti Hollymu (kdo ma zajem, pošlu) no a ten byl dost dobrej, všude se to psalo...jinak ve Velocity byla i jednou zmena titulu, a to CW championa. jj to bylo kdysi když byl šampion Billy Kidman ne??? Billy je jeden z mých fav wrestlerů.. Heat byl kdysi výborný tedka už to je dost nezaživné.. já se na něj samozřejmě na wwe.com dívám.. | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Heat Po apríl 09, 2007 12:19 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- Mattitude napísal:
Velocity už davno neexistuje, bylo to nahrazeno ECW...ikdyž me se Velocity celkem páčilo, tam bylo take dost kvalitních zápasu od jobberu, např. od meho oblibence Stevena Richardse jak mel ten zápas proti Hollymu (kdo ma zajem, pošlu) no a ten byl dost dobrej, všude se to psalo...jinak ve Velocity byla i jednou zmena titulu, a to CW championa. jj to bylo kdysi když byl šampion Billy Kidman ne??? Billy je jeden z mých fav wrestlerů.. Heat byl kdysi výborný tedka už to je dost nezaživné.. já se na něj samozřejmě na wwe.com dívám.. ne...to byl Nunzio...v rámci feudu Nunzio vs. Juventud | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WWE Heat Po apríl 09, 2007 12:20 pm | |
| - Mattitude napísal:
- Kami Kadze napísal:
- Mattitude napísal:
Velocity už davno neexistuje, bylo to nahrazeno ECW...ikdyž me se Velocity celkem páčilo, tam bylo take dost kvalitních zápasu od jobberu, např. od meho oblibence Stevena Richardse jak mel ten zápas proti Hollymu (kdo ma zajem, pošlu) no a ten byl dost dobrej, všude se to psalo...jinak ve Velocity byla i jednou zmena titulu, a to CW championa. jj to bylo kdysi když byl šampion Billy Kidman ne??? Billy je jeden z mých fav wrestlerů.. Heat byl kdysi výborný tedka už to je dost nezaživné.. já se na něj samozřejmě na wwe.com dívám.. ne...to byl Nunzio...v rámci feudu Nunzio vs. Juventud aha tak jsem to netrefil no.. ale vím že Kidman měl ve Velocity dost matchu o CW titul.. nebo min. aspon 1 | |
|
| |
Mattitude Moderator
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: WWE Heat | |
| |
|
| |
| WWE Heat | |