Slovak Wrestling Forum Slovak wrestling forum |
|
| Carlito vs. Kenny Dykstra | |
| | Autor | Správa |
---|
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Carlito vs. Kenny Dykstra So január 13, 2007 5:03 pm | |
| Začíná hrát hudba a do ringu vchází Carlito....bere si mikrofon a říká : Já jsem budoucnost WWE.... Kenny,ty nikdy nebudeš budoucnost wwe...tahle role je má...jsem budoucí wwe champ! Vyzívám tě k zápasu future wwe - No holds barred match | |
| | | krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra So január 13, 2007 5:12 pm | |
| Vzapati ale do ringu vojde Kenny. : Carlito,mam pre teba zlu spravu,ja som buduci WWE Champion!! Ale tvoju vyzvu neprimam,iba ak by si bol ochotny zmenit podmienky zapasu....bude to NO DQ Match,o kontrakt tvojej priatelky,Torre Wilson.Ak vyhram ja,Torrie sa presunie ku mne a stane sa mojou managerkou,ak vyhras ty,tak odidem z Rawu do SD,prijmas?? | |
| | | RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra So január 13, 2007 5:18 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- Vzapati ale do ringu vojde Kenny. : Carlito,mam pre teba zlu spravu,ja som buduci WWE Champion!! Ale tvoju vyzvu neprimam,iba ak by si bol ochotny zmenit podmienky zapasu....bude to NO DQ Match,o kontrakt tvojej priatelky,Torre Wilson.Ak vyhram ja,Torrie sa presunie ku mne a stane sa mojou managerkou,ak vyhras ty,tak odidem z Rawu do SD,prijmas??
Thats cool !! příjmám...nemám o Torrie strach...zůstane dále u mě,protože the future is me !!! | |
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra So január 13, 2007 5:21 pm | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- krupy6555 napísal:
- Vzapati ale do ringu vojde Kenny. : Carlito,mam pre teba zlu spravu,ja som buduci WWE Champion!! Ale tvoju vyzvu neprimam,iba ak by si bol ochotny zmenit podmienky zapasu....bude to NO DQ Match,o kontrakt tvojej priatelky,Torre Wilson.Ak vyhram ja,Torrie sa presunie ku mne a stane sa mojou managerkou,ak vyhras ty,tak odidem z Rawu do SD,prijmas??
Thats cool !! příjmám...nemám o Torrie strach...zůstane dále u mě,protože the future is me !!! Ako myslis,ale iste je len jedno!! Po zapase bude tvoja Torrie moja a spolu s nou sa stanem najlepsim WWE Championom v historii!! | |
| | | Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra So január 13, 2007 5:29 pm | |
| 3.zápas.Carlito vs Kenny Dykstra (NO DQ.)(TORRIE) | |
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra Ne január 14, 2007 1:57 pm | |
| Do areny vchadza Kenny.Je viditelne nastvany kvoli prehre s Carlitom.Zoberie si mikrofon a zacne kecat: Carlito,nie si lepsi wrestler ako ja!! To ze si nadomnou vyhral,bolo stastie,nic viac!! Preto ta vyzyvam,o tyzden,ja proti tebe,v klasickom single zapase,nepojde tu o titul,ale len o holu cest!! Prijmas?? Ale,ako som slubil,tak urobim.Odchadzam do SD!! A Tam sa stanem najmladsim WH Championom v historii!! | |
| | | RUSSELLxxx Rated R Superstar
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra Ne január 14, 2007 1:59 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- Do areny vchadza Kenny.Je viditelne nastvany kvoli prehre s Carlitom.Zoberie si mikrofon a zacne kecat: Carlito,nie si lepsi wrestler ako ja!! To ze si nadomnou vyhral,bolo stastie,nic viac!! Preto ta vyzyvam,o tyzden,ja proti tebe,v klasickom single zapase,nepojde tu o titul,ale len o holu cest!! Prijmas?? Ale,ako som slubil,tak urobim.Odchadzam do SD!! A Tam sa stanem najmladsim WH Championom v historii!!
oh...thats not cool .... já jsem future of wwe! já jsem budoucí mnoho násobný champ.... a ty max. jobber ! ale tvoji výzvu příjmám,ale už nikdy se ani nepodíváš na moji Torrie | |
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra Po január 15, 2007 9:33 am | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- krupy6555 napísal:
- Do areny vchadza Kenny.Je viditelne nastvany kvoli prehre s Carlitom.Zoberie si mikrofon a zacne kecat: Carlito,nie si lepsi wrestler ako ja!! To ze si nadomnou vyhral,bolo stastie,nic viac!! Preto ta vyzyvam,o tyzden,ja proti tebe,v klasickom single zapase,nepojde tu o titul,ale len o holu cest!! Prijmas?? Ale,ako som slubil,tak urobim.Odchadzam do SD!! A Tam sa stanem najmladsim WH Championom v historii!!
oh...thats not cool .... já jsem future of wwe! já jsem budoucí mnoho násobný champ.... a ty max. jobber ! ale tvoji výzvu příjmám,ale už nikdy se ani nepodíváš na moji Torrie Znicohonic sa vsak potom objavi Kenny na Titantrone!! Carlito,davaj si pozor!! V zakulisi sa ti moze stat nejaka nehoda!! | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra | |
| |
| | | | Carlito vs. Kenny Dykstra | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|