Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

WWE Raw

Goto down 
+17
Kami Kadze
Taker666
3ukv1c4
Batista
BabylonSix
Keiter
p.herca
Xtreme
The Phenomenal
Eddie Guerrero
Mattitude
RUSSELLxxx
JOhn Cena
WWE BEKY
Popkiller
krupy6555
Hunter
21 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
AutorSpráva
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

WWE Raw - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 9:55 am

Taker666 napísal:
No ja by som bol rad kebyze sa vrati kompletne na drahu wrestlera,ale to pochybujem Sad Sad Sad

taky si myslim, ale pořád je to lepší než nic. Už by se nemusel objevit vubec, tak aspon toto.
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 12:15 pm

on sa podla mna nevrati na drahu wrestlera dalej bude nakrucat filmy a obcas sa takto objavi pred wrestlemaniou alebo na wrestlemanii pride pokeca niekomu mozno da Rock Bottom a to je vsetko
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

Počet príspevkov : 638
Registration date : 22.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 12:40 pm

Popkiller napísal:
on sa podla mna nevrati na drahu wrestlera dalej bude nakrucat filmy a obcas sa takto objavi pred wrestlemaniou alebo na wrestlemanii pride pokeca niekomu mozno da Rock Bottom a to je vsetko
taky si myslim...jo a RAW se mi dost libil ten Rock byl super jen skoda ze uz sem to vedel predem ze Mattitude...Very Happy lol!
no a jinak zapasy se mi libily docela...a celkem se mi libil te Sweet Chin Music ted nevim komu jak ho Cena drzel na zadech...mohl skopnout aj Cenu...
Návrat hore Goto down
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

Počet príspevkov : 346
Registration date : 10.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 1:07 pm

The Phenomenal napísal:
Popkiller napísal:
taky si myslim...jo a RAW se mi dost libil ten Rock byl super jen skoda ze uz sem to vedel predem ze Mattitude...Very Happy lol!
no a jinak zapasy se mi libily docela...a celkem se mi libil te Sweet Chin Music ted nevim komu jak ho Cena drzel na zadech...mohl skopnout aj Cenu...

Mas pravdu mohel by zlozit k zemy Cenu.To by mu neuskodilo.aspon by ho preslo to hrdinstvo pirat
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 2:16 pm

Toto bol taky normalny Raw....najviac ma nasralo ze Edge uz druhy krat po sebe nezapasil----povedal to iste co minuly tyzden....ako povedal mattitude tak aj ja si myslim ze pre neho chystaju nieco velke....vidim to ze by vyhral MITB a potom by feudil s Ortonom........serie ma ze ti dvaja trapkovia maju stale tituly.....aaaaach...uz som dufal ze o ne prijdu ale samozrejme nie a vidiet ich v troch zapasoch je na samovrazdu.....Divas zapas potesil,ako vzdy......good bol Kane s hákom...vyzeral s nim asi najlepsie od vtedy ako si dal dole masku.....23 minut toho podpisu zmluvy ma neuveritelne nudilo....snad ked prisiel Austin tak sa to dalo pozerat....no a to promo Rocka:potesilo ma.....nadaval si na brantranca bom ..a ta reakcia fandov ked uvideli titantron bola skvela....kde sa v popularite Cena hrabe....zda sa mi ze tusim na neho cez zapas aj bučali.....
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 2:31 pm

krupy6555 napísal:
Toto bol taky normalny Raw....najviac ma nasralo ze Edge uz druhy krat po sebe nezapasil----povedal to iste co minuly tyzden....ako povedal mattitude tak aj ja si myslim ze pre neho chystaju nieco velke....vidim to ze by vyhral MITB a potom by feudil s Ortonom........serie ma ze ti dvaja trapkovia maju stale tituly.....aaaaach...uz som dufal ze o ne prijdu ale samozrejme nie a vidiet ich v troch zapasoch je na samovrazdu.....Divas zapas potesil,ako vzdy......good bol Kane s hákom...vyzeral s nim asi najlepsie od vtedy ako si dal dole masku.....23 minut toho podpisu zmluvy ma neuveritelne nudilo....snad ked prisiel Austin tak sa to dalo pozerat....no a to promo Rocka:potesilo ma.....nadaval si na brantranca bom ..a ta reakcia fandov ked uvideli titantron bola skvela....kde sa v popularite Cena hrabe....zda sa mi ze tusim na neho cez zapas aj bučali.....

Já myslim že Edge MITB vyhraje...ještě na WM neprohrál tak by mu to nemuseli pokazit, sice už ten MITB vyhral jednou, ale kde je napsane že by nemohl i podruhe?
Návrat hore Goto down
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeUt marec 13, 2007 8:22 pm

Mattitude napísal:
krupy6555 napísal:

Já myslim že Edge MITB vyhraje...ještě na WM neprohrál tak by mu to nemuseli pokazit, sice už ten MITB vyhral jednou, ale kde je napsane že by nemohl i podruhe?
ve Vincove scenari...
dle me vyhraje MITB match Kenedy...a Edge bude feudit s Ortonem jak uz tu jednou padlo...jo a nezdalo se to jenom tobe krupy na Cenu fakt buceli...konecne....vsimaj si toho jaky je to lamer...Very Happy lol!
a ten Kane vypadal dost psychopaticky...vratil se ke staremu gimmicku...to mel ten hak z See no evil....
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSt marec 14, 2007 7:47 am

Mattitude napísal:
krupy6555 napísal:

veru dufam ze mu to nepokazia....by boli fakt hajzli ak by to urobili......

Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSt marec 14, 2007 1:44 pm

Tak stim The Rockem to je opravdu super zpráva opravdu nečekané...

Podle mě MITB vyhraje Edge...
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
JOhn Cena
Brawler
Brawler
JOhn Cena

Počet príspevkov : 154
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 10:31 am

no tak RAW je jak je poslední dobou vidět jednička WWE....mě se líbí jak vedou feud cena - hbk....to tu ještě nebylo....jinak MITB vyhraje budto Edge nebo Kennedy
Návrat hore Goto down
p.herca
Brawler
Brawler
p.herca

Počet príspevkov : 135
Registration date : 05.02.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 12:18 pm

hrozne tezky rict kdo vyhraje MITB....ale asi Edge......ale pral bych to CM Punkovi....
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 12:44 pm

aj podla mna vyhra MITB Edge alebo by som bol rad keby aj CM Punk lebo mam ho rad a zasluzi si sancu
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 12:49 pm

Přeju si aby ho vyhral CM Punk nebo Kennedy ale myslim si že ho vyhraje Edge, protože na WM jeste neprohral.

Nevim, jestli jsem to tady už psal.. lol!
Návrat hore Goto down
BabylonSix
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
BabylonSix

Počet príspevkov : 697
Registration date : 20.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 1:14 pm

mohol by to vyhrat CM Punk pretoze by bola nuda uz keby vyhral Edge lebo zase feud s Cenom by bol a to je uz blbost
Návrat hore Goto down
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 3:17 pm

BabylonSix napísal:
mohol by to vyhrat CM Punk pretoze by bola nuda uz keby vyhral Edge lebo zase feud s Cenom by bol a to je uz blbost
zase by e opakoval buď feud Cena vs Edge nebo HBK vs Edge...
já bych to Edgeovi přál kdyby nebyli tíhle Championi...chci nějaký originální Feud...třeba ten Kennedy nebo CM Punk...
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimePi marec 16, 2007 3:36 pm

JOhn Cena napísal:
no tak RAW je jak je poslední dobou vidět jednička WWE....mě se líbí jak vedou feud cena - hbk....to tu ještě nebylo....jinak MITB vyhraje budto Edge nebo Kennedy

Mne to uz praveze lezie na nervy.....furt cakam sweet chin do Cenovho xsichtu ale zatial nic.....
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 9:19 am

Mě se to nelíbí to nemá nic s feudem společnýho.....
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
p.herca
Brawler
Brawler
p.herca

Počet príspevkov : 135
Registration date : 05.02.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 9:32 am

me se to prave libi.....je to zmena oproti jinym feudum.....ale myslim si ze do WM to neudrzi.....a prijde Sweet Chin Music..... cheers
Návrat hore Goto down
JOhn Cena
Brawler
Brawler
JOhn Cena

Počet príspevkov : 154
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 11:59 am

p.herca napísal:
me se to prave libi.....je to zmena oproti jinym feudum.....ale myslim si ze do WM to neudrzi.....a prijde Sweet Chin Music..... cheers

přesně...feud neni o tom aby se furt shazovali a ztrapnovali a kopali se do ksichtu..tohle je takovej psychickej feud...souboj nervů a je to čim dál zajímavější..ted příde ztráta titulů brzo
Návrat hore Goto down
The Phenomenal
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
The Phenomenal

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 12:56 pm

JOhn Cena napísal:
p.herca napísal:

přesně...feud neni o tom aby se furt shazovali a ztrapnovali a kopali se do ksichtu..tohle je takovej psychickej feud...souboj nervů a je to čim dál zajímavější..ted příde ztráta titulů brzo
kéžby...nevím příjde mi to nefér vůči těm ostatnícm že mají oni dva TT tituly...
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 1:06 pm

The Phenomenal napísal:
JOhn Cena napísal:
p.herca napísal:

kéžby...nevím příjde mi to nefér vůči těm ostatnícm že mají oni dva TT tituly...

veru...som dufal ze ich budu mat iba chvilu a pozrime sa ze kolko ich uz maju.....Suspect
Návrat hore Goto down
BabylonSix
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
BabylonSix

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 1:36 pm

krupy6555 napísal:
The Phenomenal napísal:
JOhn Cena napísal:
p.herca napísal:

veru...som dufal ze ich budu mat iba chvilu a pozrime sa ze kolko ich uz maju.....Suspect
po WM ich stratia na 100%
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 1:41 pm

Co byste takhle řekli kdyby na WM byl match WWE TT Champs vs World TT Champs?? Samozdřejmě by museli byt jini tt championi než jsou ted, hlavne tim ukazuji na Kendricka a Londona, protože stemi by si nějací třeba Rated RKO pohráli hravě....
Návrat hore Goto down
BabylonSix
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
BabylonSix

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 1:43 pm

Mattitude napísal:
Co byste takhle řekli kdyby na WM byl match WWE TT Champs vs World TT Champs?? Samozdřejmě by museli byt jini tt championi než jsou ted, hlavne tim ukazuji na Kendricka a Londona, protože stemi by si nějací třeba Rated RKO pohráli hravě....
Kendricka a Londona by som rad uvidel vo WM....
podla mna s DX najlepsi tag team....ich zapasy su dost kvalitne Smile
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitimeSo marec 17, 2007 1:47 pm

No možná dají na WM zápas o WWE TT titles... -

Kendrick a Lodnon vs. MMN...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

WWE Raw
Návrat hore 
Strana 10 z 15Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Wrestling :: WWE Diskusia-
Prejdi na: