| Edge zúri!!! | |
|
|
Autor | Správa |
---|
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Edge zúri!!! Ut apríl 17, 2007 2:19 pm | |
| Edge si berie mikrofon a nastvane hovori: v mojom zapase proti Mr.Kennedymu mi cely zapas vsetko vychadzalo ako po masle,bol som lepsi,v ringu som dominoval a zdalo sa,ze opat vyhram.Potom vsak prisiel do ringu jeden cierny zmrd s dredmi,a pripravil ma o vyhru!!!!!!!Cize ziadam na WM zapas o tvoj WWE Titul,len ty a ja,...v Steel Cage match!!!Ziadny Kennedy,len my dvaja!!! Ty cierna svina,toto ti vratim!! | |
|
| |
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| |
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: Edge zúri!!! St apríl 18, 2007 5:43 am | |
| KENNNEDY... já jsem vyhrál náš zápas!! čili já mám větší právo na titul.. a nevím proč bych se své šance měl takhle lhce vzdát... takže novým championem bude MMMMMRRR... KEEENNNEDDDYYY.... kennedy | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Edge zúri!!! St apríl 18, 2007 6:30 am | |
| do ringu prichádza Teddy Long: "Edge, Kennedy, vy obidvaja máte práva na titul! Takže na WM sa stretnete všetci traja v Triple threat zápase! Ale ok som spravodlivý, a viem ze Edge by bol vyhral minule. Takze má vyhodu a moze si vybrat typ zápasu!" | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Edge zúri!!! St apríl 18, 2007 6:59 am | |
| - Popkiller napísal:
- do ringu prichádza Teddy Long: "Edge, Kennedy, vy obidvaja máte práva na titul! Takže na WM sa stretnete všetci traja v Triple threat zápase! Ale ok som spravodlivý, a viem ze Edge by bol vyhral minule. Takze má vyhodu a moze si vybrat typ zápasu!"
He he he,dakujem Teddy......teda si vyberam typ zapasu,na ktory som expert!!! Bude to TLC MATCH!!! | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Edge zúri!!! St apríl 18, 2007 8:05 am | |
| - krupy6555 napísal:
- Popkiller napísal:
- do ringu prichádza Teddy Long: "Edge, Kennedy, vy obidvaja máte práva na titul! Takže na WM sa stretnete všetci traja v Triple threat zápase! Ale ok som spravodlivý, a viem ze Edge by bol vyhral minule. Takze má vyhodu a moze si vybrat typ zápasu!"
He he he,dakujem Teddy......teda si vyberam typ zapasu,na ktory som expert!!! Bude to TLC MATCH!!! vies ze som to aj cakal | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: Edge zúri!!! St apríl 18, 2007 9:33 am | |
| jo tak to se mi hodně líbí můj fav. typ matchů.. panu kennedymu se to jistě taky líbí.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Edge zúri!!! | |
| |
|
| |
| Edge zúri!!! | |
|