Slovak Wrestling Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slovak Wrestling Forum

Slovak wrestling forum

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

WWE Raw

Goto down 
+17
Kami Kadze
Taker666
3ukv1c4
Batista
BabylonSix
Keiter
p.herca
Xtreme
The Phenomenal
Eddie Guerrero
Mattitude
RUSSELLxxx
JOhn Cena
WWE BEKY
Popkiller
krupy6555
Hunter
21 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
AutorSpráva
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

Počet príspevkov : 346
Registration date : 10.03.2007

WWE Raw - Stránka 12 Empty
OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeUt marec 27, 2007 4:31 am

Mne nefunguje na WWE.com prehart ten zapas cena a HBK vs taker a batista sa mi to len nacita a napise pripraven a stoji to?robi to aj vam?ostatne idu... Sad
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320
Registration date : 12.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeUt marec 27, 2007 11:49 am

Raw bylo naprosto bezchybné....atmosféra skvělá....segmenty taky parádní,ale nejvíc mě potěšilo uvedení rosse to bylo fakt něco on si to opravdu zaslouží je to nejlepší komentátor na světě....fakt to bylo dojmné jak mu asi tři minuty tleskali a on si utíral slzy.jsem rád,že ho tam dali.
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

Počet príspevkov : 1173

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeUt marec 27, 2007 12:11 pm

Eddie Guerrero napísal:
Raw bylo naprosto bezchybné....atmosféra skvělá....segmenty taky parádní,ale nejvíc mě potěšilo uvedení rosse to bylo fakt něco on si to opravdu zaslouží je to nejlepší komentátor na světě....fakt to bylo dojmné jak mu asi tři minuty tleskali a on si utíral slzy.jsem rád,že ho tam dali.

Jo to ja taky...MOC!!

I přesto že mi O2 kretensky snižili rychlost si ten Raw stahnu Wink
Návrat hore Goto down
http://www.czskwrestling.org
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeUt marec 27, 2007 12:40 pm

Tak dockam sa odpovede?
Návrat hore Goto down
p.herca
Brawler
Brawler
p.herca

Počet príspevkov : 135
Registration date : 05.02.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeUt marec 27, 2007 1:02 pm

Taker666 napísal:
Tak dockam sa odpovede?
ja si hlavne myslim ze si asi jedinej kdo to sleduje na wwe.com takze ti nikdo odpovedet ani nemuze....stahni si to pres torrenty je to stoprocentne lepsi.... Wink
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

Počet príspevkov : 1714
Registration date : 13.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeUt marec 27, 2007 2:51 pm

Takze moje pravidelne zhodnotenie: Tato cast Raw-u bola jedna z tych lepsich....uvedenie Rossa do HOF bolo skvele,a ako spominal Eddie ked si utieral tie slzy bolo velmi emotivne.Divas zapasy ma velmi nebavia....skoda ze sme uz davno nevideli dajaky B.and P. Match alebo bikini contest....Kennedy+Orton vs Hardy´s bol velmi kratky zapas,co mu ubralo na kvalite.......ME bol celkom "koukatelny" Very Happy az kym sa to nezvrhlo....konecne prisiel sweet chin ale kolko bolo uz takychto utokov na Cenu?? A ten zmetek vzdy obhajil,dufam sa mu to teraz uz nepodari.Inak ten feud Khali-Kane je priserny,vzdy ked Khali bije nejakych borcov z Heatu tak dobehne Kane,vymenia si 4 udery,Khali odide s ringu,zaznie Kaneova theme a svetla a Kane sa zacne smiat.....no mna sa vzdy na to iste uz nebavi pozerat......inak zaujimavy bude tag match v ECW -Orton,kennedy(tych davaju do teamu nejak casto),Booker,Finlay vs Hardys,Edge,Punk.........zaujimave ze Edga dali to teamu k face borcom,co sa mi nepaci......a myslim si ze vyhra tag team zlozeny z heel wrestlerov......
Návrat hore Goto down
http://www.wrestling.estranky.cz
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

Počet príspevkov : 932

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeSt marec 28, 2007 10:31 am

Taker666 napísal:
Mne nefunguje na WWE.com prehart ten zapas cena a HBK vs taker a batista sa mi to len nacita a napise pripraven a stoji to?robi to aj vam?ostatne idu... Sad
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Návrat hore Goto down
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeSt marec 28, 2007 11:45 am

RUSSELLxxx napísal:
Taker666 napísal:

you cant see me you cant see me you cant see me you cant see me you cant see me
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

Počet príspevkov : 1700
Registration date : 10.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeSt marec 28, 2007 12:39 pm

tento RAW bol celkom ok, JR si to zasluzil je to fakt naj komentator spolu s Kingom ... zapasy tie celkom fajn ale najviac sa mi lubil Cutting Edge a potom este ten segment Stone Cold - Coach a jak potom isiel Stone Cold uz prec na aute a skoro sa zrazil s tou limuzinou a jak nanho Vince vybehol a jak ho Stone Cold odpisal Very Happy
Návrat hore Goto down
https://slovakwrestling.slovakforum.net
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 5:32 am

Taker666 napísal:
RUSSELLxxx napísal:
Taker666 napísal:

you cant see me you cant see me you cant see me you cant see me you cant see me

všude kam kouknu spam... Sleep
Návrat hore Goto down
Taker666
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Taker666

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 6:04 am

aj ked sa opakujem ale posledne 3 dni kukam na youtube len same wwe z rokov 98-02 a musim povedat ze vtedy RAW bolo uplne nieco ine,same table, lader .... a aj ta atmosfera bola uplne insia.a podla mna to bolo aj surovsie.......taky som s toho smutny ze sucastna wwe je šaškarna.......
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 7:45 am

Taker666 napísal:
aj ked sa opakujem ale posledne 3 dni kukam na youtube len same wwe z rokov 98-02 a musim povedat ze vtedy RAW bolo uplne nieco ine,same table, lader .... a aj ta atmosfera bola uplne insia.a podla mna to bolo aj surovsie.......taky som s toho smutny ze sucastna wwe je šaškarna.......

tak toto je naozaj novinka!!!!! lol! lol! lol! lol
Návrat hore Goto down
Mattitude
Moderator
Moderator
Mattitude

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 8:17 am

Taker666 napísal:

Dneska z toho delaji jen nejakou hloupou show...pořád tam cpou nějaké celebrity a živí se na ukor legend. ale nebyt legend a tech veteranu co jeste zapasi (HHH, HBK.....) tak se tam už neni skoro na co koukat.

No možna to trochu přehanim...ale ti novačci se zatim nehrabou na ty veterany

Jinak měl bych otazku: Kam v součastne WWE zmizeli nastroje?
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 8:31 am

Mattitude napísal:
Taker666 napísal:

Dneska z toho delaji jen nejakou hloupou show...pořád tam cpou nějaké celebrity a živí se na ukor legend. ale nebyt legend a tech veteranu co jeste zapasi (HHH, HBK.....) tak se tam už neni skoro na co koukat.

Tak ked zrusili HC Diviziu......velmi by sa to uz neuplatnilo....vidiet len stolicky....nic viac.....co je naozaj skoda.....tie bitky v bare o HC titul boli nezabudnutelne!
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 8:51 am

Mattitude napísal:
Taker666 napísal:

No asi snima ta firma co pro ně vyráběla vypověděla smlouvu a ted používaj jenom zbytky z Vincovo zahrady...

Snad najdou nějakou novou firmu a bude to jako dřív Question Question Question Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 9:43 am

krupy6555 napísal:
Mattitude napísal:
Taker666 napísal:

Tak ked zrusili HC Diviziu......velmi by sa to uz neuplatnilo....vidiet len stolicky....nic viac.....co je naozaj skoda.....tie bitky v bare o HC titul boli nezabudnutelne!

ano to bolo super ze sampion mohol byt hocikedy vyzvany o HC titul a sa len tak zacala bitka v zakulisi to bolo dobre ...
Návrat hore Goto down
Eddie Guerrero
Hardcore Icon
Hardcore Icon
Eddie Guerrero

Počet príspevkov : 320

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 1:03 pm

Mě tyhle zápasy taky chybí,ale prostě pro mě je pořád číslo jedna WWE.
Je pravda,že TNA má třeba lepší zápasy,ale např.takové proma má wwe stokrát lepší....stejnak si myslim,že ty zápasy v TNA se budou už taky jen horšit už tak to šlo dolu...

Ale zase wwe neumí zacházet s wrestlerama(hlavně s legendama) a v TNA to je pravej opak.
Návrat hore Goto down
http://www.worldwrestling.estranky.cz
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 1:08 pm

nový díl RAWu se mi moc líbil.. byl podle mě fakt povedený.. skvělý byl např. nevím jak bych to nazval.. prostě jak byli v ringu všichni účastníci Money In The Bank a mluvili. potom Main Event 2 taky nebyl špatný.. jsem rád že HBK konečně "vykopal" Cenu..
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt marec 29, 2007 1:16 pm

Kami Kadze napísal:
skvělý byl např. nevím jak bych to nazval.. prostě jak byli v ringu všichni účastníci Money In The Bank a mluvili.

staci napisat Cutting Edge Very Happy
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeSt apríl 04, 2007 3:42 pm

Teraz kukam RAW a je tam ten segment z Edgom ako hovori do mikrofonu,a ked povedal ze Cena je stale tym istym championom ktoreho porazil vela krat atd....tak mu zacali divaci tlieskat!!! Fakt zaujimave pocut divakov ako tlieskajui Edgovi Very Happy ...uz musia byt aj oni z toho Cenu fakt znechuteni
Návrat hore Goto down
Kami Kadze
Inovator Of Violence
Inovator Of Violence
Kami Kadze

Počet príspevkov : 686
Registration date : 29.03.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt apríl 05, 2007 7:34 am

nový RAW byl dobrý.. možná tam mohlo být víc matchů.. ale ty 10 teams battle royaly byly skvělé.. HARDY BOYZ TT CHAMPS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Návrat hore Goto down
krupy6555
Wrestling God
Wrestling God
krupy6555

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt apríl 05, 2007 9:01 am

Kami Kadze napísal:
nový RAW byl dobrý.. možná tam mohlo být víc matchů.. ale ty 10 teams battle royaly byly skvělé.. HARDY BOYZ TT CHAMPS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no RAW nebol prilis dobry....vacsinou po WM to tak byva....ale tyka sa to niekedy aj inych PPV.......
Návrat hore Goto down
RUSSELLxxx
Rated R Superstar
Rated R Superstar
RUSSELLxxx

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeŠt apríl 05, 2007 9:02 am

Tak sem rád,že Cena a HBK konečně ztratili,a že Hardyz mají tituly je dobré Very Happy

Jinak celkově rád se mi nelíbil...
Návrat hore Goto down
WWE BEKY
Brawler
Brawler
WWE BEKY

Počet príspevkov : 213
Registration date : 14.01.2007

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 2:12 am

Tak ponělní raw se mi dost líbil už začáteční segment a z toho zápas o IC title byl dost dobrý jsem zvědav jak to Santino Marella bude mít dlouho pak to byli normální zápasy naštvalo mě jak Cade porazil Jeffa pak main event se podle mě taky dost povedl a nevim jestli to teď řeknu dobře,ale zdálo se mi,že lidi řvali RKO a Randy dělal gesta a řval jak kdyby se mu to nelíbilo nebo když si Edge začal dělat gesta na Cenu a myslel,že diváci budou bučet,ale stal se pravý opak
Návrat hore Goto down
Popkiller
Admin
Admin
Popkiller

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitimeSt apríl 18, 2007 6:20 am

som pocul ze to bolo dobre ale teraz vobec nemam cas pozerat Sad ... asi az cez vikend
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: WWE Raw   WWE Raw - Stránka 12 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

WWE Raw
Návrat hore 
Strana 12 z 15Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Slovak Wrestling Forum :: Wrestling :: WWE Diskusia-
Prejdi na: