Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

WWE Smackdown

Goto down 
+16
Hoddok
Taker666
WWE BEKY
Kami Kadze
3ukv1c4
Batista
BabylonSix
Luther
The Phenomenal
Mattitude
JOhn Cena
krupy6555
RUSSELLxxx
Eddie Guerrero
Popkiller
Hunter
20 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Hoddok
Jobber
Jobber
Hoddok

Počet príspevkov : 52
Registration date : 25.04.2007

WWE Smackdown - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo apríl 28, 2007 3:09 am

Tohtotyzdnovy smackdown nebol az taky strasny. Nebola to ani nuda ani nic skvele. Kane a Boogeyman sa k sebe fakt hodia Smile
Main event bol celkom dobry a Undertaker konecne prehovoril do mikrofonu.
Návrat hore Goto down
evil
Brawler
Brawler
evil

Počet príspevkov : 127
Registration date : 01.04.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo apríl 28, 2007 4:15 am

Hoddok napísal:
Tohtotyzdnovy smackdown nebol az taky strasny. Nebola to ani nuda ani nic skvele. Kane a Boogeyman sa k sebe fakt hodia Smile
uz som sy myslel ze je nemy lol!
Návrat hore Goto down
Hoddok
Jobber
Jobber
Hoddok

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo apríl 28, 2007 4:45 am

evil napísal:
uz som sy myslel ze je nemy lol!

DAMN, man!!
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo apríl 28, 2007 9:25 am

Hoddok napísal:

Kane a Boogeyman ? no idem stiahnut SD kvoli tomu ... mohlo by im to vydrzat a mohli by byt TT sampioni a nie Deuce a Domino
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo apríl 28, 2007 11:11 am

bože SmackDown byl strašný jak jsem si myslel.. zase hrozné trapasy.. MVP zas také nějaké soupeře.. a jak mu spadla ta paruka.. pro boha to už je moc.. a potom Jillian. nejtrapnější gimmick Divy... zápassy nudné.. řekl bych že uplně všecky.. líbilo se mi akorát jak se Kane smál když žral Boogeyman žížaly.. SmackDown SUCKS!!
Návrat hore Goto down
Hoddok
Jobber
Jobber
Hoddok

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo apríl 28, 2007 1:09 pm

Kami Kadze napísal:
bože SmackDown byl strašný jak jsem si myslel.. zase hrozné trapasy.. MVP zas také nějaké soupeře.. a jak mu spadla ta paruka.. pro boha to už je moc.. a potom Jillian. nejtrapnější gimmick Divy... zápassy nudné.. řekl bych že uplně všecky.. líbilo se mi akorát jak se Kane smál když žral Boogeyman žížaly.. SmackDown SUCKS!!

Podla mna trochu prehanas. Smackdowny boli uz aj ovela horsie napr. ked bola afera Booker vs. Batista. To bol hardcore boring.
Návrat hore Goto down
Hoddok
Jobber
Jobber
Hoddok

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 1:33 pm

Co myslite, kto bude zastupca Teddyho Longa v SD? Myslite, ze to bude Vicky Guerrero ako bolo oznamene asi pred 2 mesiacmi?
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 1:36 pm

Hoddok napísal:
Co myslite, kto bude zastupca Teddyho Longa v SD? Myslite, ze to bude Vicky Guerrero ako bolo oznamene asi pred 2 mesiacmi?
Vicky ne.. už někde bylo řečeno že tuhle možnost uplně vyloučili.. ale ani nevím proč by měl být nějaký zástupce nebo co.. ale určitě by nějaké zpestření SmackDownu pomohlo..
Návrat hore Goto down
Hoddok
Jobber
Jobber
Hoddok

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 1:46 pm

Kami Kadze napísal:
Hoddok napísal:
Vicky ne.. už někde bylo řečeno že tuhle možnost uplně vyloučili.. ale ani nevím proč by měl být nějaký zástupce nebo co.. ale určitě by nějaké zpestření SmackDownu pomohlo..

Bude pretoze Teddy v tohtotyzdnovom smackdowne ohlasil, ze najde prenho zastupcu, aby mohol travit viac casu s Cristal a Cristal nieco nedavno chystala s Vicky.
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 2:12 pm

skoda no ... Teddy je dobry GM
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 2:16 pm

Popkiller napísal:

no mne sa vobec nepaci,aspon v poslednej dobe sluzi len na ohlasovanie zapasov....a vadia mi face GM...je privelmi nevyrazny....spravny GM by mal byt heel a robit tam riadny bordel Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 2:21 pm

krupy6555 napísal:
Popkiller napísal:

no mne sa vobec nepaci,aspon v poslednej dobe sluzi len na ohlasovanie zapasov....a vadia mi face GM...je privelmi nevyrazny....spravny GM by mal byt heel a robit tam riadny bordel Very Happy

Laughing spravnej přístup! Laughing
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 2:25 pm

Mattitude napísal:
krupy6555 napísal:
Popkiller napísal:

Cornett je taky Face a je to super GM.. ale je pravda že Heel GM je takový výraznější..
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeNe apríl 29, 2007 2:44 pm

Kami Kadze napísal:
Mattitude napísal:
krupy6555 napísal:
Popkiller napísal:

Cornett je taky Face a je to super GM.. ale je pravda že Heel GM je takový výraznější..

třeba takovej Bishoff nebo Heyman nebyli špatní
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimePo apríl 30, 2007 2:24 am

Tak nový SD byl takovej průměr! líbí se mi spojení Boogeyman a Kane,mohli by znich udělat tag team Very Happy stejně nemají moc využití a tag divize v SD je tam kde je,takže si myslim,že by to prospělo!

Jinak mě se Teddy jako GM líbí a byl bych rád kdyby tam byl dál,ale když už nebude GM,doufám,že tam bude mít aspon nějakou roli...
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 8:04 am

No jen doufám,že titul nedaj Batistovi...to by bylo fak úděsný... pokud by měl bejt ten zapas v kleci o titul mezi takerem a batistou tak bych určitě udělal aby do toho nějak zasáhl Kennedy a uplatnil MITB! to by bylo fakt skvělí!!

Jinak mi je takera líto...měl mít titul aspon rok a on by si to zasloužil,protože je to legenda a těch titulu moc neměl... Sad njn,je to veliká smůla...jen doufám,že se vrátí co nejrychleji a že ještě někdy aspon opět na chvili titul dostane...a hlavně doufám,že se vrátí do WM aby si mohl připsat další skalp z Wrestlemanií....
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 8:33 am

RUSSELLxxx napísal:
No jen doufám,že titul nedaj Batistovi...to by bylo fak úděsný... pokud by měl bejt ten zapas v kleci o titul mezi takerem a batistou tak bych určitě udělal aby do toho nějak zasáhl Kennedy a uplatnil MITB! to by bylo fakt skvělí!!

Jinak mi je takera líto...měl mít titul aspon rok a on by si to zasloužil,protože je to legenda a těch titulu moc neměl... Sad njn,je to veliká smůla...jen doufám,že se vrátí co nejrychleji a že ještě někdy aspon opět na chvili titul dostane...a hlavně doufám,že se vrátí do WM aby si mohl připsat další skalp z Wrestlemanií....

jj...mas uplnu pravdu...len ma desi predstava ze by mal titul ROK!!!!
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 9:23 am

krupy6555 napísal:
RUSSELLxxx napísal:

To mě to právě taky docela zarazilo... rok je podle mě až moc,vidim to u Ceny...nejsem zastánce dlouhodobých držitelů...čím víc se jich vystřídá tím líp Very Happy
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 9:31 am

RUSSELLxxx napísal:
krupy6555 napísal:
RUSSELLxxx napísal:

To mě to právě taky docela zarazilo... rok je podle mě až moc,vidim to u Ceny...nejsem zastánce dlouhodobých držitelů...čím víc se jich vystřídá tím líp Very Happy

no u Ceny to bude za chvilku skoro 3 roky, když to vemu ještě stemi pauzami...
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 11:25 am

Mattitude napísal:
RUSSELLxxx napísal:
krupy6555 napísal:
RUSSELLxxx napísal:

no u Ceny to bude za chvilku skoro 3 roky, když to vemu ještě stemi pauzami...

odvtedy ako ho trenuje Chuck Norris je Cena neporazitelny!!! lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
3ukv1c4
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
3ukv1c4

Počet príspevkov : 530
Registration date : 01.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 11:28 am

to sa ti podarilo... s tym chuckom lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

Počet príspevkov : 346
Registration date : 10.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 11:36 am

3ukv1c4 napísal:
lol! lol! lol! jj good. aj ja vsade cpem toho Chucka lol!
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 1:41 pm

3ukv1c4 napísal:

lol! lol! lenze teraz bol Chuck na dovolenke tak Cena dostal od Khaliho..... lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
3ukv1c4
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
3ukv1c4

Počet príspevkov : 530
Registration date : 01.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeŠt máj 03, 2007 2:27 pm

krupy6555 napísal:
3ukv1c4 napísal:

lol! lol! lenze teraz bol Chuck na dovolenke tak Cena dostal od Khaliho..... lol! lol! lol!

No zrejme lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitimeSo máj 05, 2007 9:47 am

nový SD! nebyl nejhorší.. akorát mě nebaví zápasy v SD! páč tam všichni dělají furt jen submissiony scratch.. segmenty byly celkem dobré.. a proma taky.. příští týden ten Steel Cage match bude dobrý si myslím Smile.. takže Taker normálně zápasí.. škoda že Kane prohrál ten match..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: WWE Smackdown   WWE Smackdown - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

WWE Smackdown
Návrat hore 
Strana 4 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» E-FED- SMACKDOWN!, RAW & ECW----- WEEK 5
» E-FED- SMACKDOWN!, RAW & ECW----- WEEK 6
» E-FED- SMACKDOWN!, RAW & ECW----- WEEK 7
» E-FED- SMACKDOWN!, RAW & ECW----- WEEK 8
» Smackdown vs Raw 2007

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Wrestling :: WWE Diskusia-
Prejdi na: