| TNA Today.. | |
|
+3Popkiller FallenAngel Kami Kadze 7 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 9:36 am | |
| sledujete TNA Today?? já jo a celkem pravidelně.. dost mě to baví.. tak tady ten nejnovější: - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=PW4ypyNv3Jo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etnawrestling%2Ecom%2Ftnatoday%2Fmarch07%2F20%2Ehtml (pro ty co ještě neviděli nový Impact.. nedívejte se na tohle at pak máte překvapení až se budete dívat na Impact) | |
|
| |
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 9:43 am | |
| jo já to sleduju není to špatné až na občasné výlevy Dona Westa, jinak já to co bylo na Impactu za překvapení nepovažuju ale bylo to dobré | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 9:45 am | |
| - FallenAngel napísal:
- jo já to sleduju není to špatné až na občasné výlevy Dona Westa, jinak já to co bylo na Impactu za překvapení nepovažuju ale bylo to dobré
jo já taky ne.. čekal jsem že to bude ten kdo to je.. byl jsem si tím téměř jistý.. blbě jsem se vyjádřil.. ale prostě chápeš jak to myslím.. je to jak kdybych se dozvěděl výsledky matchuů dřív než jsem je viděl.. a to fakt nesnáším.. | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 10:05 am | |
| ja sledujem pravidelne tento si pozrem tak o hodinku lebo zrovna idem pozret Imact | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 10:59 am | |
| - Kami Kadze napísal:
- FallenAngel napísal:
- jo já to sleduju není to špatné až na občasné výlevy Dona Westa, jinak já to co bylo na Impactu za překvapení nepovažuju ale bylo to dobré
jo já taky ne.. čekal jsem že to bude ten kdo to je.. byl jsem si tím téměř jistý.. blbě jsem se vyjádřil.. ale prostě chápeš jak to myslím.. je to jak kdybych se dozvěděl výsledky matchuů dřív než jsem je viděl.. a to fakt nesnáším.. jo chápu Popkiller: no to bych ti doporučoval je to jeden z nejlepších Impactů 2007... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 11:08 am | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 11:41 am | |
| | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 12:17 pm | |
| naprosty souhlas s Fallenem ohledne Black Machisma......doufam ze to bude jenom kratkodoba zalezistost.... | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 12:32 pm | |
| Já mám Lethala rád,ale tenhle gimick je fakt děsnej... nechápu proč mu ho dali...no a ty vlasy pruhy mu slušeli více... At ho vrátěj tak jak byl!! | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 12:45 pm | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- Já mám Lethala rád,ale tenhle gimick je fakt děsnej... nechápu proč mu ho dali...no a ty vlasy pruhy mu slušeli více...
At ho vrátěj tak jak byl!! vtip je v tom že se takhle chystají zdecimovat i Sonjaye což už je vrchol, on bude totéž v bledě modrém, akorát bude napodobovat prý Razor Ramona - chcu vidět ten účes a chcu taky vidět Sonjaye jak dělá Crucifix Powerbomb jako Ramon(Razor's Edge)jediné pozitivum co já vidím je tedy to, že možná buou tag team ale nevim nevim fakt jenom možná | |
|
| |
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 1:01 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- RUSSELLxxx napísal:
- Já mám Lethala rád,ale tenhle gimick je fakt děsnej... nechápu proč mu ho dali...no a ty vlasy pruhy mu slušeli více...
At ho vrátěj tak jak byl!! vtip je v tom že se takhle chystají zdecimovat i Sonjaye což už je vrchol, on bude totéž v bledě modrém, akorát bude napodobovat prý Razor Ramona - chcu vidět ten účes a chcu taky vidět Sonjaye jak dělá Crucifix Powerbomb jako Ramon(Razor's Edge)jediné pozitivum co já vidím je tedy to, že možná buou tag team ale nevim nevim fakt jenom možná jaaaaj...tak to je děs! ale když sem viděl ten segment s Lethalem,Sonjayem a Nashem,tak sem si hned myslel,že něco udělal i s Duttem...tohle mě fakt sere,jsou to zbytečný stupidity,co udělaj s Lethala a Sonjaye jen idioti,kteří oni nejsou...maj navíc než co snima ted prováděj...jsou to dobrý borci! | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 1:12 pm | |
| To je uplne přišerny co snim udelali...hnus. Pekne at ho vratej do puvodniho jinak se opravdu naštvu! | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 3:23 pm | |
| já si teda myslím no spíš doufám ž eto byl jen takový Joke prostě jen zkouška na jednu nebo dvě show...prostě bude pořád Jay Lethal...akorát budou mít nějaké segmenty a pár zápasů v tom oděvu a pak budou zase normální...doufám teda... | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Pi apríl 13, 2007 3:25 pm | |
| - The Phenomenal napísal:
- já si teda myslím no spíš doufám ž eto byl jen takový Joke prostě jen zkouška na jednu nebo dvě show...prostě bude pořád Jay Lethal...akorát budou mít nějaké segmenty a pár zápasů v tom oděvu a pak budou zase normální...doufám teda...
Tak to doufám,že to tak bude... přeci jim nenechaj takový debilní gimick | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. So apríl 14, 2007 12:42 am | |
| - The Phenomenal napísal:
- já si teda myslím no spíš doufám ž eto byl jen takový Joke prostě jen zkouška na jednu nebo dvě show...prostě bude pořád Jay Lethal...akorát budou mít nějaké segmenty a pár zápasů v tom oděvu a pak budou zase normální...doufám teda...
taky doufám, ale nemyslím si to... | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. So apríl 14, 2007 3:24 am | |
| no stim gimmickem to dost posrali... Jay je ´můj druhý fav. wrestler v TNA... jediné dobré co se týče toho gimmicku je že ted asi posledni 3 matche vyhral... ale taky si myslím že to bude jenom na chvilku.. a těch Old School gimmicků už máým fakt dost.. | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. So apríl 21, 2007 1:01 am | |
| poslední TNA Today byl super...nejdřív jak odnášeli po Impactu Abysse a jak mu ošetřovali rány, a pak rozhovor s Joem a nakonec otázka kdo je Joeova oblíbená knockout přičemž ze zákulisí přišla Leticia, nalepila se naňho a odešli spolu do zákulisí | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. So apríl 21, 2007 2:44 am | |
| tak už jsem taky viděl nový TNA Today.. fakt hodně dobrý díl .. Joe kecal skvěle.. to s tou Leticiou bylo taky dobré.. a pak jak tam JB s Donem tančili a řvali ať si každý koupí to nové Knockout DVD.. a pak taká dražba drsná ale za 3.99 $ bych si to klidně i koupil... | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. So apríl 21, 2007 12:54 pm | |
| No potěšilo mě to páč Leticia udělala takový pěkný obličej a dívala se na Joea takovým pohledem jaký mám u baby hodně rád... A Joe se nerozpakoval a už to bylo Leticia na PPV vypadala vynikajícně...pěkné oblečení dobré vlasy... | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: TNA Today.. Ne apríl 22, 2007 6:39 am | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Ne apríl 22, 2007 6:45 am | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Št apríl 26, 2007 8:20 am | |
| viděli jste nový TNA Today?? dobrá epizoda.. tentokrát s Ericem Youngem... nemůžu se dočkat na nový Impact - check it - - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=k2pAWpcmIJM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etnawrestling%2Ecom%2Ftnatoday%2Fmarch07%2F20%2Ehtml | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Št apríl 26, 2007 9:44 am | |
| - Kami Kadze napísal:
- viděli jste nový TNA Today?? dobrá epizoda.. tentokrát s Ericem Youngem... nemůžu se dočkat na nový Impact - check it -
- kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=k2pAWpcmIJM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etnawrestling%2Ecom%2Ftnatoday%2Fmarch07%2F20%2Ehtml jojo,TNA Today bylo docela dobrý.... taky už se na Impact těšim jen doufám že Sting nakope Angla a sem zvědav jak to bude pokračovat s Abyssem... | |
|
| |
| Predmet: Re: TNA Today.. Št apríl 26, 2007 9:58 am | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- Kami Kadze napísal:
- viděli jste nový TNA Today?? dobrá epizoda.. tentokrát s Ericem Youngem... nemůžu se dočkat na nový Impact - check it -
- kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=k2pAWpcmIJM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etnawrestling%2Ecom%2Ftnatoday%2Fmarch07%2F20%2Ehtml jojo,TNA Today bylo docela dobrý.... taky už se na Impact těšim jen doufám že Sting nakope Angla a sem zvědav jak to bude pokračovat s Abyssem... jasně že nakope, ještě aby ne... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: TNA Today.. Št apríl 26, 2007 10:48 am | |
| no ja si myslim ze bohuzial nenakope ... Angle dostane shot podla mna a to ma dost stve ... Stingovi to podla mna prekazi Daniels lebo uz sa vsade hovori o tom ich feude ... alebo je tu este moznost ze na Sacrifice bude Triple Threat zapas Christian vs. Angle vs. Sting | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: TNA Today.. | |
| |
|
| |
| TNA Today.. | |
|