Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699
Registration date : 14.01.2007

Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Empty
OdoslaťPredmet: Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match   Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:06 pm

V hale začíná hrát klasická hudba indického charakteru a z tunnelu se vyřítí Sonjay Dutt!! Bere si mikrofon a říká, že zatím tomu tak bohužel není, ale že právě on bude největší hvězdou high flying X Divize a vyzívá kohokoli na 3Way Six Sides of Steel Xscape Match!!! Potom říká: "Pravidla sou jednoduchá....prostě budem chvíli zápasit a pak JÁ vylezu z klece a budu vítěz, abyste chápali, vy tam budete jen do počtu...."
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match   Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:09 pm

Začíná hrát hudba a do ringu vchází Fallen Angel... povídá : Seš směšnej ind!rozesmál si mě ale výzvu příjmám.... tohle bude konec tvoji kariery... Twisted Evil
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

Počet príspevkov : 213

OdoslaťPredmet: Re: Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match   Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Icon_minitimeNe január 14, 2007 1:51 pm

Po chvilce zacina hrat dalsi znelka a objevuje se Chris Sabin: Ja jsem jedina a opravdova hvezda X Divize a oba vas bez problemu porazim Twisted Evil
Návrat hore Goto down
FallenAngel
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
FallenAngel

Počet príspevkov : 699

OdoslaťPredmet: Re: Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match   Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Icon_minitimePo január 15, 2007 9:23 am

Yes, takže na příští show - Six Sides of Steel X Division Xscape Match - "Original Playa from the Himalaya" Sonjay Dutt vs. "Fallen Angel" Christopher Daniels vs. Chris Sabin
"Mimochodem Sabine, máme spolu nevyřízené účty, pamatuješ jak mě měl Joe v Choku a ty ses na mě vysral? Tak tenhle zápas bude tvojí černou můrou, za to...."
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match   Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Icon_minitimePo január 15, 2007 9:34 am

TNA ZAPAS 3: Sonjay Dutt vs. Christopher Daniels vs. Chris Sabin - Xscape
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match   Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Sonjay Dutt vs. ??? vs. ??? SSoS Xscape Match
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 4 Way Ladder Match for X Division title
» Serotonin vs. ??? Six Man Tag Match inside SSoS na PPV
» Tag Match!!
» X Division big match..
» Stone Cold vs. ??? --- Hardcore Match

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: E-fed :: E-fed Roleplay-
Prejdi na: