| WWE Raw | |
|
+17Kami Kadze Taker666 3ukv1c4 Batista BabylonSix Keiter p.herca Xtreme The Phenomenal Eddie Guerrero Mattitude RUSSELLxxx JOhn Cena WWE BEKY Popkiller krupy6555 Hunter 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 9:55 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 12:15 pm | |
| on sa podla mna nevrati na drahu wrestlera dalej bude nakrucat filmy a obcas sa takto objavi pred wrestlemaniou alebo na wrestlemanii pride pokeca niekomu mozno da Rock Bottom a to je vsetko | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 12:40 pm | |
| - Popkiller napísal:
- on sa podla mna nevrati na drahu wrestlera dalej bude nakrucat filmy a obcas sa takto objavi pred wrestlemaniou alebo na wrestlemanii pride pokeca niekomu mozno da Rock Bottom a to je vsetko
taky si myslim...jo a RAW se mi dost libil ten Rock byl super jen skoda ze uz sem to vedel predem ze Mattitude... no a jinak zapasy se mi libily docela...a celkem se mi libil te Sweet Chin Music ted nevim komu jak ho Cena drzel na zadech...mohl skopnout aj Cenu... | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
Počet príspevkov : 346 Age : 37 Registration date : 10.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 1:07 pm | |
| | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 2:16 pm | |
| Toto bol taky normalny Raw....najviac ma nasralo ze Edge uz druhy krat po sebe nezapasil----povedal to iste co minuly tyzden....ako povedal mattitude tak aj ja si myslim ze pre neho chystaju nieco velke....vidim to ze by vyhral MITB a potom by feudil s Ortonom........serie ma ze ti dvaja trapkovia maju stale tituly.....aaaaach...uz som dufal ze o ne prijdu ale samozrejme nie a vidiet ich v troch zapasoch je na samovrazdu.....Divas zapas potesil,ako vzdy......good bol Kane s hákom...vyzeral s nim asi najlepsie od vtedy ako si dal dole masku.....23 minut toho podpisu zmluvy ma neuveritelne nudilo....snad ked prisiel Austin tak sa to dalo pozerat....no a to promo Rocka:potesilo ma.....nadaval si na brantranca ..a ta reakcia fandov ked uvideli titantron bola skvela....kde sa v popularite Cena hrabe....zda sa mi ze tusim na neho cez zapas aj bučali..... | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 2:31 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- Toto bol taky normalny Raw....najviac ma nasralo ze Edge uz druhy krat po sebe nezapasil----povedal to iste co minuly tyzden....ako povedal mattitude tak aj ja si myslim ze pre neho chystaju nieco velke....vidim to ze by vyhral MITB a potom by feudil s Ortonom........serie ma ze ti dvaja trapkovia maju stale tituly.....aaaaach...uz som dufal ze o ne prijdu ale samozrejme nie a vidiet ich v troch zapasoch je na samovrazdu.....Divas zapas potesil,ako vzdy......good bol Kane s hákom...vyzeral s nim asi najlepsie od vtedy ako si dal dole masku.....23 minut toho podpisu zmluvy ma neuveritelne nudilo....snad ked prisiel Austin tak sa to dalo pozerat....no a to promo Rocka:potesilo ma.....nadaval si na brantranca ..a ta reakcia fandov ked uvideli titantron bola skvela....kde sa v popularite Cena hrabe....zda sa mi ze tusim na neho cez zapas aj bučali.....
Já myslim že Edge MITB vyhraje...ještě na WM neprohrál tak by mu to nemuseli pokazit, sice už ten MITB vyhral jednou, ale kde je napsane že by nemohl i podruhe? | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 13, 2007 8:22 pm | |
| - Mattitude napísal:
- krupy6555 napísal:
- Toto bol taky normalny Raw....najviac ma nasralo ze Edge uz druhy krat po sebe nezapasil----povedal to iste co minuly tyzden....ako povedal mattitude tak aj ja si myslim ze pre neho chystaju nieco velke....vidim to ze by vyhral MITB a potom by feudil s Ortonom........serie ma ze ti dvaja trapkovia maju stale tituly.....aaaaach...uz som dufal ze o ne prijdu ale samozrejme nie a vidiet ich v troch zapasoch je na samovrazdu.....Divas zapas potesil,ako vzdy......good bol Kane s hákom...vyzeral s nim asi najlepsie od vtedy ako si dal dole masku.....23 minut toho podpisu zmluvy ma neuveritelne nudilo....snad ked prisiel Austin tak sa to dalo pozerat....no a to promo Rocka:potesilo ma.....nadaval si na brantranca ..a ta reakcia fandov ked uvideli titantron bola skvela....kde sa v popularite Cena hrabe....zda sa mi ze tusim na neho cez zapas aj bučali.....
