| Edge si ide po titul!!!! | |
|
|
Autor | Správa |
---|
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Edge si ide po titul!!!! Št apríl 12, 2007 1:55 pm | |
| V sprievode jeho typickej entrance..sa tento charizmaticky borec presuva do ringu,z arogantnym vyrazom v tvari si berie mikrofon a hovori: King Booker,tvoja vyhra v zapase o WWE Title bola jeden velky omyl" Preto ho teraz ziskam ja! Som mladsi ako ty,som silnejsi ako ty,vyzeram lepsie ako ty a preto budem championom ja! | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: Edge si ide po titul!!!! Št apríl 12, 2007 1:59 pm | |
| KENNEDEEEJJJ!! do ringu přichází Mr. Kennedy.. bere mikrofon.. tihle lidi nepřišli aby viděli nějakého černocha s korunou a arogantního blondáka.. přišli aby viděli MIIIISSSTRRRAAAA KEEENNNEEDDYYY......................kenneddy. chcu taky titul. jsem mladší než ty edgi, hezčí než ty, a jsem lepší i v ringu.... | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
Počet príspevkov : 213 Age : 33 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: Edge si ide po titul!!!! Št apríl 12, 2007 2:00 pm | |
| aby ste nedelali za chivli modeling kdyz jste tak oba tak krasny | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Edge si ide po titul!!!! Št apríl 12, 2007 2:01 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- KENNEDEEEJJJ!! do ringu přichází Mr. Kennedy.. bere mikrofon.. tihle lidi nepřišli aby viděli nějakého černocha s korunou a arogantního blondáka.. přišli aby viděli MIIIISSSTRRRAAAA KEEENNNEEDDYYY......................kenneddy. chcu taky titul. jsem mladší než ty edgi, hezčí než ty, a jsem lepší i v ringu....
Edge: ozaj? to si nemyslim,v zapase ta hocikedy porazim! | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| |
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Edge si ide po titul!!!! Pi apríl 13, 2007 3:23 pm | |
| Celý tento incident mezi Edgom a Kennedym sledoval kdesi z neznámého místa UNDERTAKER!! | |
|
| |
BabylonSix Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 697 Age : 34 Registration date : 20.01.2007
| Predmet: Re: Edge si ide po titul!!!! So apríl 14, 2007 12:48 am | |
| Do ringu prichadza uctievany King Booker v sprievode jeho krasnej Queen Sharmel. Berie mikrofon a hovori:Chlapci vy sa tu hadate o moj titul? AK ho tak chcete mat tak si dame Triple Threat Match!Pravdaze Title Shot! A navrhujem ako Special Referee-ho temneho Undetakera aby s vami este cez zapas aj vymietol podlahu nielen ja! Za sprievodu jeho šlachtickej zvucky odchadza do zakulisia. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Edge si ide po titul!!!! | |
| |
|
| |
| Edge si ide po titul!!!! | |
|