| NAJ osoba fora | |
|
+9Taker666 WWE BEKY The Phenomenal Popkiller Kami Kadze FallenAngel Mattitude RUSSELLxxx krupy6555 13 posters |
|
Kto je naj na fore?(nehlasujte za seba!!) | Krupy6555 | | 18% | [ 3 ] | Mattitude | | 35% | [ 6 ] | Eddie Guerrero | | 12% | [ 2 ] | Phenomenal | | 0% | [ 0 ] | Kami Kadze | | 0% | [ 0 ] | Fallen Angel | | 12% | [ 2 ] | Popkiller | | 6% | [ 1 ] | Russelxxx | | 12% | [ 2 ] | Babylon Six | | 5% | [ 1 ] | Taker666 | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 17 | | |
|
Autor | Správa |
---|
WWE BEKY Brawler
Počet príspevkov : 213 Age : 33 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:25 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- no jestli můžu říct svůj názor.. tohle forum je pro mě 1000x lepší než CWA.. tady všecko v klidu všichni kámoši, sranda, spamy, nahota, vtipy..a na CWA řekne někdo jednu věc ze kterou někdo nesouhlasí a všichni jsou hend nasraní.. na cwa žádné joky (když nepočítám Kayu ) zakázané spamy atd... pro mě je prostě slovak forum lepší než CWA a je mi jedno komu se to nelíbí.
no ono jde o nejakou tu uroven vis | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:32 pm | |
| no to by ses tady měl cítit jako doma No jelikož jsem nechtěl dát hlas nikomu, jelikož mam rád opravdu všechny a vážím si je za to že sem píší...udělají zábavu atd...Tak jsem si to tedy nakonec rozmyslel a zvolil jednoho, je to POPKILLER! To je opravdový borec, admin tohodle skvělého fora který ma ve wrestlingu bezpochyby přehled, je to muj kolega v e-fedu a rád snim pokecám...pusobí na mě moc dobrym dojmem, Popkiller je admin jak má být....lidi važte si ho!!! takže pop už ma jeden hlas | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:35 pm | |
| - WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
- no jestli můžu říct svůj názor.. tohle forum je pro mě 1000x lepší než CWA.. tady všecko v klidu všichni kámoši, sranda, spamy, nahota, vtipy..a na CWA řekne někdo jednu věc ze kterou někdo nesouhlasí a všichni jsou hend nasraní.. na cwa žádné joky (když nepočítám Kayu ) zakázané spamy atd... pro mě je prostě slovak forum lepší než CWA a je mi jedno komu se to nelíbí.
no ono jde o nejakou tu uroven vis možná že na CWA je víc lidí co se vyznají hodně ve wrestu ale tady je to taky hodně dobré co se týče diskuze.. ale prostě tady je to taková větší pohodička.. | |
|
| |
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:37 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
no ono jde o nejakou tu uroven vis možná že na CWA je víc lidí co se vyznají hodně ve wrestu ale tady je to taky hodně dobré co se týče diskuze.. ale prostě tady je to taková větší pohodička.. celkem pěkně vystiženo, především to tu žiije ale i přesto je u mě na 1. místě CWA, ale v současnosti víc píšu tady no... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:39 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- Kami Kadze napísal:
- WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
no ono jde o nejakou tu uroven vis možná že na CWA je víc lidí co se vyznají hodně ve wrestu ale tady je to taky hodně dobré co se týče diskuze.. ale prostě tady je to taková větší pohodička.. celkem pěkně vystiženo, především to tu žiije ale i přesto je u mě na 1. místě CWA, ale v současnosti víc píšu tady no... tu je viac take rodinne prostredie,takze tu sa mi paci viac....ale aj CWA beriem len je tam par .....typov... | |
|
| |
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:40 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- FallenAngel napísal:
- Kami Kadze napísal:
- WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
no ono jde o nejakou tu uroven vis možná že na CWA je víc lidí co se vyznají hodně ve wrestu ale tady je to taky hodně dobré co se týče diskuze.. ale prostě tady je to taková větší pohodička.. celkem pěkně vystiženo, především to tu žiije ale i přesto je u mě na 1. místě CWA, ale v současnosti víc píšu tady no...
tu je viac take rodinne prostredie,takze tu sa mi paci viac....ale aj CWA beriem len je tam par .....typov... kdo konkrétně? | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:45 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- krupy6555 napísal:
- FallenAngel napísal:
- Kami Kadze napísal:
- WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
no ono jde o nejakou tu uroven vis možná že na CWA je víc lidí co se vyznají hodně ve wrestu ale tady je to taky hodně dobré co se týče diskuze.. ale prostě tady je to taková větší pohodička.. celkem pěkně vystiženo, především to tu žiije ale i přesto je u mě na 1. místě CWA, ale v současnosti víc píšu tady no...
tu je viac take rodinne prostredie,takze tu sa mi paci viac....ale aj CWA beriem len je tam par .....typov... kdo konkrétně? to by me taky zajimalo | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:45 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- krupy6555 napísal:
- FallenAngel napísal:
- Kami Kadze napísal:
- WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
tu je viac take rodinne prostredie,takze tu sa mi paci viac....ale aj CWA beriem len je tam par .....typov... kdo konkrétně? Napr. taky Kurt Angle....a potom dalsi ktori napisu ze by do HOS dali Umagu....proste takych neznalych(ti mi vsak vadia menej ako napr.prvy menovany) | |
|
| |
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:47 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- FallenAngel napísal:
- krupy6555 napísal:
- FallenAngel napísal:
- Kami Kadze napísal:
- WWE BEKY napísal:
- Kami Kadze napísal:
tu je viac take rodinne prostredie,takze tu sa mi paci viac....ale aj CWA beriem len je tam par .....typov... kdo konkrétně? Napr. taky Kurt Angle....a potom dalsi ktori napisu ze by do HOS dali Umagu....proste takych neznalych(ti mi vsak vadia menej ako napr.prvy menovany) někteří by dali do HOS toho kdo má špatný gimmick no...a Kurt je kapitola sama o sobě, nebudu se rozepisovat | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 1:47 pm | |
| tak to ja ti nevadim ne ??? nebo snad jo ??? | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št apríl 12, 2007 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Pi apríl 13, 2007 5:17 am | |
| Jo díky....Já si vás taky opravdu vážim všech...a mám to tady i celkem radši jak CWA páč tam se většinou každému něco nelíbí ...a hlas jsem dal krupymu páč jsme se jednou pohádaly tak mu to ted chci vynahradit,ale mám vás rád všechny...miluju wrestling,takže nemám problém si pokecat s každym | |
|
| |
BabylonSix Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 697 Age : 34 Registration date : 20.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Pi apríl 13, 2007 5:26 am | |
| ja som dal hlas Krupymu ale keby som vedel dat viacej tak dam este Mattitudovi,Popkillerovi.....inak tu mam rad vsetkych ludi co sem chodia a je s vami sranda....wrestling.estranky.xx OR die!!! a Kami Kadze diky moc | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Pi apríl 13, 2007 8:04 am | |
| | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
3ukv1c4 Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 530 Age : 33 Localisation : Slovakia Registration date : 01.03.2007
| |
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: NAJ osoba fora St máj 02, 2007 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Hoddok Jobber
Počet príspevkov : 52 Age : 33 Localisation : SR - Košice Registration date : 25.04.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora St máj 02, 2007 1:11 pm | |
| Ja mam najradsej Russlaxxx lebo so mnou casto suhlasi a odporucil mi toto forum, ktore je milion krat lepsie ako CWA. A ja by som skor povedal, ze na CWA sa moze spamovat jedna radost a Stone_Cold na to zvysoka serie. | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora St máj 02, 2007 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora St máj 02, 2007 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: NAJ osoba fora St máj 02, 2007 10:43 pm | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št máj 03, 2007 8:15 am | |
| když už sme u chipsů tak já si zrovna pochutnávám na Bohemiách - chalupářský špíz...mňam, osvěžující... | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| |
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št máj 03, 2007 11:49 am | |
| ani u mna tak si davam aspon tekvicove semiacka | |
|
| |
Hoddok Jobber
Počet príspevkov : 52 Age : 33 Localisation : SR - Košice Registration date : 25.04.2007
| Predmet: Re: NAJ osoba fora Št máj 03, 2007 12:26 pm | |
| Nie je nad paskeku Majku. Pravu cesku | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: NAJ osoba fora | |
| |
|
| |
| NAJ osoba fora | |
|