Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

WWE Raw

Goto down 
+17
Kami Kadze
Taker666
3ukv1c4
Batista
BabylonSix
Keiter
p.herca
Xtreme
The Phenomenal
Eddie Guerrero
Mattitude
RUSSELLxxx
JOhn Cena
WWE BEKY
Popkiller
krupy6555
Hunter
21 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next
AutorSpráva
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

WWE Raw - Stránka 13 Empty
OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 9:30 am

podle mě byl nový RAW celkem na nic.. všichni to tam kazili.. Benjamin, Haas, Hardy a hlavně Cade... a ty zápasy byly celkem debilní. ale koenc Main Eventu se mi líbil. na druhou stranu jsem ale hrozně rád jak krásně lidi vybučeli Cenu.. a to s tím novým IC champem je tež celkem dobré..

Naposledy upravil dňa St apríl 18, 2007 12:50 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 12:47 pm

Raw byl celkem dobrej...to stim Santinem se mi docela líbilo Very Happy i když bylo hned jasný,že to neni obyčejný divák...sem zvědav,jak bude v wwe pokračovat Exclamation Question
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:24 pm

Videl som len 45 minut RAWU,zvysok dopozeram pre nedostatok casu az v Piatok.........vidim ze Cena porazil RATED RKO....co sa tam dialo?
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:35 pm

krupy6555 napísal:
Videl som len 45 minut RAWU,zvysok dopozeram pre nedostatok casu az v Piatok.........vidim ze Cena porazil RATED RKO....co sa tam dialo?
Přišel HBK Very Happy Edge chtěl dát spear Cenovi,ale netrefil sem a dostal ho Orton a vzápětí chtěl dát HBK sweet chin music Cenovi,ten opět uhnul a dostal to Edge a pak Cena dal HBKovi FU a pak jen Cena podržel Edge!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:36 pm

„Fanoušek Santillo“, který v pondělním RAW získal s pomocí Lashleyho od Umagy IC Title je ve skutečnosti Boris Alexejev, který dosud vystupoval v OVW a má vývojový kontrakt s WWE. Jeho občanské jméno je ovšem John Carelli a v OVW vystupoval s ruským gimmickem jako člen stable spolu s Mikem Kruelem, Vladimirem Kozlovem a Mr.Strongkem. Smlouvu mu zařídil Paul Heyman, který v něm vidí velký potenciál a tvdrí, že je to svým stylem nástupce Tazze.

co na to říkáte?? nevím teda v čem připomíná Tazze ale rozhodně tomůže být skvělý wrestler..
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:41 pm

RUSSELLxxx napísal:
krupy6555 napísal:
Přišel HBK Very Happy Edge chtěl dát spear Cenovi,ale netrefil sem a dostal ho Orton a vzápětí chtěl dát HBK sweet chin music Cenovi,ten opět uhnul a dostal to Edge a pak Cena dal HBKovi FU a pak jen Cena podržel Edge!

diky moc Very Happy ale zase ten sk.....y.....b...ant......p...any.....vyhral!!!!! UZ MA TO VELMI DLHO NUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:42 pm

Taky si myslim... samozřejmě ted se nemohl moc ukázat,když měl být jako náhodný fanda,ale snad časem se bude zlepšovat a mohl by být dobrý....
Ale sem zvědavej jak bude vypadat jeho další působení,když je vlastně brán jako náhodný fanoušek
!
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:43 pm

krupy6555 napísal:
RUSSELLxxx napísal:
krupy6555 napísal:

diky moc Very Happy ale zase ten sk.....y.....b...ant......p...any.....vyhral!!!!! UZ MA TO VELMI DLHO NUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
No snad tě aspon potěší že i v Itálii byl slušně vybučenej Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 1:57 pm

RUSSELLxxx napísal:
Taky si myslim... samozřejmě ted se nemohl moc ukázat,když měl být jako náhodný fanda,ale snad časem se bude zlepšovat a mohl by být dobrý....
Ale sem zvědavej jak bude vypadat jeho další působení,když je vlastně brán jako náhodný fanoušek
!
jo taky jsem nad tímhle uvažoval.. až přijde o titul a bude dal ve WWE tak jsem zvědavý co se řekne lidem..
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 7:45 am

Tak nový raw byl docela dobrý.... ME se mi hodně líbil a opravdu bych neřekl,že bude trvat 40 minut,to je fakt dost,na to že to bylo v raw,ale zápas byl opravdu kvalitní a sem rád že to HBK vyhrál,škoda že to takhle neskončilo na WM Exclamation Exclamation

Pořád mě štve,že s Carlita dělaj většího a většího jobbera,měl by být na tom o dost lépe...

Jinak se mi vůbec nelíbí Todd Grisham jako Ring Announcer...nelíbí se mi jak to uvádí,fakt hrozný,tohle mu nesedí...zlatá Lilian Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 8:09 am

RUSSELLxxx napísal:
Tak nový raw byl docela dobrý.... ME se mi hodně líbil a opravdu bych neřekl,že bude trvat 40 minut,to je fakt dost,na to že to bylo v raw,ale zápas byl opravdu kvalitní a sem rád že to HBK vyhrál,škoda že to takhle neskončilo na WM Exclamation Exclamation

Pořád mě štve,že s Carlita dělaj většího a většího jobbera,měl by být na tom o dost lépe...

Jinak se mi vůbec nelíbí Todd Grisham jako Ring Announcer...nelíbí se mi jak to uvádí,fakt hrozný,tohle mu nesedí...zlatá Lilian Twisted Evil

Von bude nakonec heel ne? další součást de-pushu Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 8:11 am

RUSSELLxxx napísal:

nene, zlatej Howard Finkel afro Sad
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeUt apríl 24, 2007 8:14 am

Mattitude napísal:
RUSSELLxxx napísal:

nene, zlatej Howard Finkel afro Sad
To samozřejmě jo Finkel byl fakt třída! Exclamation Exclamation

Ale stěch co tam jsou ted je nejlepší Tony Chimel.... a Lilian se mi docela líbí jak to uvádí,ale Todd Grisham je hroznej... to je už lepší Jake Roberts jak uvádí v ECW!
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

Počet príspevkov : 213
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 1:02 am

RAW byl hodně dobrej překvapila mě délka main eventu a štve mě co dělají z Carlitem snad se to zlepší a byl jsem rád co předvedl Shane McMahon ten skok na popelnici
Návrat hore Goto down
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

Počet príspevkov : 346
Registration date : 10.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 1:45 am

Konecne Cena prohral.To mi zvedlo naladu Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 6:48 am

Taker666 napísal:
Konecne Cena prohral.To mi zvedlo naladu Very Happy Very Happy

ale až na PPV obhaji tak ti ji sebere.....je to nudny, furt to samy dokola, před PPV vyhraje soupeř a na PPV vyhraje on....nuda.
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 7:49 am

jj a uz ma tofakt stve ... inak co myslite kedy strati Cena titul a kto ho vyhra ?
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 8:10 am

RAW celkem v klidu i když vlastně uplně o hovnu.. Main Event byl ke konci skvělý (jako na WM) ale ze začátku to bylo nudné naprosto nejvíc. ten Grisham ten mluvil a uváděl hrozně.. nejlepší je Howard Finkel Smile
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 10:44 am

Popkiller napísal:
jj a uz ma tofakt stve ... inak co myslite kedy strati Cena titul a kto ho vyhra ?

ak sa vrati HHH tak urcite bude mat titul
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 10:48 am

krupy6555 napísal:
Popkiller napísal:

ak sa vrati HHH tak urcite bude mat titul
No právě na to se já netěšim... jako chci aby se HHH vrátil ale už to vidim,že po chvilce od návratu bude mít titul... Měl už ho 10x a Cena je jeho konkurent!
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 10:58 am

Kami Kadze napísal:
RAW celkem v klidu i když vlastně uplně o hovnu.. Main Event byl ke konci skvělý (jako na WM) ale ze začátku to bylo nudné naprosto nejvíc. ten Grisham ten mluvil a uváděl hrozně.. nejlepší je Howard Finkel Smile

ted kontrolni otazka, vic kdo to vubec je...a co například komentoval na wM? a nehledej to nekde na netu lol!
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 10:59 am

Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:

ted kontrolni otazka, vic kdo to vubec je...a co například komentoval na wM? a nehledej to nekde na netu lol!
jo ty podvozku.. komentoval kdysi dávno ve WWF.. na WM komentoval Hall Of Fame a třeba ve Smackdown shut your mouth je tam on.. aspon teda doufám že je to on..
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 11:00 am

Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:

HALL OF FAME!
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 11:07 am

Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:

si myslis ze ho nepozname??? Vsak v tom 99-tom ked som to zacal pozerat tak bol ring annoucer....
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitimeSt apríl 25, 2007 11:08 am

Kami Kadze napísal:
Mattitude napísal:
Kami Kadze napísal:

jo ty podvozku.. komentoval kdysi dávno ve WWF.. na WM komentoval Hall Of Fame a třeba ve Smackdown shut your mouth je tam on.. aspon teda doufám že je to on..

good!! maš 8,5 bodu Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 13 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

WWE Raw
Návrat hore 
Strana 13 z 15Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Wrestling :: WWE Diskusia-
Prejdi na: