Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Carlito vs. Kenny Dykstra

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932
Registration date : 13.01.2007

Carlito vs. Kenny Dykstra Empty
OdoslaťPredmet: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeSo január 13, 2007 5:03 pm

Začíná hrát hudba a do ringu vchází Carlito....bere si mikrofon a říká : Já jsem budoucnost WWE.... Kenny,ty nikdy nebudeš budoucnost wwe...tahle role je má...jsem budoucí wwe champ!

Vyzívám tě k zápasu future wwe - No holds barred match afro
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeSo január 13, 2007 5:12 pm

Vzapati ale do ringu vojde Kenny. : Carlito,mam pre teba zlu spravu,ja som buduci WWE Champion!! Ale tvoju vyzvu neprimam,iba ak by si bol ochotny zmenit podmienky zapasu....bude to NO DQ Match,o kontrakt tvojej priatelky,Torre Wilson.Ak vyhram ja,Torrie sa presunie ku mne a stane sa mojou managerkou,ak vyhras ty,tak odidem z Rawu do SD,prijmas??
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeSo január 13, 2007 5:18 pm

krupy6555 napísal:
Vzapati ale do ringu vojde Kenny. : Carlito,mam pre teba zlu spravu,ja som buduci WWE Champion!! Ale tvoju vyzvu neprimam,iba ak by si bol ochotny zmenit podmienky zapasu....bude to NO DQ Match,o kontrakt tvojej priatelky,Torre Wilson.Ak vyhram ja,Torrie sa presunie ku mne a stane sa mojou managerkou,ak vyhras ty,tak odidem z Rawu do SD,prijmas??
afro Thats cool !! příjmám...nemám o Torrie strach...zůstane dále u mě,protože the future is me !!!
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeSo január 13, 2007 5:21 pm

RUSSELLxxx napísal:
krupy6555 napísal:
afro Thats cool !! příjmám...nemám o Torrie strach...zůstane dále u mě,protože the future is me !!!

Ako myslis,ale iste je len jedno!! Po zapase bude tvoja Torrie moja a spolu s nou sa stanem najlepsim WWE Championom v historii!!
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeSo január 13, 2007 5:29 pm

3.zápas.Carlito vs Kenny Dykstra (NO DQ.)(TORRIE)
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:57 pm

Do areny vchadza Kenny.Je viditelne nastvany kvoli prehre s Carlitom.Zoberie si mikrofon a zacne kecat: Carlito,nie si lepsi wrestler ako ja!! To ze si nadomnou vyhral,bolo stastie,nic viac!! Preto ta vyzyvam,o tyzden,ja proti tebe,v klasickom single zapase,nepojde tu o titul,ale len o holu cest!! Prijmas?? Ale,ako som slubil,tak urobim.Odchadzam do SD!! A Tam sa stanem najmladsim WH Championom v historii!!
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:59 pm

krupy6555 napísal:
Do areny vchadza Kenny.Je viditelne nastvany kvoli prehre s Carlitom.Zoberie si mikrofon a zacne kecat: Carlito,nie si lepsi wrestler ako ja!! To ze si nadomnou vyhral,bolo stastie,nic viac!! Preto ta vyzyvam,o tyzden,ja proti tebe,v klasickom single zapase,nepojde tu o titul,ale len o holu cest!! Prijmas?? Ale,ako som slubil,tak urobim.Odchadzam do SD!! A Tam sa stanem najmladsim WH Championom v historii!!
afro oh...thats not cool .... já jsem future of wwe! já jsem budoucí mnoho násobný champ.... a ty max. jobber ! ale tvoji výzvu příjmám,ale už nikdy se ani nepodíváš na moji Torrie afro
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitimePo január 15, 2007 9:33 am

RUSSELLxxx napísal:
krupy6555 napísal:
afro oh...thats not cool .... já jsem future of wwe! já jsem budoucí mnoho násobný champ.... a ty max. jobber ! ale tvoji výzvu příjmám,ale už nikdy se ani nepodíváš na moji Torrie afro

Znicohonic sa vsak potom objavi Kenny na Titantrone!! Carlito,davaj si pozor!! V zakulisi sa ti moze stat nejaka nehoda!!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Carlito vs. Kenny Dykstra   Carlito vs. Kenny Dykstra Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Carlito vs. Kenny Dykstra
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kenny dykstra vs Carlito?
» Kenny Dykstra nespokojen!
» Kane,Kenny Dykstra vs ???
» Carlito
» Dykstra vs??

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: E-fed :: E-fed Roleplay-
Prejdi na: