| Impact | |
|
+7Mattitude The Phenomenal FallenAngel krupy6555 RUSSELLxxx Popkiller Eddie Guerrero 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kami Kadze Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 686 Localisation : Jamajka!! Registration date : 29.03.2007
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 11:18 am | |
| - Popkiller napísal:
- Kami Kadze napísal:
- Impact byl skvělý.. jsem rád že vyhrál ten 4 way match Fallen Angel.. tedka ho mám rád jak cip ale nechápu proč zas měl Fallen masku Stinga.. 3D byli skvělí.. to combo se Sidewalk Slamem a Leg dropem byl dost fešné, ten Bubba Slam na Abysse taky parádní... další týden fandím určitě Stingovi. Hodně se mi líbilo jak ho s JJ setřeli... a zase jsem dost napjatý. to s tím Ericem se mi líbilo a fakt jsem dost zvědavý kdo je ten jeho kámoš, bude to podle mě někdo velký silný a rozmlátí tlamu Roodovi a ten feud že vlastní Erica skončí. jediný kdo mě napadl je A1 jinak nevím. a to s tím Abyssem trochu přehnali. s takovýmá ránama jako měl na te ruce mám velké zkušenosti a fakt je to hrozná otrava..
hodně jsem se bavil měl jsem Bohemia brambrové tyčinky a tak hodnotím nový Impact 10/10 Fallen Angel ma mat vraj feud so Stingom tak pre to ta maska ale inak neviem co tym sleduje no jo to mě napadlo, ale i tak je to dost trapné.. | |
|
| |
FallenAngel Inovator Of Violence
Počet príspevkov : 699 Registration date : 14.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 12:12 pm | |
| Bylo to úplně krásné špičkový Impact, nechce se mi psát sáhodlouhé články a tak to napíšu trochu ve zkratce dobré věci: skoro všechny proma, segmenty atd., Stingův výstup, Konnan jako komentátor(myslím že by mohli zvážit kdyby se už nemoh vrátit do wrestu tak že by ho vyřadili z rosteru a dali komentovat...), pěkný ME, BHS na Mitchella, výhra FallenAngela, učebnicový Spinebuster, drsný výkon Abysse, a to jak Mitchell pofrajeřil že má telefon a Abyss ho rozbil na kusy u toho sem se fakt smál , celá situace Roode vs Young, proslov JJe špatné věci: Angle(ikdyž sem si jistý že Sting bude mít Cage na Sacrifice, už sem to někde čet - sory za spoiler), nikdo nepomoh Abyssovi(doufal sem ve Stinga ale ukázalo se že ta storyline definitivně skončila bohužel), po BHS měl Abyss vítězně odejít a ne dostat takovou latu(Fire Russo!!!) no to by tak mohlo být pomalu všechno btw viděli ste jak AJ skákal radostí jak sejmul židlí Abysse? - trapas, ostuda, děs...a nevím proč ale ačkoli sem jí vždycky nesnášel tak v poslední době se mi začla trochu líbit Gail Kim...řek bych že najali nějakou novou maskérku nebo tak něco poněvadž bývá v poslední době pěkně namalovaná a celkově pěkná...no a co se Ericového kamarata týká tak vůbec nevím, ale je to vůbec první věc která je v tomto feudu zajímavá(možná druhá po Peteym)noa já sem řek že se nebudu rozepisovat a stejně to už je asi 20 řádků ne-li víc a tak končím.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 12:18 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- Bylo to úplně krásné
špičkový Impact, nechce se mi psát sáhodlouhé články a tak to napíšu trochu ve zkratce dobré věci: skoro všechny proma, segmenty atd., Stingův výstup, Konnan jako komentátor(myslím že by mohli zvážit kdyby se už nemoh vrátit do wrestu tak že by ho vyřadili z rosteru a dali komentovat...), pěkný ME, BHS na Mitchella, výhra FallenAngela, učebnicový Spinebuster, drsný výkon Abysse, a to jak Mitchell pofrajeřil že má telefon a Abyss ho rozbil na kusy u toho sem se fakt smál , celá situace Roode vs Young, proslov JJe
špatné věci: Angle(ikdyž sem si jistý že Sting bude mít Cage na Sacrifice, už sem to někde čet - sory za spoiler), nikdo nepomoh Abyssovi(doufal sem ve Stinga ale ukázalo se že ta storyline definitivně skončila bohužel), po BHS měl Abyss vítězně odejít a ne dostat takovou latu(Fire Russo!!!) no to by tak mohlo být pomalu všechno btw viděli ste jak AJ skákal radostí jak sejmul židlí Abysse? - trapas, ostuda, děs...a nevím proč ale ačkoli sem jí vždycky nesnášel tak v poslední době se mi začla trochu líbit Gail Kim...řek bych že najali nějakou novou maskérku nebo tak něco poněvadž bývá v poslední době pěkně namalovaná a celkově pěkná...no a co se Ericového kamarata týká tak vůbec nevím, ale je to vůbec první věc která je v tomto feudu zajímavá(možná druhá po Peteym)noa já sem řek že se nebudu rozepisovat a stejně to už je asi 20 řádků ne-li víc a tak končím.... no jo napsals to ve zkratce .. ale řekls asi všecko.. ještě jsem zapoměl napsat že se bojím že udělají to co z Lethala i ze Shelleyho.. jak tam byl ten sgment.. a Konna nkomentoval skvěle.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 12:26 pm | |
| ne z Shelleyho učitě ne...já mám informace zu první ruky a ty mluví jen o Lethalovi a Sonjayovi... | |
|
| |
RUSSELLxxx Rated R Superstar
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 12:53 pm | |
| - FallenAngel napísal:
- ne z Shelleyho učitě ne...já mám informace zu první ruky a ty mluví jen o Lethalovi a Sonjayovi...
Už sem se lekl,že z Alexe udělaj taky pošuka... škoda že se to nevyhne Sonjayovi... fakt nechápu proč tohle dělali | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
Počet príspevkov : 1714 Age : 34 Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:01 pm | |
| uz som dost davno nestahoval Impact.......oplati sa sosnut toto co bolo teraz? a boli tam VKM A Ch.Cage? | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:06 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- uz som dost davno nestahoval Impact.......oplati sa sosnut toto co bolo teraz? a boli tam VKM A Ch.Cage?
no VKM tam bohužel nebyli.. ale Christian samozřejmě.. ten je tam tedka uplně pořád.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 932 Age : 33 Localisation : Teplice Registration date : 13.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:06 pm | |
| - krupy6555 napísal:
- uz som dost davno nestahoval Impact.......oplati sa sosnut toto co bolo teraz? a boli tam VKM A Ch.Cage?
Tak Impact byl hooooodně dobrej... VKM tam nebyly a Cage tam je pořád když je NWA champ | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:10 pm | |
| jo tak,diky...teraz sosam volajake metalove a rockove koncerty tak hadam potom to sosnem | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:13 pm | |
| měls pravdu Ruselle, fakt 60 stehů ty krávo Abyss utrpěl při úterním natáčení Impactu! zranění na hlavě. Po ráně židlí od Christiana Cage měl otevřenou ránu, která byla podle posledních zpráv tak rozsáhlá, že na její zacelení bylo třeba 60 stehů! Zatím není jasné, jak dlouho bude Abyss mimo akci. Podle aktuálních informací je ale jinak v pořádku a při příštím natáčení již asi chybět nebude. | |
|
| |
krupy6555 Wrestling God
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:17 pm | |
| - Kami Kadze napísal:
- měls pravdu Ruselle, fakt 60 stehů ty krávo
Abyss utrpěl při úterním natáčení Impactu! zranění na hlavě. Po ráně židlí od Christiana Cage měl otevřenou ránu, která byla podle posledních zpráv tak rozsáhlá, že na její zacelení bylo třeba 60 stehů! Zatím není jasné, jak dlouho bude Abyss mimo akci. Podle aktuálních informací je ale jinak v pořádku a při příštím natáčení již asi chybět nebude. jooo ale stary dobry MICK to isti...aj daco som videl aj s tym Nondom...to je tiez riadny rapeľ | |
|
| |
| |
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:24 pm | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:36 pm | |
| Mě se líbilo jak Konnan si furt nedal pokoj...Tenay s Westem už řvali ať mu někdo pomůže že to je moc a Konnan na to "To je gentlemenské vyřizování účtů, tak to mám rád, !" pak Tenay řek "Stop!" a Konnan "Doufám že mu ještě přidaj...to je ono" tak to mě fakt dostalo | |
|
| |
| |
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:41 pm | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 1:42 pm | |
| Ten komentář fakt hustej! Stim Abyssem už počítám,že bude určo face a podle mě to bude dobře,bude to taková změna! | |
|
| |
Mattitude Moderator
Počet príspevkov : 1173 Age : 33 Registration date : 12.01.2007
| Predmet: Re: Impact Pi apríl 20, 2007 4:48 pm | |
| impact byl výbornej....nemužu psát román, nestíhám....ale byl opravdu super. Dost brutalni konec, Abyss opravdu něco vydrží, je to borec.... | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Impact So apríl 21, 2007 2:02 pm | |
| inak Ericovym kamaratom moze byt aj Jarret lebo teraz co bol jeden house show tak tam mu pomohol | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact So apríl 21, 2007 2:04 pm | |
| - Popkiller napísal:
- inak Ericovym kamaratom moze byt aj Jarret lebo teraz co bol jeden house show tak tam mu pomohol
nebo by to mohl být někdo kdo třeba už strašně dlouho nevystupoval.. např. Primetime, Truth nebo třeba David Young ale to bych se asi fakt posral | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact So apríl 21, 2007 11:04 pm | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact So apríl 21, 2007 11:07 pm | |
| - Popkiller napísal:
- inak Ericovym kamaratom moze byt aj Jarret lebo teraz co bol jeden house show tak tam mu pomohol
já bych řek že je to Jarrett, protože Eric byl vždy součástí Planet Jarrett a navíc Jeffovi pomáhal(no spíš snažil se pomáhat )jak například šel na detektor lži..a on říká že pořád jen bral a teď se vrátil aby vracel, a vzhledem k tomu že po Youngovi tehdá furt řval tak je dost pravděpodobné že to je on... btw jak to bylo na té house show? | |
|
| |
Popkiller Admin
Počet príspevkov : 1700 Age : 33 Registration date : 10.01.2007
| Predmet: Re: Impact Ne apríl 22, 2007 12:38 am | |
| - FallenAngel napísal:
- Popkiller napísal:
já bych řek že je to Jarrett, protože Eric byl vždy součástí Planet Jarrett a navíc Jeffovi pomáhal(no spíš snažil se pomáhat )jak například šel na detektor lži..a on říká že pořád jen bral a teď se vrátil aby vracel, a vzhledem k tomu že po Youngovi tehdá furt řval tak je dost pravděpodobné že to je on... btw jak to bylo na té house show? to som nevidel len som o tom cital a ze to bolo tak ze Eric zacal rozpravat na Rooda, ten ho potom napadol potom si isiel pre stolicku a ked ho bil tak dosiel Jarret a zachranil ho ... a Eric sa pri tom postaral o Mrs. Brooks cely clanok je tuto: - kód:
-
http://www.wrestlingfigs.com/inner2.php?id=4394&page_id=1&PHPSESSID=ff7c49720a2dd14341fedb8d9505cce7 | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ne apríl 22, 2007 2:25 am | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Impact Ne apríl 22, 2007 6:44 am | |
| - Popkiller napísal:
- FallenAngel napísal:
- Popkiller napísal:
já bych řek že je to Jarrett, protože Eric byl vždy součástí Planet Jarrett a navíc Jeffovi pomáhal(no spíš snažil se pomáhat )jak například šel na detektor lži..a on říká že pořád jen bral a teď se vrátil aby vracel, a vzhledem k tomu že po Youngovi tehdá furt řval tak je dost pravděpodobné že to je on... btw jak to bylo na té house show? to som nevidel len som o tom cital a ze to bolo tak ze Eric zacal rozpravat na Rooda, ten ho potom napadol potom si isiel pre stolicku a ked ho bil tak dosiel Jarret a zachranil ho ... a Eric sa pri tom postaral o Mrs. Brooks cely clanok je tuto:
- kód:
-
http://www.wrestlingfigs.com/inner2.php?id=4394&page_id=1&PHPSESSID=ff7c49720a2dd14341fedb8d9505cce7 já už sem to někde čet...Jarrett přiběh, dal El Kabong a bylo.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Impact | |
| |
|
| |
| Impact | |
|