Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Čo práve pozeráte

Goto down 
+16
Costello
Eddie Guerrero
Hoddok
The Phenomenal
evil
FallenAngel
p.herca
BabylonSix
Taker666
Kami Kadze
krupy6555
RUSSELLxxx
Popkiller
Mattitude
WWE BEKY
3ukv1c4
20 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AutorSpráva
Hoddok
Jobber
Jobber
Hoddok

Počet príspevkov : 52
Registration date : 25.04.2007

Čo práve pozeráte - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 1:41 pm

Heroes 1x19 s blbo casovanymi titulkami.
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 1:44 pm

Červený Trpaslík.. hodně mě překvapuje že to skoro nikdo nezná?!
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 1:47 pm

Kami Kadze napísal:
Já to znám a hodně se mi to líbí... ale moc to nevidim,jelikož na čt2 to dávaj v blbej čas a jinde newim kdy to dávaj...

Ale je to fakt hustej seriál...
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 1:56 pm

RUSSELLxxx napísal:
Kami Kadze napísal:
Já to znám a hodně se mi to líbí... ale moc to nevidim,jelikož na čt2 to dávaj v blbej čas a jinde newim kdy to dávaj...

jj skvělý serial to je.. Phenomenal kdysi sehnal všecky díly na PC tak mi to ukázal vypálil a od té doby je to můj fav. serial
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 2:00 pm

Kami Kadze napísal:
RUSSELLxxx napísal:
Kami Kadze napísal:

jj skvělý serial to je.. Phenomenal kdysi sehnal všecky díly na PC tak mi to ukázal vypálil a od té doby je to můj fav. serial
Aha Very Happy to máš good...skusim si to taky někde najít... viděl sem asi 6 dílu a hodně se mi líbil díl "Jenom Sympatáci" ... ten se viděl tenkrát na ČT2 Very Happy
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 2:00 pm

Uzivam si posledne chvile na SWF... shamed
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 1:35 am

krupy6555 napísal:
Uzivam si posledne chvile na SWF... shamed

uz nedrazdi Very Happy .... inac pozeram posledne ECW
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 4:34 am

Já ted sedim ve škole silent máme Matiku na pc,ale já to seru a surfuju na netu! afro
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 7:10 am

RUSSELLxxx napísal:
Já ted sedim ve škole silent máme Matiku na pc,ale já to seru a surfuju na netu! afro
to je správný přístup, tak to děláváme taky Smile
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 7:58 am

FallenAngel napísal:
RUSSELLxxx napísal:

no to dela skoro každej, kromě nakyho šprta koho bavi se šrotit v matice na pc... sunny
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:02 am

Mattitude napísal:
FallenAngel napísal:
RUSSELLxxx napísal:

no to dela skoro každej, kromě nakyho šprta koho bavi se šrotit v matice na pc... sunny
U nás jich je dost...ale nenazýval bych je šprty pro mě to sou Dementi...protože aby se někdo zajímal o učení tak jako ty "šprti" je prostě dementní lol! lol!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:04 am

RUSSELLxxx napísal:
Mattitude napísal:
FallenAngel napísal:
RUSSELLxxx napísal:

U nás jich je dost...ale nenazýval bych je šprty pro mě to sou Dementi...protože aby se někdo zajímal o učení tak jako ty "šprti" je prostě dementní lol! lol!
ale umí počítat lol!... stejně nevím k čemu je umět nějaké pojebané zlomky, odmocniny a další kraviny.. stačí umět sčítat, odečítat a násobit a to je všecko..
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:07 am

Kami Kadze napísal:
RUSSELLxxx napísal:
Mattitude napísal:
FallenAngel napísal:
RUSSELLxxx napísal:

ale umí počítat lol!... stejně nevím k čemu je umět nějaké pojebané zlomky, odmocniny a další kraviny.. stačí umět sčítat, odečítat a násobit a to je všecko..
Moje řeč...to si řikam po každy hodině Matiky...
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:26 am

Kami Kadze napísal:
RUSSELLxxx napísal:
Mattitude napísal:
FallenAngel napísal:
RUSSELLxxx napísal:

no tyhle veci me jako taky dost štvou, stema zlomkama nesouhlasim, ty se bežne použivaji....ale nektere veci mi přijsou jako absolutni blbosti, když sem se ptal učitelu k čemu mi to bude v dospelosti, tak akorad odpovedeli že to bude nekde na středni nebo na vyšce, ale tim mi vlastně vubec neodpoveděli k čemu mi to bude v ŽIVOTĚ, PRÁCI ATD!!! ne na nějaký škole.... pochybuju že po mě bude v práci šéf chtít nějaké lineární nerovnice lol! lol!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:29 am

Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:
RUSSELLxxx napísal:
Mattitude napísal:
FallenAngel napísal:
RUSSELLxxx napísal:

no tyhle veci me jako taky dost štvou, stema zlomkama nesouhlasim, ty se bežne použivaji....ale nektere veci mi přijsou jako absolutni blbosti, když sem se ptal učitelu k čemu mi to bude v dospelosti, tak akorad odpovedeli že to bude nekde na středni nebo na vyšce, ale tim mi vlastně vubec neodpoveděli k čemu mi to bude v ŽIVOTĚ, PRÁCI ATD!!! ne na nějaký škole.... pochybuju že po mě bude v práci šéf chtít nějaké lineární nerovnice lol! lol!
přesně tak.. tohle říkají všichni učitele.. že se to učí kvůli těm kteří půjdou na nějakou školu co je na to zaměřená a že to tím pádem potřebují.. ale tak je to u více předmětů.. nevím třeba k čemu je mi např. to jak se rozmnožují mechy lol!
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:35 am

Co patří mezi vaše nejneoblíbenější předměty?

U mě je to dějepis a asi přírodopis....nějaké ostatní věci jako je chemie, nebo fyzika mě taky dost nebavi, ale vim že je to dost potřeba, tedy hlavně fyzika.

Dějepis je už jen z toho duvodu, že mě vubec nezajima historie, možna by mě to bavilo, ale stim učitelem co mame ted ani nahodou, je to jen starej, uřvanej üčitel kterej to vyklada tak že u toho usinam....snim je to nuda. A přírodopis: nebavi mě tolik takove ty věci jako nějaké prvky rostlin a podobné věci....
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:45 am

Mattitude napísal:
Co patří mezi vaše nejneoblíbenější předměty?

U mě je to dějepis a asi přírodopis....nějaké ostatní věci jako je chemie, nebo fyzika mě taky dost nebavi, ale vim že je to dost potřeba, tedy hlavně fyzika.

Dějepis je už jen z toho duvodu, že mě vubec nezajima historie, možna by mě to bavilo, ale stim učitelem co mame ted ani nahodou, je to jen starej, uřvanej üčitel kterej to vyklada tak že u toho usinam....snim je to nuda. A přírodopis: nebavi mě tolik takove ty věci jako nějaké prvky rostlin a podobné věci....
já taky nesnáším Přírodopis a Dějepis...
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 8:55 am

Já nemám rád Chemii a Fyziku...naopak dějepis jsem měl vždycky rád,prostě mě baví no.
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 9:47 am

Já nesnášim dlouhodobě Chemii,Fyziku a Matiku...

Nejradši mám Zeměpis a hlavně Dějepis - ten je pro mě nej Very Happy
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 10:03 am

já plavu jak prase v lineárních nerovnicích s více absolutními hodnotami, vůbec mi to neleze do palice...
nesnáším Matiku a Fyziku a Něminu a Literaturu a Mluvnici nemám rád Dějepis ale v porovnání s dříve jmenovanými je to ještě slušný předmět...a jelikož se ty posrané nerovnice chi naučit tak se loučím a du dělat úkol a tlačit to do hlavy.... pirat
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 10:17 am

FallenAngel napísal:
já plavu jak prase v lineárních nerovnicích s více absolutními hodnotami, vůbec mi to neleze do palice...
nesnáším Matiku a Fyziku a Něminu a Literaturu a Mluvnici nemám rád Dějepis ale v porovnání s dříve jmenovanými je to ještě slušný předmět...a jelikož se ty posrané nerovnice chi naučit tak se loučím a du dělat úkol a tlačit to do hlavy.... pirat
Já taky tyhle nerovnice a podobný pičovinky z matiky neumim a to dokonce chodim do třídu s rozšířenou výukou matematiky a přírodovědných předmětů,což je asi nejlepší třídy na základní škole v Teplicích a i tak vim hovno Laughing nechápu jak sem se tam moch dostat... já na to seru,už to ani nechci umět,až na střední si počkám a tam se to nějak neučim (doufám) santa
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 10:51 am

ja neznasam len fyziku a matiku ostatne su v pohode ... dejepis ma bavi Very Happy .... a inak pozera TNA today
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 11:45 am

Zajtra na matike: Krupár, z kontrolnej práce ste zase dostal 5!!! Nože poddte k tabuli.....aaaaa bože Krupár,zase nič neviete!! Robte so sebou niečo lebo prepadnete!!! kurva toto nechcem pocuvat!!!
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 12:01 pm

krupy6555 napísal:
Zajtra na matike: Krupár, z kontrolnej práce ste zase dostal 5!!! Nože poddte k tabuli.....aaaaa bože Krupár,zase nič neviete!! Robte so sebou niečo lebo prepadnete!!! kurva toto nechcem pocuvat!!!

si daj sluchatka a pocuvaj hudbu ... ale ja som na tom bohuzial tiez podobne ... ale mam tam aj jednotku Razz .... ale nastastie som teraz chory tak som sa vyhol znamke z pisomky ... ale aj tak sa ju dozviem Sad
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitimeŠt apríl 26, 2007 1:04 pm

Tak ted koukám na Hory mají oči ... těžká píčovina lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Čo práve pozeráte   Čo práve pozeráte - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Čo práve pozeráte
Návrat hore 
Strana 5 z 14Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Off-Topic :: Off-Topic Diskusia-
Prejdi na: