RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Samoa Joe vs ??? Ne január 14, 2007 8:23 am | |
| Začíná hrát hudba a do ringu vchází Samoa Joe...bere si mikrofon a nejdřív jen svým drsných pohledem kouká do hlediště a pak říká : Díváte se na největší osobu wrestlingové historie! já jsem The Samoan Submission Machine ,jsem neporazitelný! výzývám někoho kdo si myslí opak at příde do ringu a skusí mě porazit! ale pozor zápas bude : SUBMISSION | |
|
Hunter Newbie
Počet príspevkov : 22 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: Samoa Joe vs ??? Ne január 14, 2007 9:03 am | |
| *Chvíli po něm se z backstage vyhrne Christian Cage se svým okouzlujícím nástupem podkresleným skvělým themem (lool:D). Chvíli mu trvá, než s i od komentátorů vypůjčí mikrofon, ale když ho konečně ukořistí, efektivně přeskočí provazy ohraničujících ring a dojde těsně k Samoa Joeovi a začne mluvit, při své řeči se mu dívá přímo do očí.* "Já! Já si myslím, eehm, pardon, já vím, že TY rozhodně neporazitelný nejsi a pokud se nebojíš, s radostí přistoupím na zápas s tebou za jakýchkoliv podmínek!" *Poté co domluví se podívá jak zapůsobil na publikum a s ironickým úsměvem dál hledí Samoa Joeovi přímo do očí* | |
|
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Samoa Joe vs ??? Ne január 14, 2007 9:06 am | |
| TNA ZAPAS 2: Samoa Joe vs. Christian Cage (Submission) | |
|
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: Samoa Joe vs ??? Ne január 14, 2007 1:01 pm | |
| ehm Christian používá Submissiony?? a jaké?? | |
|
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Samoa Joe vs ??? | |
| |
|