RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Co jsem udělal?? Ne január 20, 2013 2:25 pm | |
| Jo, tak to máme podobně Jen s tim twitterem to mám jinak.. sice tam účet mám, ale byl sem tam tak 2x .. neumim to, neláká mě to... chodi tam, tak už asi nedělám snad nic jinýho | |
|
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Co jsem udělal?? Ne január 20, 2013 2:28 pm | |
| | |
|
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Co jsem udělal?? Ne január 20, 2013 2:29 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- RUSSELLxxx napísal:
- Jo, tak to máme podobně
Jen s tim twitterem to mám jinak.. sice tam účet mám, ale byl sem tam tak 2x .. neumim to, neláká mě to... chodi tam, tak už asi nedělám snad nic jinýho Veru, to neskutočne žerie čas
Ale som fakt rád že sme v kontakte, hoci škoda že neprišiel Kami ktorý potvrdil účasť, Bukva ktorý mi písal že na to zabudol a nie je doma, a takisto Fallen.... Je to škoda.. ale určitě bych to svolal zase! ale ne až za rok.. dřív, za pár týdnů, klidně i dřív ale ať přijde vic lidí | |
|
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Co jsem udělal?? Ne január 20, 2013 2:31 pm | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- krupy6555 napísal:
- RUSSELLxxx napísal:
- Jo, tak to máme podobně
Jen s tim twitterem to mám jinak.. sice tam účet mám, ale byl sem tam tak 2x .. neumim to, neláká mě to... chodi tam, tak už asi nedělám snad nic jinýho Veru, to neskutočne žerie čas
Ale som fakt rád že sme v kontakte, hoci škoda že neprišiel Kami ktorý potvrdil účasť, Bukva ktorý mi písal že na to zabudol a nie je doma, a takisto Fallen.... Je to škoda.. ale určitě bych to svolal zase! ale ne až za rok.. dřív, za pár týdnů, klidně i dřív ale ať přijde vic lidí Jo mohol by sa urobiť nejaký veľký event ktorý by sa oznámil ešte viac vopred, a bolo by | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Co jsem udělal?? | |
| |
|