| WWE Raw | |
|
+17Kami Kadze Taker666 3ukv1c4 Batista BabylonSix Keiter p.herca Xtreme The Phenomenal Eddie Guerrero Mattitude RUSSELLxxx JOhn Cena WWE BEKY Popkiller krupy6555 Hunter 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 11:09 am | |
| | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 11:10 am | |
| | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 12:17 pm | |
| tak novy Raw bylo docela dobry...to italsky bylo lepsi ale nebylo to spatny.....co me prekvapilo byla pritomnost Jose Mourinha.....a pak jeste radoby Canadian Destroyer od Murdocha na Hardyho .....a jeste delka main eventu.... | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
Počet príspevkov : 213 Age : 33 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 12:27 pm | |
| - p.herca napísal:
- tak novy Raw bylo docela dobry...to italsky bylo lepsi ale nebylo to spatny.....co me prekvapilo byla pritomnost Jose Mourinha.....a pak jeste radoby Canadian Destroyer od Murdocha na Hardyho .....a jeste delka main eventu....
Jo to mě nasralo když tam byl ten debil jose mourinho RED DEVILS FOREVER | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 1:06 pm | |
| - WWE BEKY napísal:
- p.herca napísal:
- tak novy Raw bylo docela dobry...to italsky bylo lepsi ale nebylo to spatny.....co me prekvapilo byla pritomnost Jose Mourinha.....a pak jeste radoby Canadian Destroyer od Murdocha na Hardyho .....a jeste delka main eventu....
Jo to mě nasralo když tam byl ten debil jose mourinho RED DEVILS FOREVER noooo ty vole!!! aspon v jednej veci sa zhodneme! | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
| |
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 1:11 pm | |
| | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 25, 2007 1:14 pm | |
| | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| |
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Št apríl 26, 2007 5:40 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Št apríl 26, 2007 6:50 am | |
| ne zevraj to malo byt nieco ako Canadian Destroyer ... aj ked u Murdocha si to moc neviem predstavit | |
|
| |
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut máj 01, 2007 12:12 pm | |
| RAW! Co k němu mám říct? no nebejt toho konce,tak bych mluvil dost pozitivně... Edge vs. Orton naprosto skvělej zápas,oba se dost předvedli...hrozně se mi líbí konverzace Marii a Edge Zatim to stim Vincem vypadá dost zajímavě,uvidime jak se to nakonec vyvine....Umaga vs. RVD bylo jasný že umaga vyhraje,RVD ted bude často prohrávat...to co udělali mezi Ricem a Carlitem mě štve,Carlito asi dostal heelturn a to jen proto,že je u diváků pořád víc a víc oblíben a tak ho chtěj zas zhnusit a to mě fakt sere.... Celou dobu sem nemoch přijít na to kdo byl ten killer v zakulisí,už už sem myslel,že Kennedy ale ten to pak vyvrátil a tak když přišel Cena do ringu tak sem si řikal,hmmm ted urči příde Khali...aaa bum ho,Khali to byl... zmasakroval Cenu,na čemž mě dostalo to,že Cenovi nedokázal v poslední době namlatit takhle ani Edge,Orton a skoro ani ne HBK,ale za to ubožák Khali jo...a to jak ještě zvednul WWE titul,to byla největší fraška,co sem viděl....takže sem znechucenej!! KHALI SUCK!!!!! | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
Počet príspevkov : 346 Age : 37 Registration date : 10.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut máj 01, 2007 12:25 pm | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- RAW! Co k němu mám říct? no nebejt toho konce,tak bych mluvil dost pozitivně...
Edge vs. Orton naprosto skvělej zápas,oba se dost předvedli...hrozně se mi líbí konverzace Marii a Edge Zatim to stim Vincem vypadá dost zajímavě,uvidime jak se to nakonec vyvine....Umaga vs. RVD bylo jasný že umaga vyhraje,RVD ted bude často prohrávat...to co udělali mezi Ricem a Carlitem mě štve,Carlito asi dostal heelturn a to jen proto,že je u diváků pořád víc a víc oblíben a tak ho chtěj zas zhnusit a to mě fakt sere.... Celou dobu sem nemoch přijít na to kdo byl ten killer v zakulisí,už už sem myslel,že Kennedy ale ten to pak vyvrátil a tak když přišel Cena do ringu tak sem si řikal,hmmm ted urči příde Khali...aaa bum ho,Khali to byl... zmasakroval Cenu,na čemž mě dostalo to,že Cenovi nedokázal v poslední době namlatit takhle ani Edge,Orton a skoro ani ne HBK,ale za to ubožák Khali jo...a to jak ještě zvednul WWE titul,to byla největší fraška,co sem viděl....takže sem znechucenej!!
KHALI SUCK!!!!! jj ten Khali je dost ubohy.Uz je lepsi ako cena | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: WWE Raw Ut máj 01, 2007 12:27 pm | |
| no tak idem stiahnut raw som fakt zvedavy ... ale ked uz Khali bude mat zapas o titul tak ma jebne ... a uplne ma dorazi ked ho Cena porazi (aha rym ) ... no nic s WWE je to asi uz fakt vazne | |
|
| |
Costello Newbie
Počet príspevkov : 38 Registration date : 27.04.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut máj 01, 2007 12:57 pm | |
| Orton vs. Edge - super zapas,dobre kombinacie Vyzera to tak ze bude asi fakt afera Vince w/ New Breed vs. ECW Originals.. Nj,Carlito sa meni na heela..viac mi vyhovoval ked bol face,gimmick heela sa mu podla mna nehodi.. a ked Khali bude champion,tak to bude dost na hovno..Khali ma byt obycajny "monster" lebo sa narodil extra vysoky,nic viac..obycajny jobber a ziadny champ! | |
|
| |
3ukv1c4 Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 530 Age : 33 Localisation : Slovakia Registration date : 01.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut máj 01, 2007 1:11 pm | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- RAW! Co k němu mám říct? no nebejt toho konce,tak bych mluvil dost pozitivně...
Edge vs. Orton naprosto skvělej zápas,oba se dost předvedli...hrozně se mi líbí konverzace Marii a Edge Zatim to stim Vincem vypadá dost zajímavě,uvidime jak se to nakonec vyvine....Umaga vs. RVD bylo jasný že umaga vyhraje,RVD ted bude často prohrávat...to co udělali mezi Ricem a Carlitem mě štve,Carlito asi dostal heelturn a to jen proto,že je u diváků pořád víc a víc oblíben a tak ho chtěj zas zhnusit a to mě fakt sere.... Celou dobu sem nemoch přijít na to kdo byl ten killer v zakulisí,už už sem myslel,že Kennedy ale ten to pak vyvrátil a tak když přišel Cena do ringu tak sem si řikal,hmmm ted urči příde Khali...aaa bum ho,Khali to byl... zmasakroval Cenu,na čemž mě dostalo to,že Cenovi nedokázal v poslední době namlatit takhle ani Edge,Orton a skoro ani ne HBK,ale za to ubožák Khali jo...a to jak ještě zvednul WWE titul,to byla největší fraška,co sem viděl....takže sem znechucenej!!
KHALI SUCK!!!!! Uplny suhlas ale vynechal si celkom dobry zapas medzi Jeffom Hardym a Nitrom. Ten koniec to bola strasna kokotina to som normalne nervy chytal co uz robia s tym khalim. Best zabas bol ten Orton vs Edge | |
|
| |
Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut máj 01, 2007 1:24 pm | |
| Raw bylo dobré no...hlavně edge orton to byl fakt zápas večera.... Vince si dal novou přezdívku King Of Extreme Mě se hlavně líbil Kennedy ten byl naprosto skvělej A Khali??? toho radši nebudu ani komentovat...nechápu co to má znamenat....to zas bude feud | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 9:17 am | |
| Mi se nový RAW dost líbil.. bylo tam překvapivě nějak moc zápasů.. nejlepší byl hned ten první - Edge vs Randy.. já jsem zase teda rád že bude Carlito heel.. ale ten khali to je fakt hnus.. ale už jsem viděl jak mu Cena dá.. na začátku mu dával šupy a Khali málem sletěl.. bál jsem se že mu dá to F-U.. a nasralo by mě kdyby Cena porazil Khaliho a Kane ne.. ale takhel je to ještě horší.. jestli bude Khali Main Event tak se fakt přestanu dívat na WwE | |
|
| |
Luther Newbie
Počet príspevkov : 19 Registration date : 31.01.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 530 Age : 33 Localisation : Slovakia Registration date : 01.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 10:33 am | |
| - Kami Kadze napísal:
- Mi se nový RAW dost líbil.. bylo tam překvapivě nějak moc zápasů.. nejlepší byl hned ten první - Edge vs Randy.. já jsem zase teda rád že bude Carlito heel.. ale ten khali to je fakt hnus.. ale už jsem viděl jak mu Cena dá.. na začátku mu dával šupy a Khali málem sletěl.. bál jsem se že mu dá to F-U.. a nasralo by mě kdyby Cena porazil Khaliho a Kane ne.. ale takhel je to ještě horší.. jestli bude Khali Main Event tak se fakt přestanu dívat na WwE
To ze main event neni najhorsie... ale najhorsie je ak bude WWE Champ... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 11:20 am | |
| ja proste z toho feudu ked bude vobec nemozem ... ma nasere aj ked vyhra Khali aj ked Cena | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 11:42 am | |
| - 3ukv1c4 napísal:
- RUSSELLxxx napísal:
KHALI SUCK!!!!! Uplny suhlas ale vynechal si celkom dobry zapas medzi Jeffom Hardym a Nitrom. Ten koniec to bola strasna kokotina to som normalne nervy chytal co uz robia s tym khalim. Best zabas bol ten Orton vs Edge JoJo ten zápas byl taky dobrej...ale Nitro už je taky skoro jobber,moc tam neni...akorát furt prohrává s Hardym a nebo poráží Eugena,to je taky dost trapný - Nitro je dobrý zápasník... | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 11:44 am | |
| - RUSSELLxxx napísal:
- 3ukv1c4 napísal:
- RUSSELLxxx napísal:
KHALI SUCK!!!!! Uplny suhlas ale vynechal si celkom dobry zapas medzi Jeffom Hardym a Nitrom. Ten koniec to bola strasna kokotina to som normalne nervy chytal co uz robia s tym khalim. Best zabas bol ten Orton vs Edge JoJo ten zápas byl taky dobrej...ale Nitro už je taky skoro jobber,moc tam neni...akorát furt prohrává s Hardym a nebo poráží Eugena,to je taky dost trapný - Nitro je dobrý zápasník... to je no.. Nitra bych chtěl ze všech nejvíc do TNA... tam by se fakt dost hodil s jeho stylem zápasení.. ale s tím gimmickem samozřejmě ne.. | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 11:51 am | |
| Gimmick ma blby to je fakt ale do tna by som nechcel... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: WWE Raw St máj 02, 2007 12:46 pm | |
| podla mna bolo Nitrovi najlepsie v tag team divizii ... ale kedze vyhodili Mercuryho tak kym si nenajde nejakeho partnera tak je odsudeny na jobbovanie | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: WWE Raw | |
| |
|
| |
| WWE Raw | |
|