Já myslim že Edge MITB vyhraje...ještě na WM neprohrál tak by mu to nemuseli pokazit, sice už ten MITB vyhral jednou, ale kde je napsane že by nemohl i podruhe? ve Vincove scenari... dle me vyhraje MITB match Kenedy...a Edge bude feudit s Ortonem jak uz tu jednou padlo...jo a nezdalo se to jenom tobe krupy na Cenu fakt buceli...konecne....vsimaj si toho jaky je to lamer... a ten Kane vypadal dost psychopaticky...vratil se ke staremu gimmicku...to mel ten hak z See no evil.... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St marec 14, 2007 1:44 pm | |
| Tak stim The Rockem to je opravdu super zpráva opravdu nečekané...
Podle mě MITB vyhraje Edge... | |
|
| |
JOhn Cena Brawler
Počet príspevkov : 154 Age : 36 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 10:31 am | |
| no tak RAW je jak je poslední dobou vidět jednička WWE....mě se líbí jak vedou feud cena - hbk....to tu ještě nebylo....jinak MITB vyhraje budto Edge nebo Kennedy | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 12:18 pm | |
| hrozne tezky rict kdo vyhraje MITB....ale asi Edge......ale pral bych to CM Punkovi.... | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 12:44 pm | |
| aj podla mna vyhra MITB Edge alebo by som bol rad keby aj CM Punk lebo mam ho rad a zasluzi si sancu | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 12:49 pm | |
| Přeju si aby ho vyhral CM Punk nebo Kennedy ale myslim si že ho vyhraje Edge, protože na WM jeste neprohral. Nevim, jestli jsem to tady už psal.. | |
|
| |
BabylonSix Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 697 Age : 34 Registration date : 20.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 1:14 pm | |
| mohol by to vyhrat CM Punk pretoze by bola nuda uz keby vyhral Edge lebo zase feud s Cenom by bol a to je uz blbost | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 3:17 pm | |
| - BabylonSix napísal:
- mohol by to vyhrat CM Punk pretoze by bola nuda uz keby vyhral Edge lebo zase feud s Cenom by bol a to je uz blbost
zase by e opakoval buď feud Cena vs Edge nebo HBK vs Edge... já bych to Edgeovi přál kdyby nebyli tíhle Championi...chci nějaký originální Feud...třeba ten Kennedy nebo CM Punk... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw Pi marec 16, 2007 3:36 pm | |
| - JOhn Cena napísal:
- no tak RAW je jak je poslední dobou vidět jednička WWE....mě se líbí jak vedou feud cena - hbk....to tu ještě nebylo....jinak MITB vyhraje budto Edge nebo Kennedy
Mne to uz praveze lezie na nervy.....furt cakam sweet chin do Cenovho xsichtu ale zatial nic..... | |
|
| |
Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 9:19 am | |
| Mě se to nelíbí to nemá nic s feudem společnýho..... | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 9:32 am | |
| me se to prave libi.....je to zmena oproti jinym feudum.....ale myslim si ze do WM to neudrzi.....a prijde Sweet Chin Music..... | |
|
| |
JOhn Cena Brawler
Počet príspevkov : 154 Age : 36 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 11:59 am | |
| - p.herca napísal:
- me se to prave libi.....je to zmena oproti jinym feudum.....ale myslim si ze do WM to neudrzi.....a prijde Sweet Chin Music.....
přesně...feud neni o tom aby se furt shazovali a ztrapnovali a kopali se do ksichtu..tohle je takovej psychickej feud...souboj nervů a je to čim dál zajímavější..ted příde ztráta titulů brzo | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 12:56 pm | |
| - JOhn Cena napísal:
- p.herca napísal:
- me se to prave libi.....je to zmena oproti jinym feudum.....ale myslim si ze do WM to neudrzi.....a prijde Sweet Chin Music.....
přesně...feud neni o tom aby se furt shazovali a ztrapnovali a kopali se do ksichtu..tohle je takovej psychickej feud...souboj nervů a je to čim dál zajímavější..ted příde ztráta titulů brzo kéžby...nevím příjde mi to nefér vůči těm ostatnícm že mají oni dva TT tituly... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
| |
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 1:41 pm | |
| Co byste takhle řekli kdyby na WM byl match WWE TT Champs vs World TT Champs?? Samozdřejmě by museli byt jini tt championi než jsou ted, hlavne tim ukazuji na Kendricka a Londona, protože stemi by si nějací třeba Rated RKO pohráli hravě.... | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 1:43 pm | |
| - Mattitude napísal:
- Co byste takhle řekli kdyby na WM byl match WWE TT Champs vs World TT Champs?? Samozdřejmě by museli byt jini tt championi než jsou ted, hlavne tim ukazuji na Kendricka a Londona, protože stemi by si nějací třeba Rated RKO pohráli hravě....
Kendricka a Londona by som rad uvidel vo WM.... podla mna s DX najlepsi tag team....ich zapasy su dost kvalitne | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw So marec 17, 2007 1:47 pm | |
| No možná dají na WM zápas o WWE TT titles... -
Kendrick a Lodnon vs. MMN... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: WWE Raw | |
| |
|
| |
| WWE Raw | |
|