Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

ECW

Goto down 
+13
p.herca
3ukv1c4
Batista
BabylonSix
WWE BEKY
Keiter
The Phenomenal
JOhn Cena
Popkiller
Eddie Guerrero
Mattitude
RUSSELLxxx
krupy6555
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorSpráva
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSt apríl 11, 2007 1:00 pm

Kami Kadze napísal:
nový díl ECW celkem nudný.. ale jsem rád že se CM Punk připojil k New Breed.. kdyby šel do Originals tak by to bylo dost trapné. a jsem hrozně rád že ted bude CM Heel Smile.. Heel role se por něj hodí víc..

no nevim, sem z toho celkem nesvuj....ikdyž vypada na to že by to podla pěkne Smile ale akorad mi vrta hlavou myšlenka co bude delat tak oblibeny wrestler heela.
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714
Registration date : 13.01.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSt apríl 11, 2007 1:04 pm

Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:
nový díl ECW celkem nudný.. ale jsem rád že se CM Punk připojil k New Breed.. kdyby šel do Originals tak by to bylo dost trapné. a jsem hrozně rád že ted bude CM Heel Smile.. Heel role se por něj hodí víc..

no nevim, sem z toho celkem nesvuj....ikdyž vypada na to že by to podla pěkne Smile ale akorad mi vrta hlavou myšlenka co bude delat tak oblibeny wrestler heela.

Dobre som tipoval ze sa spoji s New Breed!!! mozno sa teraz zacne prejavovat ten depush.....urobia z neho heela...po case strati priazen fanusikov...a potom to prijmu lepsie ked bude napr. jobbovat alebo co...
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSt apríl 11, 2007 1:08 pm

krupy6555 napísal:
Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:

Dobre som tipoval ze sa spoji s New Breed!!! mozno sa teraz zacne prejavovat ten depush.....urobia z neho heela...po case strati priazen fanusikov...a potom to prijmu lepsie ked bude napr. jobbovat alebo co...
vidím to na to že bude na Backlashy match NB (i s Punkem) vs ECW O. á přidá se k nim Balls nebo Mick Foley
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSt apríl 11, 2007 10:41 pm

no mne sa to moc nepaci ze CM Punk sa pridal k NB ... lebo podla mna sa mu viac hodi face ... malo by to byt tak ze by nebol s ani jednymi
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

Počet príspevkov : 213
Registration date : 14.01.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSt apríl 11, 2007 11:49 pm

No chtel bych CM Punka u Originals,ale je na nic,ze on zadny Originals není měl by zůstat neutrální
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeŠt apríl 12, 2007 8:17 am

WWE BEKY napísal:
No chtel bych CM Punka u Originals,ale je na nic,ze on zadny Originals není měl by zůstat neutrální

jak by mohl bejt u ECW originals? lol!
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeŠt apríl 12, 2007 8:41 am

Mattitude napísal:
WWE BEKY napísal:

No psal jsem,že není žádný Originals a měl by zůstat neutrální takže si to čti pořádně
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeŠt apríl 12, 2007 9:48 am

WWE BEKY napísal:
Mattitude napísal:
WWE BEKY napísal:

No psal jsem,že není žádný Originals a měl by zůstat neutrální takže si to čti pořádně

ale tiez si pisal ze by si ho chcel pri Originals,takze Mattitude a opytal spravne
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeŠt apríl 12, 2007 11:03 am

no dobře tak ať radši zůstane neutrál a k ECW ať nechodí,ale mohl by zase začít zápasit Mick Foley
Návrat hore Goto down
3ukv1c4
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
3ukv1c4

Počet príspevkov : 530
Registration date : 01.03.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSo apríl 14, 2007 7:58 am

WWE BEKY napísal:
no dobře tak ať radši zůstane neutrál a k ECW ať nechodí,ale mohl by zase začít zápasit Mick Foley

tak to hej on by sa fakt mohol vratit
Návrat hore Goto down
BabylonSix
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
BabylonSix

Počet príspevkov : 697
Registration date : 20.01.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSo apríl 14, 2007 12:01 pm

