Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Samoa Joe vs ???

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932
Registration date : 13.01.2007

Samoa Joe vs ??? Empty
OdoslaťPredmet: Samoa Joe vs ???   Samoa Joe vs ??? Icon_minitimeNe január 14, 2007 8:23 am

Začíná hrát hudba a do ringu vchází Samoa Joe...bere si mikrofon a nejdřív jen svým drsných pohledem kouká do hlediště a pak říká : Díváte se na největší osobu wrestlingové historie! já jsem The Samoan Submission Machine ,jsem neporazitelný! výzývám někoho kdo si myslí opak at příde do ringu a skusí mě porazit! ale pozor zápas bude : SUBMISSION Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Hunter
Newbie
Newbie
Hunter

Počet príspevkov : 22
Registration date : 12.01.2007

Samoa Joe vs ??? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Samoa Joe vs ???   Samoa Joe vs ??? Icon_minitimeNe január 14, 2007 9:03 am

*Chvíli po něm se z backstage vyhrne Christian Cage se svým okouzlujícím nástupem podkresleným skvělým themem (lool:D). Chvíli mu trvá, než s i od komentátorů vypůjčí mikrofon, ale když ho konečně ukořistí, efektivně přeskočí provazy ohraničujících ring a dojde těsně k Samoa Joeovi a začne mluvit, při své řeči se mu dívá přímo do očí.*
"Já! Já si myslím, eehm, pardon, já vím, že TY rozhodně neporazitelný nejsi a pokud se nebojíš, s radostí přistoupím na zápas s tebou za jakýchkoliv podmínek!"
*Poté co domluví se podívá jak zapůsobil na publikum a s ironickým úsměvem dál hledí Samoa Joeovi přímo do očí* Laughing
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

Samoa Joe vs ??? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Samoa Joe vs ???   Samoa Joe vs ??? Icon_minitimeNe január 14, 2007 9:06 am

TNA ZAPAS 2: Samoa Joe vs. Christian Cage (Submission)
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699
Registration date : 14.01.2007

Samoa Joe vs ??? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Samoa Joe vs ???   Samoa Joe vs ??? Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:01 pm

ehm Christian používá Submissiony?? a jaké?? Very Happy
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932
Registration date : 13.01.2007

Samoa Joe vs ??? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Samoa Joe vs ???   Samoa Joe vs ??? Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:02 pm

FallenAngel napísal:
ehm Christian používá Submissiony?? a jaké?? Very Happy
No to by mě taky zajímalo.... tak okusí sílu Samoan Submission Machine Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Samoa Joe vs ??? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Samoa Joe vs ???   Samoa Joe vs ??? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Samoa Joe vs ???
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: E-fed :: E-fed Roleplay-
Prejdi na: