| Impact | |
|
+7Mattitude The Phenomenal FallenAngel krupy6555 RUSSELLxxx Popkiller Eddie Guerrero 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi marec 09, 2007 8:41 am | |
| co hovorite na Impact ? ... celkom v pohode ale akurat tri 6 man tagy na jeden vecer je dost ale dobre to bolo uz sa neviem dockat Destination X | |
|
| |
The Phenomenal Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 638 Age : 33 Registration date : 22.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi marec 09, 2007 8:48 am | |
| TNA RULES!!!! fakt v teto dobe nej ale upe totalne...storyline maj tezz dost promakany ty 3 man TT matche byli vsecky upe good este jak BG James udelal DX Sign pri prichodu do ringu a KIP RKO... dalsi byl upe skvely X-Division zapas...no a ten posledni...no koment proste sem se u toho dilu vubec nenudil a furt sem cumel... | |
|
| |
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi marec 09, 2007 12:47 pm | |
| no každý Cutter nemusí hned být RKO...nechápu co tím VKM myslej... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Impact Pi marec 16, 2007 10:30 am | |
| no posledny Impact bol tiez dost dobry ... zapasy v pohode uz sa tesim na Lethal Lockdown ... a som fakt zvedavy ako to dopadne s tym Abyssom ... ten posledny krok ktory musi urobit o ktorom hovoril Sting je podla mna ze si musi dat dole masku a to by som nerad lebo sa bojim ze dopadne ako Kane ... uvidime | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi marec 16, 2007 3:22 pm | |
| - Popkiller napísal:
- no posledny Impact bol tiez dost dobry ... zapasy v pohode uz sa tesim na Lethal Lockdown ... a som fakt zvedavy ako to dopadne s tym Abyssom ... ten posledny krok ktory musi urobit o ktorom hovoril Sting je podla mna ze si musi dat dole masku a to by som nerad lebo sa bojim ze dopadne ako Kane ... uvidime
to s tou maskou si taky myslím... TNA je teďka bez pochyby lepší jak WWE show...dle mě teda... no a dost mě štve že AJ zase simuloval...já nevím hraje to dobře o tom není pochyb ale víc mi seděl jako "THE PHENOMENAL AJ STYLES" oblíbenec všech fanoušků... | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi marec 16, 2007 4:26 pm | |
| - Popkiller napísal:
- no posledny Impact bol tiez dost dobry ... zapasy v pohode uz sa tesim na Lethal Lockdown ... a som fakt zvedavy ako to dopadne s tym Abyssom ... ten posledny krok ktory musi urobit o ktorom hovoril Sting je podla mna ze si musi dat dole masku a to by som nerad lebo sa bojim ze dopadne ako Kane ... uvidime
néééé, jen at si ji proboha nesundavá!! To by bylo to nejhorší co by ve své karieře udělal, pak by byli akorad lidi sklamaní jako ted z Kana. A navíc on nevypadá bez masky moc dobře takže si ji musi nechat.. | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi marec 16, 2007 4:30 pm | |
| - Mattitude napísal:
- Popkiller napísal:
néééé, jen at si ji proboha nesundavá!! To by bylo to nejhorší co by ve své karieře udělal, pak by byli akorad lidi sklamaní jako ted z Kana. A navíc on nevypadá bez masky moc dobře takže si ji musi nechat.. he he mas pravdu....si mi ho bez masky posielal | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Impact Pi marec 16, 2007 11:32 pm | |
| - Mattitude napísal:
- Popkiller napísal:
néééé, jen at si ji proboha nesundavá!! To by bylo to nejhorší co by ve své karieře udělal, pak by byli akorad lidi sklamaní jako ted z Kana. A navíc on nevypadá bez masky moc dobře takže si ji musi nechat.. tak on obcas vystupuje bez masky v 1PW a v Memphis Wrestling ale urcite je lepsi s maskou a este k tomu AJovi .... aj ja som ho mal radsej ako face ale dobry je aj ako heel uplne dobre to hra hodi sa mu to | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact So marec 17, 2007 2:40 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Impact So marec 17, 2007 7:26 am | |
| | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Impact Pi marec 23, 2007 9:05 am | |
| posledny Impact bol dost dobry ma trochu prekvapil navrat Jamesa Mitchella som to necakal tak skoro ... ale zase zaujimave jak tam doviedol Abyssovu mamu (pravdepodobne) ... som zvedavy jak to bude dalej | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 3:40 am | |
| - Popkiller napísal:
- posledny Impact bol dost dobry ma trochu prekvapil navrat Jamesa Mitchella som to necakal tak skoro ... ale zase zaujimave jak tam doviedol Abyssovu mamu (pravdepodobne) ... som zvedavy jak to bude dalej
Že se tam objevil Mitchell mě taky docela překvapilo,myslel sem že bude dýl mimo obrazovky! Jinak zápas Sting a Abyss vs. Cage a AJ byl dost dobrý! Sem zvědav jak se to bude dál vyvíjet okolo Fallen Angela... vypadá to dost zajímavě! | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 4:21 am | |
| hej s tym Fallen Angelom sa to dobre vyvyja ... som zvedavy co ma furt so Stingom ... som si myslel ze by mohli vytvorit tym Sting, Abyss, Daniels ale ked uz sa tam vratil Mitchell tak to uz asi nie ... som zvedavy | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 6:29 am | |
| - Popkiller napísal:
- hej s tym Fallen Angelom sa to dobre vyvyja ... som zvedavy co ma furt so Stingom ... som si myslel ze by mohli vytvorit tym Sting, Abyss, Daniels ale ked uz sa tam vratil Mitchell tak to uz asi nie ... som zvedavy
to by ale Sting musel být heel... | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 8:43 am | |
| vyvíjí se to fakt pěkně...eče by mě zajímalo jaké budou ty týmy na LockDownu...to bude tež dost dobré...se těším...možná aj víc jak na WM... | |
|
| |
Popkiller Admin
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 9:14 am | |
| ja sa na to tesim viac nez na WM ... ja sa aj na Impact tesim viac nez na WM ... a tie teamy, Christian este urcite bude mat Tomka lebo sa ma vratit na najblizsom Impacte a ten dalsi neviem mozno sa vrati Jarret alebo neviem ... a Angle neviem koho bude mat | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 10:24 am | |
| Můj tip: TEAM CAGE - Christian Cage, AJ Styles, Scott Steiner, Tomko, Abyss TEAM ANGLE - Kurt Angle, Samoa Joe, Rhino, Sting, Jeff Jarrett (ten tam bude 100%ně a přijde tam podle mě až při tom posledním Impactu těsně před Lockdownem) škoda že v takovém Main Eventu dostane šanci kopyto jako je Tomko radši bych tam viděl třeba Fallen Angela...myslím si že Sting tam naposled vyškolí Abysse a pak už budou konečně tým a vnesou konečně nové světlo do Tag divize protože do main eventů se s nima očividně nepočítá....pevně věřím že konečně dá Abyss Mitchellovi Black Hole Slam a skončí tahle nekonečná komedie, ale vrtá mi hlavou co bude s Danielsem, jestli bude mít se Stingem feud... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| |
| |
| Predmet: Re: Impact Ne marec 25, 2007 10:26 am | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ut marec 27, 2007 9:15 am | |
| Můj typ na týmy: Tým Cage: Cage,Styles,Scotty,Daniels,Tomko Tým Angle: Angle,Joe,Rhino,Lynn,Jarrett a jinak LD bude skvělý... doufám... | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ut marec 27, 2007 9:58 am | |
| - The Phenomenal napísal:
- Můj typ na týmy:
Tým Cage: Cage,Styles,Scotty,Daniels,Tomko Tým Angle: Angle,Joe,Rhino,Lynn,Jarrett a jinak LD bude skvělý... doufám... jo tak tohle mě ani nenapadlo že by tam mohli bejt Lynn a Daniels...dobrý nápad navíc by si to oba zasloužili být zase jednou po sto létech v main eventu... | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Impact Ut marec 27, 2007 10:59 am | |
| Mne sa vobec nepaci politika v TNA.Preto som da sa povedat proti tej federacii.Akonahle niekto odide z WWE,tak sa ho TNA snazi angazovat.....nech sa nikto neurazi ale mne to pripada ako bezduche pretahovanie wrestlerov....napr.AJ Styles je "odchovanec" a velmi ho respektujem....lebo mozme povedat ze to je vlastny produkt TNA(berte to v uvodzovkach)...keby ma TNA vacsiu cast rosteru tvorenu z takych borcov ako je AJ,nepovedal by som ani slovo..............ale vdaka tomu pretahovaniu z WWE mi pripada management TNA ako "neschopny". | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ut marec 27, 2007 11:28 am | |
| - krupy6555 napísal:
- Mne sa vobec nepaci politika v TNA.Preto som da sa povedat proti tej federacii.Akonahle niekto odide z WWE,tak sa ho TNA snazi angazovat.....nech sa nikto neurazi ale mne to pripada ako bezduche pretahovanie wrestlerov....napr.AJ Styles je "odchovanec" a velmi ho respektujem....lebo mozme povedat ze to je vlastny produkt TNA(berte to v uvodzovkach)...keby ma TNA vacsiu cast rosteru tvorenu z takych borcov ako je AJ,nepovedal by som ani slovo..............ale vdaka tomu pretahovaniu z WWE mi pripada management TNA ako "neschopny".
tak na to existuje víc názorů, těžko se shodnout takže nebudu raděj reagovat....taky se mi nelíbí přetahování ale až tolik jich tam není přetáhnutých | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Impact Ut marec 27, 2007 11:40 am | |
| - FallenAngel napísal:
- krupy6555 napísal:
- Mne sa vobec nepaci politika v TNA.Preto som da sa povedat proti tej federacii.Akonahle niekto odide z WWE,tak sa ho TNA snazi angazovat.....nech sa nikto neurazi ale mne to pripada ako bezduche pretahovanie wrestlerov....napr.AJ Styles je "odchovanec" a velmi ho respektujem....lebo mozme povedat ze to je vlastny produkt TNA(berte to v uvodzovkach)...keby ma TNA vacsiu cast rosteru tvorenu z takych borcov ako je AJ,nepovedal by som ani slovo..............ale vdaka tomu pretahovaniu z WWE mi pripada management TNA ako "neschopny".
tak na to existuje víc názorů, těžko se shodnout takže nebudu raděj reagovat....taky se mi nelíbí přetahování ale až tolik jich tam není přetáhnutých jj,ale podla mna je ich tam velmi vela pretiahnutych....a nie len wrestlerov.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ut marec 27, 2007 11:41 am | |
| ono jich tam je naopak sotva 10...což není moc a když navíc nebudu počítat VKM kteří sou, snad, konečně na odchodu tak jich je celkem málo.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Impact | |
| |
|
| |
| Impact | |
|