Mick Foley uz aktivne nebude zapasit lebo ma psychicke a fyzicke problemy co naznacil aj v Gladiatoroch 2000
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeSo apríl 14, 2007 2:29 pm

hej lenze odvtedy uz parkrat zapasil ale mas pravdu uz len obcas na jeden vecer alebo tak
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:08 am

Sem rád, že nakonec Punk mit de-push zřejmě nebude....dobře si to WWE rozmyslela Wink Smile
Návrat hore Goto down
BabylonSix
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
BabylonSix

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:08 am

Mattitude napísal:
Sem rád, že nakonec Punk mit de-push zřejmě nebude....dobře si to WWE rozmyslela Wink Smile

presne aj ja som rad
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:21 am

BabylonSix napísal:
Mattitude napísal:

presne aj ja som rad

ono se pořád mluvilo jak snim WWE neni spokojena...že bude nejspis de-push...jak ho dali do new breed tak už jsem si myslel že to je takovy náznak...a ted se zas naopak objevili zprávy že ma ve WWE velikou budocnost a chysta se pro něj push Smile
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:35 am

No já čekám,že se před ONS vykašle na new breed a půjde proti Lasheymu o titul páč tam nikdo jinej neni.....a on si to určitě zaslouží a navíc ho maj rádi i lidi takže to taky hraje svou roli
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:41 am

Mattitude napísal:

ja ho teda fakt nemusim....ako viem ze je v ringu schopny atd..ze ma buducnost ale proste ho nemam rad...nesedi mi ako clovek....
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:48 am

Eddie Guerrero napísal:
No já čekám,že se před ONS vykašle na new breed a půjde proti Lasheymu o titul páč tam nikdo jinej neni.....a on si to určitě zaslouží a navíc ho maj rádi i lidi takže to taky hraje svou roli

Je tam Rob Van Dam,který pokuď podepíše tak bude mít taky push
Jinak ONS nebude akce ECW,ale jako normální PPV a to je na hovno
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:59 am

to mu naslibovali,že pokud podepíše tak dostane push,aby nešel do TNA,ale jak podepíše s wwe tak nic nebude...to je něco jako monty ten čekal,že bude v ME a podívej se co snim dělaj....

Naposledy upravil dňa Ne apríl 15, 2007 4:59 am, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 4:59 am

WWE BEKY napísal:
Eddie Guerrero napísal:

Je tam Rob Van Dam,který pokuď podepíše tak bude mít taky push
Jinak ONS nebude akce ECW,ale jako normální PPV a to je na hovno

no už i na posteru jsou loga SD! a Raw což u dvou minulych nebylo...takže už i na posteru je WWE podepsana... Sad
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 5:00 am

Eddie Guerrero napísal:
to mu naslibovali,že pokud podepíše tak dostane push,aby nešel do TNA,ale jak podepíše s wwe tak nic nebude...to je něco jako monty ten čekal,že bude v ME a podívej se co snim dělaj....

njn, na toho se pekne vykašlali...ale co mohl čekat....tak už to ve WWE chodi....škoda, měl jit nekam do Indy. Ale možna mu jde o prachy, tak to ma pak težší.
Návrat hore Goto down
3ukv1c4
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
3ukv1c4

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 5:43 am

Mna CM Punk kusok nastval ked sa pridal k NB ale aj tak patri k elite..
Návrat hore Goto down
BabylonSix
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
BabylonSix

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 5:45 am

3ukv1c4 napísal:

no k elite nie ale i tak je dobry
Návrat hore Goto down
3ukv1c4
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
3ukv1c4

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeNe apríl 15, 2007 5:47 am

BabylonSix napísal:
3ukv1c4 napísal:

no k elite nie ale i tak je dobry

u mne je medzi elitoW zo sucastneho wrestlingu je jeden z best u mna
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitimeŠt apríl 19, 2007 5:39 am

ECW se poslední dobou o dost lepší
CM Punk to hození židle RVDmu a to jak se tvářil je hodně zajímavý
Návrat hore Goto down
Sponsored content

ECW - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: ECW   ECW - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

ECW
Návrat hore 
Strana 8 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Wrestling :: WWE Diskusia-
Prejdi na: