| WWE Raw | |
|
+17Kami Kadze Taker666 3ukv1c4 Batista BabylonSix Keiter p.herca Xtreme The Phenomenal Eddie Guerrero Mattitude RUSSELLxxx JOhn Cena WWE BEKY Popkiller krupy6555 Hunter 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Taker666 Hardcore Icon
Počet príspevkov : 346 Age : 37 Registration date : 10.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 27, 2007 4:31 am | |
| Mne nefunguje na WWE.com prehart ten zapas cena a HBK vs taker a batista sa mi to len nacita a napise pripraven a stoji to?robi to aj vam?ostatne idu... | |
|
| |
Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 27, 2007 11:49 am | |
| Raw bylo naprosto bezchybné....atmosféra skvělá....segmenty taky parádní,ale nejvíc mě potěšilo uvedení rosse to bylo fakt něco on si to opravdu zaslouží je to nejlepší komentátor na světě....fakt to bylo dojmné jak mu asi tři minuty tleskali a on si utíral slzy.jsem rád,že ho tam dali. | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 27, 2007 12:11 pm | |
| - Eddie Guerrero napísal:
- Raw bylo naprosto bezchybné....atmosféra skvělá....segmenty taky parádní,ale nejvíc mě potěšilo uvedení rosse to bylo fakt něco on si to opravdu zaslouží je to nejlepší komentátor na světě....fakt to bylo dojmné jak mu asi tři minuty tleskali a on si utíral slzy.jsem rád,že ho tam dali.
Jo to ja taky...MOC!! I přesto že mi O2 kretensky snižili rychlost si ten Raw stahnu | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 27, 2007 12:40 pm | |
| | |
|
| |
p.herca Brawler
Počet príspevkov : 135 Age : 37 Registration date : 05.02.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 27, 2007 1:02 pm | |
| - Taker666 napísal:
- Tak dockam sa odpovede?
ja si hlavne myslim ze si asi jedinej kdo to sleduje na wwe.com takze ti nikdo odpovedet ani nemuze....stahni si to pres torrenty je to stoprocentne lepsi.... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Ut marec 27, 2007 2:51 pm | |
| Takze moje pravidelne zhodnotenie: Tato cast Raw-u bola jedna z tych lepsich....uvedenie Rossa do HOF bolo skvele,a ako spominal Eddie ked si utieral tie slzy bolo velmi emotivne.Divas zapasy ma velmi nebavia....skoda ze sme uz davno nevideli dajaky B.and P. Match alebo bikini contest....Kennedy+Orton vs Hardy´s bol velmi kratky zapas,co mu ubralo na kvalite.......ME bol celkom "koukatelny" az kym sa to nezvrhlo....konecne prisiel sweet chin ale kolko bolo uz takychto utokov na Cenu?? A ten zmetek vzdy obhajil,dufam sa mu to teraz uz nepodari.Inak ten feud Khali-Kane je priserny,vzdy ked Khali bije nejakych borcov z Heatu tak dobehne Kane,vymenia si 4 udery,Khali odide s ringu,zaznie Kaneova theme a svetla a Kane sa zacne smiat.....no mna sa vzdy na to iste uz nebavi pozerat......inak zaujimavy bude tag match v ECW -Orton,kennedy(tych davaju do teamu nejak casto),Booker,Finlay vs Hardys,Edge,Punk.........zaujimave ze Edga dali to teamu k face borcom,co sa mi nepaci......a myslim si ze vyhra tag team zlozeny z heel wrestlerov...... | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St marec 28, 2007 10:31 am | |
| | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
| Predmet: Re: WWE Raw St marec 28, 2007 11:45 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St marec 28, 2007 12:39 pm | |
| tento RAW bol celkom ok, JR si to zasluzil je to fakt naj komentator spolu s Kingom ... zapasy tie celkom fajn ale najviac sa mi lubil Cutting Edge a potom este ten segment Stone Cold - Coach a jak potom isiel Stone Cold uz prec na aute a skoro sa zrazil s tou limuzinou a jak nanho Vince vybehol a jak ho Stone Cold odpisal | |
|
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 5:32 am | |
| | |
|
| |
Taker666 Hardcore Icon
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 6:04 am | |
| aj ked sa opakujem ale posledne 3 dni kukam na youtube len same wwe z rokov 98-02 a musim povedat ze vtedy RAW bolo uplne nieco ine,same table, lader .... a aj ta atmosfera bola uplne insia.a podla mna to bolo aj surovsie.......taky som s toho smutny ze sucastna wwe je šaškarna....... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
Mattitude Moderator
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 8:17 am | |
| - Taker666 napísal:
- aj ked sa opakujem ale posledne 3 dni kukam na youtube len same wwe z rokov 98-02 a musim povedat ze vtedy RAW bolo uplne nieco ine,same table, lader .... a aj ta atmosfera bola uplne insia.a podla mna to bolo aj surovsie.......taky som s toho smutny ze sucastna wwe je šaškarna.......
Dneska z toho delaji jen nejakou hloupou show...pořád tam cpou nějaké celebrity a živí se na ukor legend. ale nebyt legend a tech veteranu co jeste zapasi (HHH, HBK.....) tak se tam už neni skoro na co koukat. No možna to trochu přehanim...ale ti novačci se zatim nehrabou na ty veterany Jinak měl bych otazku: Kam v součastne WWE zmizeli nastroje? | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 8:31 am | |
| - Mattitude napísal:
- Taker666 napísal:
- aj ked sa opakujem ale posledne 3 dni kukam na youtube len same wwe z rokov 98-02 a musim povedat ze vtedy RAW bolo uplne nieco ine,same table, lader .... a aj ta atmosfera bola uplne insia.a podla mna to bolo aj surovsie.......taky som s toho smutny ze sucastna wwe je šaškarna.......
Dneska z toho delaji jen nejakou hloupou show...pořád tam cpou nějaké celebrity a živí se na ukor legend. ale nebyt legend a tech veteranu co jeste zapasi (HHH, HBK.....) tak se tam už neni skoro na co koukat.
No možna to trochu přehanim...ale ti novačci se zatim nehrabou na ty veterany
Jinak měl bych otazku: Kam v součastne WWE zmizeli nastroje? Tak ked zrusili HC Diviziu......velmi by sa to uz neuplatnilo....vidiet len stolicky....nic viac.....co je naozaj skoda.....tie bitky v bare o HC titul boli nezabudnutelne! | |
|
| |
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 8:51 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 9:43 am | |
| - krupy6555 napísal:
- Mattitude napísal:
- Taker666 napísal:
Dneska z toho delaji jen nejakou hloupou show...pořád tam cpou nějaké celebrity a živí se na ukor legend. ale nebyt legend a tech veteranu co jeste zapasi (HHH, HBK.....) tak se tam už neni skoro na co koukat.
No možna to trochu přehanim...ale ti novačci se zatim nehrabou na ty veterany
Jinak měl bych otazku: Kam v součastne WWE zmizeli nastroje? Tak ked zrusili HC Diviziu......velmi by sa to uz neuplatnilo....vidiet len stolicky....nic viac.....co je naozaj skoda.....tie bitky v bare o HC titul boli nezabudnutelne! ano to bolo super ze sampion mohol byt hocikedy vyzvany o HC titul a sa len tak zacala bitka v zakulisi to bolo dobre ... | |
|
| |
Eddie Guerrero Hardcore Icon
Počet príspevkov : 320 Age : 34 Localisation : Most Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 1:03 pm | |
| Mě tyhle zápasy taky chybí,ale prostě pro mě je pořád číslo jedna WWE. Je pravda,že TNA má třeba lepší zápasy,ale např.takové proma má wwe stokrát lepší....stejnak si myslim,že ty zápasy v TNA se budou už taky jen horšit už tak to šlo dolu...
Ale zase wwe neumí zacházet s wrestlerama(hlavně s legendama) a v TNA to je pravej opak. | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 1:08 pm | |
| nový díl RAWu se mi moc líbil.. byl podle mě fakt povedený.. skvělý byl např. nevím jak bych to nazval.. prostě jak byli v ringu všichni účastníci Money In The Bank a mluvili. potom Main Event 2 taky nebyl špatný.. jsem rád že HBK konečně "vykopal" Cenu.. | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw Št marec 29, 2007 1:16 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- skvělý byl např. nevím jak bych to nazval.. prostě jak byli v ringu všichni účastníci Money In The Bank a mluvili.
staci napisat Cutting Edge | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 04, 2007 3:42 pm | |
| Teraz kukam RAW a je tam ten segment z Edgom ako hovori do mikrofonu,a ked povedal ze Cena je stale tym istym championom ktoreho porazil vela krat atd....tak mu zacali divaci tlieskat!!! Fakt zaujimave pocut divakov ako tlieskajui Edgovi ...uz musia byt aj oni z toho Cenu fakt znechuteni | |
|
| |
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: WWE Raw Št apríl 05, 2007 7:34 am | |
| nový RAW byl dobrý.. možná tam mohlo být víc matchů.. ale ty 10 teams battle royaly byly skvělé.. HARDY BOYZ TT CHAMPS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: WWE Raw Št apríl 05, 2007 9:01 am | |
| - Kami Kadze napísal:
- nový RAW byl dobrý.. možná tam mohlo být víc matchů.. ale ty 10 teams battle royaly byly skvělé.. HARDY BOYZ TT CHAMPS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no RAW nebol prilis dobry....vacsinou po WM to tak byva....ale tyka sa to niekedy aj inych PPV....... | |
|
| |
| Predmet: Re: WWE Raw Št apríl 05, 2007 9:02 am | |
| Tak sem rád,že Cena a HBK konečně ztratili,a že Hardyz mají tituly je dobré Jinak celkově rád se mi nelíbil... | |
|
| |
WWE BEKY Brawler
Počet príspevkov : 213 Age : 33 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 18, 2007 2:12 am | |
| Tak ponělní raw se mi dost líbil už začáteční segment a z toho zápas o IC title byl dost dobrý jsem zvědav jak to Santino Marella bude mít dlouho pak to byli normální zápasy naštvalo mě jak Cade porazil Jeffa pak main event se podle mě taky dost povedl a nevim jestli to teď řeknu dobře,ale zdálo se mi,že lidi řvali RKO a Randy dělal gesta a řval jak kdyby se mu to nelíbilo nebo když si Edge začal dělat gesta na Cenu a myslel,že diváci budou bučet,ale stal se pravý opak | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: WWE Raw St apríl 18, 2007 6:20 am | |
| som pocul ze to bolo dobre ale teraz vobec nemam cas pozerat ... asi az cez vikend | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: WWE Raw | |
| |
|
| |
| WWE Raw | |
|